|
Post by Winnie on Jun 17, 2011 10:47:08 GMT 1
THEME SONGJA: Változtatnom kell, követnem kell az álmomat, egy álmot, amely gyerekesnek tűnik, nevetségesnek, megvalósíthatatlannak, amelyre mindig is vágytam, de nem volt bátorságom megvalósítani. .:NEME:. Lány .:KORA:. 15 Az álmainkért megéri harcolnunk. Miért dolgoznánk egész életünkben mások álmaiért?
.:céljai az életben:. Megmenteni az árva pokemonokat, nem annyira szeretne pokemon mester, vagy híres tanító, mi egyéb lenni, csak egyszerűen jót szeretne tenni az otthontalan pokemonokkal. Azért jó érzés lenne neki, ha valaki ezt meghálálná.
.:jellemvonások:.
.:kedvenc idõtöltése?:. Bicajozás, beszélgetés, ücsörgés és gondolkozás a semmin.
.:hogyan áll a pokemonokhoz?:. Mindent megtenne a pokémonokért, főleg az elesettekért.
.:milyen típusú pokemonokat szeret?:. Az összeset, nincs kedvenc típusa, de ha mégis ki kéne emelni egyet, akkor fű.
.:mindig vs soha:. + Kalandozás + Úszás – Foci nézése – Verekedés
.:életimádat vs depresszió:. + Ha megment egy pokémont. + Ha valaki elismeri. – Parancsolgatnak neki. – Bántják a kisebbet.
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:. Furcsa
.:valami extra még?:. Nincs ^^
Álmaink rejtett titkaink hordozói. Minden mese egy rejtekhely. A fantázia köntösébe burkolt, életbevágóan fontos titok.
.:EGYÉB KARAKTEREK?:. Nincs
.:AVATARFOGLALÁS:. Higurashi no Naku Koro ni: Rika ( anime)
.:THEME SONG:. Idézeteket használtam fel.
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: Igen, játszottam, egy pokémon stílusúval, és több fantasy- horrorral, kb. 2 éve.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 19, 2011 20:59:34 GMT 1
türdelmetlenül várom, hogy a stantlered körül lebegõ rejtélyek egy részére fény derüljön. külön tetszett, hogy jól passzol a karaktered személyiségéhez. de tényleg ne lepõdj meg, ha tamarillóban megbámulják néhányan.
|
|