|
Post by Nosh on Mar 16, 2012 8:30:34 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:.Seel
.:NEME:.nőstény
.:KORA:.fiatal
.:BECENÉV:.Sierra
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. + védelmező típus - hirtelen haragú - emberekkel goromba
.:szokása:. Szabadidejében általában a tavunkban "járőrözik" és segít a bajba jutott társain.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. Nos hát hol is kezdjem? Talán ott hogy miért nem kaptam Poke-t a Prof.-tól. Ez egyszerű! Nem jutott! Ezért sokszor cikiztek is nem egyszer, nem kétszer. Apám szerint viszont kár keseregni mert százszor jobb Pokemon-t kaphatok. De térjünk a tárgyra! Nagy szüleim a Hoenn-i Dewford faluban éltek. Ott töltöttük szinte az egész nyarat a testvéremmel, Randy-vel. Sokszor jártunk a tengerpartra, de azt nem hittük volna hogy egyszer egy Seel zavarja majd meg a gondtalan fürdőzést. De mégis így történt. Randy-vel épp a víz alatt voltunk mikor a nagyapám gyorsan kirángatott minket a vízből. Először nem értettem hogy mi ez a siettség. A partra kiérve már tudtam nem vagyunk biztonságban. Mégis ottmaradtam. Valami érdekeset láttam ebben a látszólag nőstény fókában, amit még egy Sharpedo és egy Crawdaunt sem tudott megállítani. Elvettem hát nagy apám öreg Wailord-jának labdáját. Kiengetem a vízbe, majd arra kértem hogy hagy áljak a hátára. Wailord boldogan segített. Odaúszott Seel mellé. Ránéztem a fóka Pokemon-ra és beszélni kezdtem hozzá: -Figyelj Seel!-ordítottam, majd mikor rám nézett folytattam.-Ne tedd ezt! Ezzel csak arra adsz okot hogy az emberek rád támadjanak! Nem tudom miért teszed ezt! De nem érsz el vele semmit! Egyszerű Ha szeretetet tanusítasz, mások is szeretni fognak! Mondtam és úgy látszik sikerült a lelkére beszélnem, mert abbahagyta a rombolást. Elindultam hát ki a partra, de Seel még mindig mellettünk úszott. Miért követsz?-kérdeztem, miközben a fejét simogattam. -Szerintem a társad akar lenni!-válaszolt a nagyapám és közben Seel szorgosan bólogatott.-Fogd be ezzel! Adott a kezembe egy labdát. Ezt én Seel elé tartottam. Aki az orrával megérintette a gombot és a piros fény beszívta. -Mától a neved Sierra!-neveztem el Pokemon-om. .:bármi extra még?:.Nincs!
.:TÁMADÁSAI:. -Fejelés -Morgás -Eső tánc(Egy kalandban szereplő Slowbro-tól tanulta.) -Szörf(Kenjiro-nál tanulta.)
|
|