|
Post by Betty on Oct 30, 2011 10:07:01 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. #Squirtle#
.:NEME:. #hím#
.:KORA:. #fiatal#
.:BECENÉV:. #Shanny#
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:.- + ragaszkodó (persze csak ahhoz, aki elnyerte a bizalmát)
- – bizalmatlan (mindenkivel, kivéve a trénerét)
- – nehéz kiigazodni rajta (néha még a trénere se tudja, mit miért tesz és éppen mire gondolhat)
.:szokása:. #Sokszor álmodozik, bár meglehet erre nem az „álom” a jó szó. Inkább emlékezik, de ki tudja, hogy mire? Rajta kívül talán senki sem… mivel rajta kívül éppúgy nem tudja senki, hogy mi is történt vele az elmúlt két évben.#
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. #Két éve rabolták el tőlem, pár másodperccel azután, hogy a szemembe nézett, és anyjává fogadott. De eljöttem érte, addig kerestem, amíg rá nem találtam, és most, hogy végre újra ölemben tarthatom, már soha senki nem szakíthat el minket egymástól.#
.:bármi extra még?:. # Egyedül Bettyben bízik, csak tőle (és vad pokémonoktól ) fogad el ételt. Nem nagyon szeret harcolni, de ha már egyszer belejött, elsöprő erejét bevetve védelmezi a barátait.#
|
|
|
Post by Betty on Oct 30, 2011 10:13:30 GMT 1
Squirtle és Charmander a két kedvenc pokémonom, de kezdőnek ugye nem választhattam mindkettőjüket, és vadon sem rohangálnak gyakran, így ki kellett találnom egy történetet, amiben megszerezhettem a másikat is. A vázlatos terv már azelőtt megvolt, hogy megírtam volna Lizi előtörténetét, a finomságok persze útközben születtek.
|
|