|
Post by Boris Usaghi on Feb 24, 2012 13:32:20 GMT 1
THEME SONGJA:
"Choose your Destiny!"
.:KARAKTER TELJES NEVE:. Boris Usaghi
.:NEME:. férfi
.:KORA:. 19 év
"FIGHT!"
.:céljai az életben:. Mindenkinek vannak céljai az életben. Usaghinak is vannak vágyai, bár lépésről lépésre halad. Édesapja álmát akarja tovább vinni, aki hírneves rovarpokémon kutató volt és élete céljának tartotta (amiért szakmai körökben köznevetség tárgyává vált) a rég kihalt Kabuto pokémon faj megmaradt fosszíliái alapján a bizonyítását, miszerint ezen alapvetően tengeri faj az (egyik) őse a ma ismert rovarpokémonoknak (miközben minden olyan tudós, akinek neve van a szakmai életben a kabutokat szikla és víz típusba sorolja). Usaghi is hallott róla, hogy a modern technika segítségével a tudósok képesek feléleszteni kövületeikből a rég kihalt lényeket a Cinóber szigeten, azonban ehhez előbb le kell győzni egy supernerdet a bátor vállalkozónak a Hold hegyen és elnyerni tőle a Kupola követ. Usaghi nem bízik magában még ehhez eléggé, de útja során reméli: sokat fog tanulni, a megoldás kulcsát egy Dittoban látná, ha tudna szerezni egy ilyen ritka és különleges pokémont, majd megfelelő szintre edzeni.
.:jellemvonások:.
.:kedvenc idõtöltése?:. - A pokémonok megfigyelése, adatok gyűjtése róluk - Szakácskodás, de főleg étkezés
.:hogyan áll a pokemonokhoz?:. Mélységes szeretettel és tisztelettel, de a tűz típustól ösztönösen tart is, idegenkedik
.:milyen típusú pokemonokat szeret?:. Rovar, méreg és fű pokémonokat, amiben legalább egyik jellemző megtalálható, azt mindenképpen szeretné begyűjteni a családjába. Van ezeken kívül is néhány fajta, ami vonzza (pl Ditto). Tűz pokémont sosem nevelne.
.:mindig vs soha:. + étel, kaja, nasi, édesség, csoki, cukor, üdítő, stb, stb + sumo (mint sportág, űzi is, ha van kivel) - tűz típusú pokémonok (nem utálat vagy ilyesmi, inkább félelem) - kialvatlanság, korán kelés, elmaradó ebéd utáni szieszta
.:életimádat vs depresszió:. + ÉTEL!!! + harc (pokémonok vagy akár barátságos sumo meccs) - ha kigúnyolják az alkatáért, megítélik ebből ismeretlenül - ha a barátságos harcban (bármelyik fél) sérülést szenved
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:. Zabagép
.:valami extra még?:. Usaghinak hívnak, ami önmagában meglepő lehet azt hiszem. A családi legendárium szerint valami távoli szigetről származunk, ahonnan először hozták át ide a Tamarillora. Édesapám egyedül nevelt fel, mindig is kissé "bogaras" volt, az ő esetében szó szerint, lévén a rovarpokémonok kutatója, de én nem panaszkodhatom a gyerekkoromra. Mivel magam is Beedrillek, Butterfreek és egyéb hasonlók között nőttem fel, azt hiszem természetes a vonzódásom a fajtához. Gyermekkorom legmeghatározóbb élménye (apukám főztje mellett) azt hiszem egy Charmeleonnal való találkozásom marad, ami nem a legjobban sült el. Ugyanis csak a farkincáját láttam... pontosabban az azon ülő lángnyelveket és bozóttűztől tartva oltani kezdtem... volna... Érthetően ezt ő rossz néven vette. Mire megpróbálhattam volna elmagyarázni a helyzetet már lényegében mindegy volt, azonnal támadott egy kisebb fajta tűzvihart lehelve rám. Mondjuk a kórházi kaja se volt rossz... Azóta is van bennem némi idegenkedés a tűz alapú pokémonokkal szemben. Na jó... Nem idegenkedés. FÉLEK TŐLÜK!!! De hát senki sem tökéletes. Apukám sajnos idén tavasszal elhunyt. Nem lett sohasem elismert kutató, bár a pályája szépen indult, de a Kabutokról vallott forradalmi nézetei mindörökre megbélyegezték tudományos körökben. Én viszont meggyőződéssel vallom az ő igazát. Így magam is erre tettem fel az életemet. Igenis be fogom bizonyítani mindenkinek: a bogár típusú pokémonok ősének a kabutot tekinthetjük! Persze tudom, ehhez hosszú út fog vezetni és élőben is tanulmányoznom kell a fajt, de manapság már erre is van lehetőség. De míg megkezdhetem igazán jó trénerré kell válnom. Na meg ennyi kimerítő beszéd után szereznem kell egy sajtburgert...
