|
Post by Lucius Hedgedog on Jun 20, 2011 0:02:36 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. látványosan egy eevee
.:NEME:. madam
.:KORA:. szinte csak most nõtte ki a tojását - szerintem. szerinte viszont már így is évezredek tapasztalata áll a háta mögött.
.:BECENÉV:. harci gépezet. minigyilok. zsebterminátor. és titokban: paszulyka.
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:.- résen van: állandóan. az csak egy elmélet, hogy az ördög sosem alszik, viszont az tény, hogy eevee a nap 24 órájából 25-öt azzal tölt, hogy minden érzéke által fogott jelet kiemelez. ami elméletben nagyon jól hangzik, gyakorlatban viszont annyit jelent, hogy számára élvezet egész álló nap egy mezõ közepén vadászpózba vágva a környezetét figyelni. hiszen a szél fújása temérdek számítással sem elõre meghatározható, és wooo, kismillió fûszál mozdul egyszerre, miközben húú érzed ezeknek a száz méteres körzetben lévõ dolgoknak az illatát, és ááhhh... megjegyzem: az égrõl még nem is beszéltünk.
- megismeri a félelmet: sõt, mit megismeri? vadászik rá! egyetlen gondolatom, hogy paszulyka elõzõ életében valami rémisztõ jószág lehetett, aminek különleges érzéke volt ahhoz, hogy az emberekben felébressze legrosszabb rémálmát. viszont mindezt mostani 30 centis testi kiszerelésével nehezen tudja elérni. legjobb esetben is legfeljebb az történik, hogy nem röhögik ki miatta.
- vadászik: kb mindenre, ami mozog/nem mozog/lélegzik/nem lélegzik/mûanyag/nem az. ugye ezzel kimerítettünk mindent? jó, ez esetben tökéletes leírását adtuk eevee általános elveirõl, hogy mit is érdemes üldözni, becserkészni, levadászni... szégyen, de még egy gyapjúgomolyagot is elpofozgat.
- nehezen nevelhetõ: pedig én próbálom. tényleg. de nagyjából annyira képes elfogadni bármit tõlem, mint amennyire azt hiszi, hogy õ vigyáz rám... magyarán egész felejtõs.
.:szokása:. 24 órás õrszolgálatot tart, és teszi mindezt általában mellettem. de ez nem feltétel, képes bármi és bárki mellett Felesküdött Védelmezõ címet látványosan és félre nem érthetõen magára venni, hogy aztán az onnan kezdve meg se közelíthetõ, fõleg meg nem érinthetõ legyen. már amennyire mindezt szerény képességeivel kivitelezni képes. de becsületére legyen mondva: õ aztán nagyon igyekszik.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. van egy kutyatenyészetünk és onnan. ja, hogy eddig nem meséltem róla? na, az gáz. márpedig van. egy ideje... hosszú ideje. oké, az a lényeg, hogy engem éppen ez motivál abban, hogy pokemonokat neveljek. pontosabban: demotivál. aha, ellentmondást észleltél, igaz? ez egy kicsit bonyolult. az a helyzet, hogy téged se dobna fel a pokemonok iránti vágy, ha velük foglalkozó szülõk között nõsz fel, akik szemében Te már gyerekkorodtól kezdve a családi minivállalkozás trónörököse vagy. és ja, hogy errõl téged elfelejtenek megkérdezni? sebaj, mert úgyis eléred a megfelelõ kort ahhoz, hogy benõjjön a fejed lágya, és elhatározd, túlnõsz rajtuk, megtalálod majd a saját célodat, meg a saját kedvenceid, mit neked bármilyen külsõ elvárás... csak azért õk mégiscsak ott vannak. és egy fontos szabály: attól még, hogy ott vannak, soha ne panaszkod nekik olyan dologban, amit õk esetleg a saját erejükbõl meg tudnak oldalni. a hiba a képletben, ha errõl megintcsak elfelejteni megkérdezni téged. így került hozzám a barnabundás törpeárnyékom, mert panaszkodtam apumnak Blablám harci képességeirõl. pontosabban azok hiányosságáról. a probléma orvoslása lett részérõl ez a pokemon, amit nem fogok visszautasítani ezek után, mert... mert nem. és kész. õ az enyém.
.:bármi extra még?:. -
.:TÁMADÁSAI:. - Tail Whip - Tackle / Támadás - Sand-attack - Bite / Harapás
|
|