Post by Yessi on Mar 24, 2012 17:49:19 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Eevee
.:NEME:. Nőstény
.:KORA:. Kamasz - Fiatal felnőtt között
.:BECENÉV:. Nem szereti, ha becézzük
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:.
+ Barátságos (erről próbálom lenevelni.)
- Feledékeny (Erről nem. Olyan aranyos amikor elfelejt valamit!)
* Mozgékony (Ehhez nem fűzők megjegyzést)
.:szokása:.
Imád, futni, futni és futni. Örökkön örökké. Ami valamikor elég idegesítő.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:.
Eevee-t tojás kora óta ismerem. Eleinte nem voltunk jóban. Szinte gyűlöltük egymást. Ám egy téli napon beteg lett. A szüleimben fent voltunk a hegyekben, ezért különösen hideg volt. Anya sétált le a lépcsőn mikor megszólalt.
- Yessi - szólított meg. - Eevee nincs valami jó bőrben - mondta anya. Én meg csak megvontam a vállam.
- Túl éli - morogtam halkan. Anya sóhajtott és elment a konyhába főzni. Én meg unatkozva néztem a tűzet. Aztán egy hirtelen vezérelte megnéztem, hogy van Eevee. Odamentem hozzá és az én kétszínű szívem és megesett rajta. Az ölembe vettem és láttam, hogy nagyon forró. Gyorsan visszaraktam a helyére és lerohantam vizes ruháért. Majd vissza és a homlokára raktam. Az ölembe volt mind végig. Egyszer csak elnyomott az álom. Anya azt mondta, hogy Eevee a karjaimba volt és másnapra meggyógyult. Azóta szinte elválaszthatatlan barátok vagyunk...
.:bármi extra még?:.
Ez az Eevee egy Shiny Pokemon. Azaz más színű. Általában valamiben kiemelkednek és az én Eevee-m a futásban. Az átlagnál kicsivel gyorsabb.
.:TÁMADÁSAI:.
Tail Whip - Farok Csóválás
Tackle - Öklelés
Helping Hand - Segítő Kezek
Growl - Morgás
Quick Attack - Gyors Támadás
Bite - Harapás
Baton Pass - ??
Take Down - ??
Last Resort - Utolsó Töltődés??
Trump Card - ??