"Flawless victory!"
.:EGYÉB KARAKTEREK?:. -
.:AVATARFOGLALÁS:. nos a Narutoból Akimichi Chouji
.:THEME SONG:. ebből
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: asztalin játszottam bő 10 évet, neten 3-at, moderátor és admin is voltam/vagyok, szóval azt hiszem meg fogom állni a helyem.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Feb 26, 2012 21:26:25 GMT 1
Kedves Bob... vagy Barry. Betty? Nem, õ egy másik trénerem. Mindegy. Üzenem, hogy sok ideje nem láttam már, örömest hallanék már magáról. El kell mondanom: külön jó pont volt, hogy eljött hozzám, de kicsit bábnak éreztem magamat az ön kezében. Odaadta a parasját, én meg csak mértem, számoltam és már akkor sem tudtam a nevét, ez pedig rám vall, de igazán rossz érzéssel vettem, hogy tudván minden gyengeségemet és rigolyámat, úgy éreztem: ön irányít. Nagyon jól tudta, hogy paras pont a gyengém, olyan kevés tréner lát bennük fantáziát... szóval igazán örültem, hogy a maga termete vetekszik a parasok iránti rajongásával - már nem bántásból mondom. Ami igazán elragadott (sõt félve merem megjegyezni, hogy nem is nagyon emlékszem többre önbõl), hogy milyen perfekttül válaszolgatott: igazán erõssége a társalgás, nem gondolkozott még azon, hogy a diplomácia és a józan ész erejével kapjon el egy pokemont? Igazán érdekes vizsgálat lenne! És akkor jött Grimer. Imádtam, ahogy meséled, a kedvenc mondatom tõled: " most is olyan lassúnak tûnt szegény, mint a mézbe ragadt beedrill..." Hát keblemre testes barátom, nem sok ember tud így mesélni a pokemonjáról! Úgy látom, kedves... Bob, igaz? Szóval én mindezt örömmel elfogadom! Aztán kérlek, írj majd még nekem, alkalomadtán.
|
|
|
Post by Attila on Mar 3, 2012 14:32:02 GMT 1
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 6, 2012 21:54:42 GMT 1
Sok játék, gyors gyarapodás, minõségi játékok, semmi nem áll Exeggcute útjába. Elfogadva! Arra kérnélek azonban, hogy most egy idõre hanyagold a pokélabdák dobálását. Jól áll neked, és jól is csinálod - de hadd ülepedjenek most egy kicsit a dolgok.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 9, 2012 20:41:11 GMT 1
Én már azt hittem, ezer éve túlvagyunk ezen. Elnézést kérek az ebbõl fakadó lassúságért: az Ancient Souls Gym a tiéd, és örömmel veszem, hogy némi tenyésztõi feladatkört is vállalsz ezzel együtt.
|
|
|
Post by Betty on Mar 19, 2012 21:34:08 GMT 1
Krane professzor örömmel tudatja veled, hogy Paras nevű Parasod sikeresen elsajátította az Ásás támadás használatát és minden ehhez kapcsolódó kiegészítő ismeretet.
|
|
|
Post by Betty on Mar 27, 2012 23:12:06 GMT 1
Egy nevető arcú fiatal postás kopogtat be hozzád, majd átnyújt egy kék borítékot. Hiába kérdezed, ő sem tudja, mit tartalmaz a levél, hogy is tudhatná, amikor neki nem ma van a szülinapja. Ezt a borítékot ugyanis csak és kizárólag az ünnepeltek nyithatják ki! Kíváncsi vagy már, ugye? Akkor gyorsan bontsd ki, hadd lássa mindenki a mosolyt, ami kiül az arcodra olvasás közben!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 28, 2012 23:30:22 GMT 1
Biztos, hogy nem inkább egy Magicarpot szeretnél? Vagy várj... biztos, hogy közöttük neked kell döntened? Mert úgy tûnik... igen, egészen biztos lehetsz benne hogy... ha nem káprázik a szemed... és biztos, hogy ez az? Ember, mi más lenne? Feltûnt már ez a tojás a következõ utazásod helyszínén? Csak a sarka kandikált ki a bokor aljából, de talán épp neked rendelte a sors, hogy észrevedd. Már csak az a kérdés, hogy mégis mi kelhet ki belõle? Azt hiszem, elég sokat látott tréner vagy már, hogy ezt egymagad is meg tudd mondani.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 10, 2012 9:34:19 GMT 1
Hogy egy Swinub tojás a Tûz szigetén? Biztos vagy te ebben? Mindegy, ettõl függetlenül Swinub a tiéd. Az adottság jó ötlet, elgondolkozom rajta, hogy be kéne vezetni.
|
|