|
Post by Attila on Feb 10, 2012 9:53:20 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. #Nidoran#
.:NEME:. #Nőstény#
.:KORA:. #2 év#
.:BECENÉV:. #Susy#
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:.- Elég intelligens egyénisége van ( Még sakkban is legyőzött egyszer! O.o).
- Néha nem mer harcba bocsátkozni, mert fél, ha kikap, mit gondolok majd róla.
- Nem szeret a labdájában ülni. Jobban kedveli, ha velem sétálhat együtt, a szabadban.
.:szokása:. #Susy hobbija, hogy a hím pokémonok fejét szereti elcsavarni, kacérkodik velük (valószínűleg ezzel kompenzálja, hogy összetörték a szívét, megbántották). Volt már rá példa, hogy arra ébredtem fel az éjszaka közepén, hogy hím pokémonok ajándékot hoztak az én kis Susykám-nak (amit ő természetesen nagy örömmel fogadott el). Hiába próbálom megértetni Vele, hogy ez nem jó, nem szép dolog amit csinál, de Ő aztán hajthatatlan. #
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. #Éppen az Északi mezőséget jártuk Ivysaur-ral (azon belül az Aromamezőt), mikor egy fa tövében találkoztam Nidoran♀-al. Szegény ott pityergett és én hirtelen nem tudtam, hogy mit is tegyek. Odamentem hozzá, hogy megtudjam, mi bánthatja szegénykét. Nidoran♀ (mivel a "nido-nido" kifejezésből semmit sem értettem ) eljátszotta a történetet, amit Ivysaur és én nagy nehezen, de megfejtettünk. Kiderült, hogy egy Nidorino becsapta és összetörte szegénynek a szívét. Elhagyta Őt egy Ekans-ért ( Ki képes elhagyni egy ilyen szép pokémont egy olyan rusnyaságért ? O.o). Miközben a fa tövében vigasztaltam Nidoran♀-t, megjelent az előbb említett páros (Nidorino és Ekans (( Hát de még rájuk nézni is rossz!)) ). Amint meglátták, hogy vigasztalom Nidoran♀-t, elkezdtek nevetni rajtunk. - Hát ti ketten, meg mit nevettek?! Élvezitek, hogy kihasználhattátok és összetörhettétek szegény kicsi Nidoran♀ szívét? - rivalltam rájuk felháborodva. - Nevessetek csak, egymásnak is valók vagytok! Kettő szörnyeteg! Nidorino valószínűleg nem tudta tovább hallgatni, hogy ócsárolom őt és "kedvesét", mert egy szempillantás alatt előttem termett és a méregszarvát mélyen a vádlimba fúrta. A világ lassan, de biztosan elkezdett homályosodni előttem és csak annyira emlékszem, hogy a kicsi Nidoran♀ (Ekans-nek) és Ivysaur ( Nidorino-nak) hevesen ugrottak neki. Egy kórházban tértem magamhoz. Oldalra fordítottam a fejem és azt vettem észre, hogy Ivysaur és Nidoran♀ boldog nagy szemekkel és mosollyal ülnek felettem. Egy nővér jött be a kórtermembe és elmesélte, hogy Ivysaur és Nidoran♀ hoztak be. Mesélte, hogy ha Nidoran♀ nem szívja ki a mérget a vádlimból, valószínűleg már meghaltam volna. Nidoran♀ felé fordulok, rámosolygok és Ő boldogan ugrik a karjaim közé. Nem kelletek ide szavak, hogy nyilvánvaló legyen... Nidoran♀ mellettem akar maradni. #
.:bármi extra még?:. #Susy szeret egy gyönyörű vörös virágot viselni díszként, ezzel is kihangsúlyozva a szépségét.#
|
|