|
Post by Betty on Jun 23, 2011 21:20:53 GMT 1
.:KARAKTER TELJES NEVE:. #Betty Dovers#
.:NEME:. #nő#
.:KORA:. #20#
.:céljai az életben:. #Minél többet megtudni a pokemonokról és nevelésükről, viselkedésük mikéntjeiről és szokásaikról. #
.:jellemvonások:.- + Türelmes (főleg a pokémonokkal)
- + Kitartó: ha valamit eltervezett, még saját önbizalma sem állhat az útjába, bár ez sokszor megnehezíti céljai elérését.
- – Kissé önbizalomhiányos
- – Nehezen oldódik fel. Általában. De amióta Lizit megismerte, ez a tulajdonsága kezd egyre inkább a háttérbe szorulni.
.:kedvenc idõtöltése?:. #Nagyon szeret a természetben lenni, járni az erdőt, és megismerni annyi pokémont, ahányat csak lehet. Akár órákig is képes ülni a fűben és nézni a semmibe, álmodozásban nincs versenytársa (kivéve Shannyt), néha már úgy tűnik mintha egy egészen más világban járna. Szereti először megfigyelni és megismerni a dolgokat, és csak ezután cselekedni. #
.:hogyan áll a pokemonokhoz?:. #Imádja őket, számára egy pokémon barátsága és szeretete mindennél fontosabb.#
.:milyen típusú pokemonokat szeret?:. #Nincs kedvenc típusa, úgy gondolja, hogy minden pokémonnak van valami egyedi jellemvonása, ami megkülönbözteti őt a többitől, és Bettynek ez a vonás számít igazán, nem pedig a pokémon fajtája.#
.:mindig vs soha:. + Újabb felfedezés + Egy pokémon barátsága, de újabban boldogsággal tölti el az is, ha egy új embert ismerhet meg és barátkozhat össze vele. – Ha egy pokémont úgy ítélnek el, hogy nem is ismerik – Szakadó eső, villámlással … … nos, maradjunk annyiban, hogy rossz emlékek. De ez már a múlté, amióta Shanny nála van, egyre kevésbé érzékeny a zivatarra. Pokémonjai segítik elfeledtetni vele a negatív élményeket, amelyekben kiskorában része volt.
.:életimádat vs depresszió:. + Új pokémont megismerni és elnyerni bizalmát + Megoldani egy rejtélyt (És mint ugyebár tudjuk, a pokemonok világa tele van ilyesmivel.) – Ha emlékeztetik a hibáira (Tudja ezeket ő magától is, nem kell az orra alá dörgölni!) Persze pokémonjaitól elfogadja a kritikát, de mástól még mindig nem annyira... – Egy kudarcba fulladt terv/kaland
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:. #Jó kérdés...!#
.:valami extra még?:. #Jólesik neki a dicséret, de úgyse hiszi el. Azért próbálkozhattok.#
.:EGYÉB KARAKTEREK?:. ---
.:AVATARFOGLALÁS:. Sámán király (Shaman King): Jun Tao
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: Most játszom életemben először. Már ha nem számítjuk az álmodozással töltött órákat az iskolapadban.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 24, 2011 16:22:48 GMT 1
tényleg most játszol elõször? nagyon ügyesen fogalmazol, szépen kifejted a gondolataidat, jó a problémalátó képességed. örömmel elfogadom a charmandered, és ajánlom figyelmedbe a játékostárs kerestetik címû topic. mintha nemrég más is keresett volna társat magának. sok sikert hozzá!
|
|
|
Post by Betty on Jun 24, 2011 16:36:38 GMT 1
Igen, most játszom először, de sokat olvasok, ezért is nem volt gondom soha a gimis fogalmazásokkal. Köszi amúgy!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 22, 2011 20:39:06 GMT 1
az ékezetek nem csorbítják a nidoránod értékeit. természetesen a tiéd, ez nem is kérdés.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Oct 30, 2011 13:31:55 GMT 1
Már át is pakoltam Shanny-t az elfogadott pokék közé. Külön tetszett a három fõ jellemvonás és a hozzá kerített történet, szépen felépítetted, gratula hozzá!
|
|
|
Post by Betty on Oct 30, 2011 13:36:59 GMT 1
Kösz szépen! De maga a történet nem itt fog befejeződni, hisz nyitva hagyok/hagytam rengeteg megválaszolatlan kérdést, amikre talán választ fogunk kapni a további történések közben.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Feb 10, 2012 15:19:22 GMT 1
Hogy lássam, mibõl lettek ezek a pokék, ezért átolvasgattam újra a korábbi verziójukat is, így poénosabb volt. Azt pedzegettem, hogy ilyen pokékat, mint az új Don és Lizi még nem AU-s pokémonnak is elfogadnám. Így meg aztán bõven!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Feb 22, 2012 23:57:34 GMT 1
Egy kis formaság: mivel fontos szerepet játszottál abban, hogy létjogosultságot kapott az oldalon a teremcsaták rendszere, ezért örömmel ajándékozom neked az általad készített The Water Gym-et. Remélem, hogy meglepetések és briliáns megoldások fognak benne születni. Illetve jelezném, ha eddig nem lett volna egyértelmû: szívesen nyitok irányodba, ha komolyabb kérésedrõl lenne szó.
