Post by Hope Uprising on Apr 6, 2012 20:31:44 GMT 1
Once in the morning tender and warming
.:KARAKTER TELJES NEVE:. Hope "Crusader" Uprising
.:NEME:. Férfi
.:KORA:. 16
"Wind of hope will wake you up
Follow my motion over the ocean "
.:céljai az életben:.
Apja nyomdokain járva mindent megszeretne tudni az első pokémonok létezéséről, még ha ehhez az összes kövületre szüksége van. Bár önmaga még sose végzett el újjáélesztést, bízik benne, hogy az általa visszahozott kövület pokémonokat saját kezűleg nevelheti meg. Ez egy határozott cél, amit Hope minden áron meg akar valósítani. Ez az ő célja az életében.
.:jellemvonások:.
+ Barátságos embertársaihoz, és persze különösen azokhoz a pokémonokhoz, akikkel mély kötelékeket fűzött össze.
+ Kalandvágyó, nos hát nem egybevágó ez és a következő tulajdonsága. Igen, talán sok veszély vár egy kalandon, de számos új dolgot megtapasztalhat a pokémonokkal kapcsolatban.
+ Lovagias azokhoz, akik igazán megérdemlik. Ugyan családjában lovagi mellékágak találhatóak, maga a főág nem vesztett ebből a tulajdonságot egy szikrányit se. Ettől fogva nevezik a környéken Hope-ot Crusader-nek, azaz keresztes vitéznek.
- Óvatos, nem is kicsit. Sok agresszív, kövületből felélesztett pokémonnal volt már dolga élete 16 évében. A még vissza nem hozott kövületeket is fabottal tapintja ki, mikor egyet talál mondjuk az út szélen (báááár egy kövületbe nem minden nap lehet belebotlani). Ehhez hasonlóan a mai pokémonokkal is szélsőségesen óvatosan bánik. Egy gyámoltalan kis Pichu-t is 1-2 napba telik, mire meg mer fogni...
- Nem ismer kegyelmet a rosszakkal szemben, még akkor sem, ha apróbb bűnt követett el. Ezzel egy kicsit sem kivételez.
- Túlságosan nagy az igazságérzete. Ez kisugárzik a kegyetlenségére és elítélésére a rossz emberek iránt. Néha olyan ítéleteket hoz meg, amiket alig lehet elhinni épp ésszel.
.:kedvenc idõtöltése?:.
Az erdők mélyén barangolni és újabbnál újabb pokémonokat megismerni. Kövületeket áttanulmányozni, apjával az ásatásokon részt venni. Mondjátok meg: kell ennél több kedvenc időtöltés?
.:hogyan áll a pokemonokhoz?:.
Mély hódolattal, némi távol tartással szereti őket. Bár időbe telik neki bármelyikhez is közel férkőzni óvatos jelleme miatt, amelyikkel köteléket köt, onnantól nem engedi el maga mellől.
.:milyen típusú pokemonokat szeret?:.
Hogy melyeket? Igazából mindegyiket, kivétel nélkül, különösen a kövületből újraélesztett vagy madár, vagy hüllő, vagy kutya jellegű fajtájúakat. Egyszóval nagyon sok pokémont szeret, természetesen a maga módján, ha a célzás érthető.
.:mindig vs soha:.
+ Kövületek életre keltése;
+ Kalandok, új ismeretek keresése a rengetegekben;
- Semmittevés, lébecolás;
- Egy kövületes kísérlet elvetése egy aprócska hiba miatt;
.:életimádat vs depresszió:.
+ Az erdő friss, üde illata;
+ Ha barátai között lehet;
- Kövületélesztési tervek felfüggesztése, törlése;
- Ha csalódnia kell bárkiben is, legyen az ember vagy pokémon;
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:.
"Kaland"
.:valami extra még?:.
Tamarillo-tól, az Unova régió közelében látta meg a napvilágot, egy lovagi klánhoz fűződő családban, akik kövületek tanulmányozásával keresték kenyerüket. Percről percre újabb kövületek érkeztek a labornak mondható otthonunkba, amiket általában apának vagy anyának fel kellett élesztenie egy gép segítségével. Annyit szűrtem le az egészből, hogy beteszik egy tárolóba, lecsukják annak fedelét, megnyomnak egy gombot és várni kell. A kész, felélesztett kövület helyett egy vad pokémon szokott kimászni. Az elsőt, amit láthattam puszta szemmel egy Aerodactyl volt. Tudom, a legjobb, ami életemben történhet. A szüleim elszámították magukat és az újonnan felélesztett őshüllő elragadott. Azt hittem végem van! De szerencsére apu megmentett fő pokémonjával, Bravary segítségével. Attól a naptól fogva visszakoztam pokémonokkal ismerkedni, óvatosabb lettem. De ostobának bizonyultam, hiszen minden második sarokban pokémonnal kellett farkasszemet néznem! Buta, kicsi fejemmel nem foghattam fel még a szavak súlyát, de egy alkalommal rá kellett jönnöm, hogy nem minden pokémon rossz. Az Aerodactyl ismét elszabadult és egy tucatnyi kisebb kövület pokémonokat akart bántani, akik hozzászoktak hozzánk, emberek közelségéhez. Botor próbálkozást tettem és egy ökölnyi méretű kővel megdobtam, hogy rám terelődjön a figyelme. Természetesen felém indult meg. Nem tudtam, mire próbálkoztam, ám megúsztam az Aerodactyl-al való találkozást. Egy árny mentett meg, ami erős és határozott egyéniség, mert nemigen rettent el a nagyobb társától Addig tartotta lent a vad kövület pokémont, amíg apáék meg nem érkeztek. Onnantól kezdve az "Aerodactyl-projektet" lefújták és visszaváltoztatták eredeti, a Borostyán kövület formájába. A kis madárnak nem tudtam kifejezni hálámat, mert addigra eltűnt. De megfogadtam, hogy meg fogom keresni, bármi is történjen. A kövület pokémonok általi félelmem felszabadultak, noha nem teljesen. Egyetlen célom volt: miután megkerestem megmentőmet, a kövületek vizsgálatával fogok foglalkozni, valamint az azokból felébresztett pokémonokat tanulmányozom.
És még valami lenne? Miért becéznek Crusader-nek? Ismerj meg, s megtudod! ;D
"I am flying to my star"
.:EGYÉB KARAKTEREK?:. Aura és Rolf közös multikaraktere.
.:AVATARFOGLALÁS:. Kid Icarus - Pit
.:THEME SONG:. Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind of Hope
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: Néhány FRPG oldallal foglalkozok, köztük a PokémonHun-al és a DigimonHun-al.
[/blockquote]