|
Post by Garrius on Jul 3, 2012 8:34:41 GMT 1
Szerintem maradhatnak! Miért kellene teljesen követni az animét? Maga az animé sem követi az animét... rengeteg dolog van benne, ami egyáltalán nem következetes gondolkodás eredménye.
|
|
|
Post by Attila on Jul 3, 2012 8:47:02 GMT 1
(Mr. Ellentmondás:)Uhhh-uhhh-uhhh! Meg kell jegyeznem, hogy az anime is a játék után készül. Mindig először van a játék és abból csinálnak animét. Ezt tegnap elfelejtettem. Viszont csak akk át kel nevezni (ha nem veszed ki onnan), mert sztem National Parknak beillik, szal átnevezhetnéd erre. (Ahol a játékban és animében is rendezték a bogárfogó versenyt, az a Natonal Park. ).
|
|
|
Post by Honey on Jul 3, 2012 14:21:26 GMT 1
National parknak nem illik, és amúgy is, sztem is maradhatnak. Mert igaz, hogy az animé a játék alapján készül, de Ash és csapata százmillió városban járt johtoban is, ami mégcsak említés szinten sincs benne a játékokban. Szal sztem maradjon!
|
|
|
Post by Attila on Jul 3, 2012 17:46:11 GMT 1
Ezzel nem tudnánk kezdeni valamit? Nagyon tetszik! *-*
|
|
|
Post by Attila on Jul 4, 2012 6:42:19 GMT 1
Mi lenne, ha a régióknál a cím mezőbe nem szerepelne semmi, hisz a képen úgyis rajta van a terület neve (Orange Islands, Johto). Sokkal szebb lenne így az egész, mert a cím/név teljesen felesleges oda.
|
|
|
Post by Betty on Jul 4, 2012 11:20:55 GMT 1
A cím mezőbe muszáj valamit írni, ezt magad is tapasztalhattad már a másik oldalon.
|
|
|
Post by Attila on Jul 4, 2012 11:55:46 GMT 1
Valóban-valóban... Akkor viszont nem szóltam...
|
|
Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Jul 5, 2012 14:19:55 GMT 1
Szeretnék egy új dolgot kérdezni, hogy lehetséges lenne, betenni az oldalra. Ha eddig ne mvolt róla szó szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne-e bevezetni a szallagos versenyeket (Pokeom Gyémánt és Igazgyöngyös versenyek). Ha nagy gondot okozna a létrehozása, és ez miatt lenne elutasítva vállalnék pár + munkát ez ügyben segítség gyanánt (mármint, hogy segítek a megvalósításba). Elõre is köszönöm, bármi legyen is az ítélet
|
|
|
Post by Garrius on Jul 5, 2012 14:29:43 GMT 1
Eredetileg a Johtos korszakban még nem voltak ilyenek, csak a Hoenn régiótól arrafelé vezették be. Igaz, utólag már említettek Johtos versenyt is, sõt May oda utazott az új kalandját megkezdeni. Az ötlet nem rossz és egyszerûbb levezetni, mint a teremharcokat, mivel itt nem kellenek külön-külön teremvezetõk. Ugyanakkor nem tudom, hogy kell-e egy ilyen újítás, úgy, hogy még a jelvényrendszerhez sincs elég emberünk.
|
|
|
Post by Betty on Jul 5, 2012 14:54:04 GMT 1
Az elgondolás tényleg nem rossz, ámbár én még várnék vele: ahogy Gerr is mondta, nem vagyunk elegen, de ez még csak az egyik dolog. Egy versenyhez, főleg ha normális 2 fordulósakat szeretnénk, legalább 5 koordinátor kéne, plusz valaki aki vállalná a műsorvezető és a 3 zsűri szerepét.Ha jól tudom, Pichu, te pokémon vagy, szóval neked is kéne valaki aki beregisztrál helyetted és fellép veled, plusz a te emberkerülő természetedbe nem tudom hogyan férne bele. De ez semmiség, jó író mindent megold egy kis kreativitással. Menjünk kicsit tovább: jó, összegyűlt az 5 ember. Ebből 1nek ki kéne esnie az első fordulóban, de mi alapján? Addig oké, hogy pontozva lennének a fellépések, de ki az, aki eldöntheti, hogy a játékosok közül kinek a produkciója volt a legrosszabb? Nem igazán lenne fair se így, se úgy...
Egyszóval jó az ötlet, de a megvalósítás jelen körülmények között lehetetlennek tűnik. :/ Szerintem.
|
|
Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Jul 5, 2012 15:36:47 GMT 1
én nekem lenne ötletem a 3 zsûri: õk olyan Jk-k lesznek, kik egyetlen egy szallagot sem akanak, és már van rengeteg játéktapasztalatuk, és egyúttal valamelyik admin engedélyezi a bírói jelentkezését. A bírók addig maradnak, míg csak akrják.
mûsorvezetõ: ide az jöhet, aki nem akar részt venni azon a versenyen. Következõ versenyen nem kötelezõ neki újra mûsorvezetõnek lennie.