|
|
|
Post by Betty on Feb 23, 2012 19:18:56 GMT 1
Hű, köszi!! egyenlőre még semmi különleges kérés nem jut az eszembe, de ha lesz valami, ígérem szólok!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 9, 2012 20:34:11 GMT 1
Újabb formaság: természetesen semmi akadálya, hogy a The Water Gym részben pokémtenyésztõi helyszín is legyen egyben.
|
|
|
Post by Boris Usaghi on Mar 30, 2012 17:45:26 GMT 1
Tisztelettel gratulálok Betty, pokémonod, Don a nidoran Kenjiro kannusi temetőkertjében sikeresen elsajátította kísértettanítóitól a Toxic (Mérgezés) támadást, melyet mostantól szabadon használhat! Don következő támadást tanulhat nálam: 2012. 05. 05. -én (Természetesen ez a korlátozás csak Dont érinti, Lizzy és Shanny szabadon tanulhatnak nálam bármikor addig is )
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 9, 2012 14:55:34 GMT 1
Noshnak nem volt könnyû dolga, de kiállt a szent cél érdekében, és teljesítette kérésének feltételét. Örömmel jegyzem ide ezt a tojást, ötletes munka eredménye:
Te fogod eldönteni, hogyan és miként kerül hozzád, mert ezt beszéltük meg - és az is csak tõled függ, hogy mikor fog kikelni. Gratulálok!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 13, 2012 23:01:11 GMT 1
Az elején megijedtem, hogy na, mondom újabb agresszív pokemon, ezt most már jelezni fogom, hogy szegények igen nehezen élnek túl, ha állandóan kötözködnek mindenkivel, tessék jobbat kitalálni, fõleg, hogy átfutva Nidoran-kori elõtörténetét, abban nincs is benne ez a jellemvonás. De aztán továbbolvastam, és megkönnyebbülve láttam, hogy igen, tényleg ügyesen összegyúrtad az AU-s verziójával, ez egy kiforrottabb Don már, árnyaltabb vonásokkal, és amihez dukált is, hogy ne csak szavakat vess fel, hanem fejtsd is ki õket rendesen. Gratulálok, örömmel bólintok rá: elfogadva! Méghozzá olyannyira, hogy Nidoran kora óta nálad van: én engednék több támadást is négynél, hiszen tényleg te nevelted, edzetted, és egy ilyen pokéhoz illik, hogy bravúrosabb, többrétûbb csatákat tud bemutatni, mint vadon fogott társai, akiknél négynél több támadást kétlem, hogy engedélyeznék.
|
|
|
Post by Betty on Apr 14, 2012 8:29:11 GMT 1
Köszi szépen!
Igen az erős pokémonokkal való agresszió az az átalakulással jött, nidorinoként már szívósabb és ezért nem szerez annyira komoly sérüléseket, mint akkor ha nidoran lenne.
Don nidoran korában is mindent megtett hogy harcolhasson, de ez addig nem erősödött fel benne ennyire, amíg nem kapott pozitív visszajelzést (itt:átalakult) arról, hogy ez a módszer igenis hatásos. De most, hogy azt érzi, ez a viselkedés egy kulcs lehet a fejlődéshez (nem alakban hanem tudásban), így egyre többször fogja alkalmazni. Az emberekhez való tisztelettudó hozzáállást pont azért írtam utána, mert mint benned, másban is felmerült volna az a hamis kép, hogy Don akárkit meglát meg fogja támadni. Többek között ezért is írtam hogy a láthatóan gyengébb pokékkal nem agresszív, így mostmár érthető, hogy az ő alaptermészetében nincs benne a durvaság, ezt csak akkor használja, ha meccset akar kicsikarni a másikból, ezáltal fog gyorsabban és többet fejlődni mint társai. Remélem érthetően fejtettem ki, ami az ET-ből nem derült ki...
A támadásokat illetően egyenlőre megmaradok ezeknél, az ásást fogom még betaníttatni neki, de azt kicsit később, még amúgy sem lehet. A többit meg majd Nidoking korában, ami még nagggyon arrébb lesz.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 14, 2012 9:08:40 GMT 1
Drága Betty!
Ezek már az ET-bõl is messzemenõen kiderültek, semmi szükség nem volt az extra kifejtésre. Ezért is írtam, hogy árnyaltabb, kiforrottabb, és ezért használtam utána még olyan szavakat, hogy többrétûbb. Nagyon jó! Minden átjött szerintem.
|
|