|
Post by Attila on Jan 21, 2012 0:18:50 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. #Bulbasaur#
.:NEME:. #Hím#
.:KORA:. #1 éves#
.:BECENÉV:. #------#
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:.- Mindig számíthatok rá, sosem hagyott még cserben, és nem is fog. Nagyon megbízható.
- Néha nagyon elemében tud lenni és olyankor nem lehet tőle nyugalmat találni.
- Nagyon szorgalmas, szeret velem együtt edzeni.
.:szokása:. #Éjszakánként mikor alszok és rátörnek az öt perces "játszani akarok" rohamai, lerángatja rólam a takarót, felébreszt és addig nem hagy nekem nyugtot, még föl nem tápászkodok és nem játszok vele. Reggelente mivel ő kel fel elsőnek, egy hatalmas ugrással a testemre szokott ugrani, hogy jelezze, ideje felkelni. Ha csatára kerül a sor, nagyon akaratos tud lenni és mindig csak ő akar küzdeni, még ha erősebb is nála az ellenfél. #
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. #Édesanyám elküldött a boltba pár dologért. Én éppen hazafele tartottam, mikor észrevettem, hogy Bulbasaur-t megtámadta két Grimer. A csata nagyon egyoldalú volt. Már teljesen belepték szegényt a Grimerek. Sose bírtam tétlenül nézni, ha egy erősebb megtámadott egy gyengébbet. Nem bírtam ezt tovább és egyből a segítségére siettem. A táskával, ami a kezemben volt lesöpörtem róla a Grimereket, a sebesült Bulbasaurt felkaptam a földről és rohantam vele a Pokémon centerbe. Három órán át tartott a beavatkozás. Én közben tűkön ültem. Nagyon aggódtam a Bulbasaur-ért, nehogy legyen bármi baja is. A műtét után a nővér szolt, hogy a pokémon jobban van, bemehetek hozzá, ha akarok, de ne maradjak túl sokáig, mert még gyenge a történtektől. Beléptem a kórterembe. Amint megpillantott láttam a hálát a szemében. Leültem mellé, néztem egy darabig, majd elnyomott az álom. Reggel arra keltem, hogy Bulbasaur velem szemben ül és engem néz. Amint meglátta, hogy felébredtem, az egyik indájával karon ragadott és kivezetett az épületből. Nem tudtam hova vezet, hogy mit akar mutatni, de én megbíztam benne. Egy házhoz értünk. Bulbasaur bement az épületbe egy nyitott ablakon keresztül. Én csak álltam az ajtó előtt. -Biztos csak szerette volna, ha hazakísérem, nehogy előforduljon megint az ami tegnap történt-gondoltam magamban. De ekkor váratlanul egy férfi jelent meg az ajtóban, Bulbasaur kíséretében. Elmondta, hogy ő egy pokémon kutató és hogy több pokémont szokott vizsgálni.Ezek közül Bulbasaur az egyik. Látja a pokémonján, hogy kedvel engem. Én elmondtam neki a történteket. A kutató hallgatott, majd egy pár másodperces szünet után odahajolt Bulbasaurhoz és megkérdezte tőle, nincs e kedve csatlakozni hozzám. Bulbasaur hevesen bólogatott, majd a karjaimba ugrott. Azóta is mi ketten vagyunk a legjobb barátok Bulbasaur-ral. #
.:bármi extra még?:. #Bulbasaur színe kicsit sötétebb az átlagnál. Termetre egy kicsit kisebb, mint a társai, de ezt remekül hangsúlyozza gyorsasága.#
.:TÁMADÁSAI:.- Piócamagvak
- Szőlőostor
- Méregpor
- Altatópor
- Lezúzó támadás
- Pengelevél
|
|