Jelentkezõk: Ha nincsen meg a 2 fordulóhoz elég jelentkezõ (pl 4 ember 6 helyett (csak egy zámot írtam)), akkor életbe lép, hogy más játékosok, éppen szabad adminok (nem bíró, nem vezetõ) belép egy NJK-val, és úgy játszik.
Pokemonok jelentkezése: a Pokemonok beléphetnek egy ideiglenes partnerrel, ami lehet JK, illetve NJK. Ha nyernek, akkor 2 JK esetén mindketten kapnak szallagot. verseny után nem kötelezõ társulniuk.
Ha nem elég,akkor még van pár ötletem ;D
|
|
|
Post by Garrius on Jul 5, 2012 15:45:40 GMT 1
Pichu, nincs elég ember a fórumon ehhez. Sajnos a pokémon nem egy közkedvelt frpg univerzum, szóval nem vonz komolyabb tömegeket, kvázi nagyon nehezen tudnánk megvalósítani, amiket leírsz. Nem az ötlettel van baj csak nem tudjuk kivitelezni a jelenlegi játékosállománnyal. Ráadásul számomra egyértelmû prioritást élvez, hogy legyen egy teljes és komoly teremrendszerünk, ami szintén messze van még a tökéletességtõl. A meglévõ vezetõk nagyon jók, ügyesen teszik a dolgukat, ám kellene még belõlük.
|
|
|
Post by Betty on Jul 5, 2012 16:17:49 GMT 1
Pichu, ha per pillanat rajtad kívül lenne mondjuk 1-2 koordinátor, aki játszana, akkor sem várhatod el a többiektől, hogy majd betöltsék az üres helyeket. Szal érted, itt majd az összes ember legalább 1 kalandban szerepel, ha nem több sztoriban (én pl 5ben, amiből 3 fut), de hogy ezeken kívül önként bíráskodósdit vagy műsorvezetősdit játsszanak plusszban, azt igazán nem kérheted tőlük... Szerintem az ötlet jó, maradjon talomban, és ha itt van az ideje, ergo lesz elég játékos aki koordinátor szeretne lenni, csak akkor vegyük elő újra és kezdjük el a kidolgozását.
|
|
|
Post by Attila on Jul 7, 2012 18:52:03 GMT 1
Vettem a fáradtságot (nagy nehezen ) és elkészítettem egy skin-t, pokémon Yellow néven (kicsit továbbvittem az ötleted Prof, mert úgy vettem észre, hogy félbehagytad O.o Remélem nem haragszol :$). Skin Name: Yellow Logo URL:http://kepkezelo.com/images/eovsbkme1yc1p1hw99ef.jpg Font:Verdana,Arial Background Color: FFFF99
Background Image URL: http://3.bp.blogspot.com/_oigT0GOX_oY/TUaRaPQccfI/AAAAAAAAAV0/hGEA5eGzMDM/s1600/The-best-top-desktop-yellow-wallpapers-yellow-wallpaper-yellow-background-hd-2.jpg Background Image Fixed: no Auto Gradients: no Gradient Height: 30 Text Color: 000000 Link Color: 00CCFF Active Link Color: 00CCFF Visited Link Color: 00CCFF Title Background Color: FFFF99 Title Text Color: 000000 Category Background Color: FFFF99 Category Text Color: 000000 News Title Background Color: FFFF99 News Title Text Color: 000000 News Background Color: FFFF99 News Text Color: 000000 Window Background 1: FFFF99 Window Background 2: FFFF99 Board Highlight Color: FFFFCC Thread Highlight Color: FFFF99 Table Border Color: FFFFCC
Popup Window Colors
Background Color: FFFF99 Text Color: 000000 Title Background Color: FFFF99
Title Text Color: 000000 Előfordulhat, hogy nem fog tetszeni mindenkinek, mivel élénk színből áll, de nah Ez úgy akkor is illik ehhez a címhez sztem Nem mondom, hogy legyen ez az alap skin, csak ha tetszik neked Prof és Honey, rakjátok be a többi közé *-*
|
|
|
Post by Honey on Jul 7, 2012 19:19:03 GMT 1
Szerintem abból senkinek sem származik kára, ha ezt berakom egy 4. skinnek, gondolom nem törli a többit meg semmi ilyesmi. Viszont két dolgot kell tenned előtte:
1) a neve ne pokemon yellow legyen, mert olyan már van, bár fogalmam sincs a név kódolva van-e, vagy nekem kell elnevezni
2) és ez a fontosabb: mondd el lécci, hogy hogyan kell betenni! ;D szóval, ezt a kijelölt szöveget pontosan hova, mi alá, mi fölé kell beillesztenem, és mikre kell kattintanom előtte, stb. nem akarok semmit sem elszúrni
|
|