|
Post by Winnie on Jun 19, 2011 11:27:40 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Stantler (japán:Odoshishi)
.:NEME:. Lány
.:KORA:. Fiatal
.:BECENÉV:. -
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:.- Segítőkész.
- Nem szeret a labdájában lenni.
- Nyugodt.
.:szokása:. Ha elmegyek vele valahová, folyamatosan a labdán kívül van, utál a labdában lenni.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. Egy esős nyári napon történt.. Szokásosan az erdőben sétálgattam, hogy ellássam a sérült pokemonok sebeit. Az eső illata kellemesen cirógatta az orromat. A távolból egy fájdalmas kiáltás hallatszott. A tövises bokrokon át, a sáros földön futottam a segítségkérő irányába. Egy nagyon fiatal Stantler volt, éppen a sebeit nyalogatta. Közelebb akartam hozzá menni, hogy bekötözzem, de ő elutasított. Elővettem egy kis pokemoneledelt, hogy jobb legyen a viszonyunk. Utána már engedte , hogy ellássam a sebeit. Tovább akartam menni, de ő utánam jött, így a társam lett. Azóta sem tudom honnan szerezte a sebeit..
.:bármi extra még?:. Remélem jó helyre írtam^^
|
|
|
Post by Webber on Jun 19, 2011 14:23:07 GMT 1
Hozzászólhatok én is? Ha igen: elvileg csak a 150 első szériás pokémonok közül lehet választani, de egy szarvas simán lehet bármelyik erdőben. Ha még rittyentesz egy történetet a sebeihez, az még jobb lenne.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 19, 2011 20:53:03 GMT 1
köszi, Webber, de az elbírálást máskor hagyd csak rám.
kiemeltem az oldalon több helyen is, hogy ismerjük már négy generáció pokemonjait, de ez nem változtat azon, hogy tamarillón, ahogy az orange-szigeteken is, csak az elsõ 150 õshonos. persze ettõl még csak annál érdekesebb, hogy miként került Winnie Stantlere az erdõbe, és honnan is vannak pontosan a sebei.
|
|