|
Post by Jake Hedgedog on Jul 10, 2011 8:39:16 GMT 1
Sziasztok! Továbbra sincs internetem. A gép megérkezett, de az internet beállítása azóta sem történt meg, így képtelen vagyok rácsatlakozni. Igaznak érzem magamra a szólást, hogy "még az ág is húzza." Hiába szeretnék aktív részese lenni az oldalnak, új kalandokat kiírni, játszani, témákat felvetni, szegényes innen-onnan csort netelérésemmel nem tudok. Így viszont látom, hogy haldoklik az egész. Mit mondjak? Nem nagyon van olyan dolog, amit ennél jobban sajnálnék. Megkérnélek benneteket, hogy tartsátok életben az oldalt, cserébe én igyekszem minél hamarabb elbírálni az új karaktereket, pokemonokat... de látom, hogy ez nem így mûködik. Természetesen örülök, ha mire visszatérek (ami egyelõre x idõ. Fogalmam sincs, mikorra lesz újra netem.) még mindig egy aktív pokefanatikusoktól pörgõ oldal fogadna, de nincsenek irreális elvárásaim. Addig is köszönök mindenkinek mindent: nekem ez a rövid idõ is nagyon jó élmény volt, láttam embereket pokemonos szerepjátékot játszani, szabadon, nem kreditrendszerek és egyéb, számomra teljesen feleslegesnek ítélt megkötések alapján. A szerepjátéknak a fantázia szabjon csak határt, itt úgy láttam, hogy szinte ennyi megkötéssel is jól tud mûködni egy oldal. Remélem, hogy jól éreztétek Ti is velem magamatokat, és ha egyszer, netán, végre-valahára újra a saját gépem elé ülhetek be netezni, újra összejövünk. Nagyon örülnék neki. Addig is minden jót kívánok! Sziasztok, Admin u.i.: Az oldal persze üzemel, ha életben tartjátok, én termelem tõle a boldogsághormonom, és igyekszem mihamarabb reagálni bármilyen kérdésre, levélre, bármire.
|
|
|
Post by Alex Benett on Jul 10, 2011 9:36:12 GMT 1
Én nem szándékozom abbahagyni az itteni játékot És szerintem (vagyis inkább remélem ) hogy Bett' és Safi sem hagyja el az oldalt Maximum játszunk ketten, hárman, négyen
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 10, 2011 10:11:25 GMT 1
Részemről én biztos, hogy maradok, és remélem van rajtam kívül még pár ember, aki így gondolkodik. Alex hozzászólásából úgy tűnik, hogy van. Szerintem mindig leszünk 4-5-en aktív játékosok, és ennyi ember elég ahhoz, hogy játsszunk egy jót.
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Jul 10, 2011 16:30:43 GMT 1
Szintúgy, Fogatlan várja leendõ barátját mihamarabb vissza, de ha tényleg ilyen nehéz a helyzeted, talán felvehetnél egy társmoderátort, aki végezné a karakterek elfogadását, meg minden ilyen apró cseprõ dolgokat. Ez csak egy javaslat és nem magamra gondoltam vele.
|
|
|
Post by Betty on Jul 11, 2011 9:22:51 GMT 1
Részemről sincs akadálya a játék folytatásának, sőt! Jó dolog itt lenni Lizivel és veletek. Max addig nem kapok el pokét amíg a prof. vissza nem jön.
|
|
|
Post by Webber on Jul 11, 2011 16:22:51 GMT 1
...aztán ha már nagyon kevesen leszünk, akkor regisztrálok magamnak egy másik karaktert, és játszok magammal :-D Amúgy van egy megkezdetlen kaland az Articuno-kikötőben, egy rejtvénnyel fűszerezve, akit érdekel, rákaphat!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 12, 2011 9:02:04 GMT 1
hú, nem hittem a szememnek, amikor ez a temérdek válasz fogadott itt ma reggel. egyszerûen fantasztikusak vagytok, azt hiszem, minden admin ilyen csapatot kíván magának. igyekszem ki is érdemelni a bizalmatokat és az oldalba vetett hiteteket, és minél gyakrabban és rendszeresebben felnézni, ahogy csak a lehetõségek engedik. köszönöma moderátoros tanácsot, gondoltam rá magam is, de korábban nem voltak jó tapasztalataim az ilyen együttmûködésekrõl. így talán kicsit önzõnek tûnhet, de szeretném csak magamnak megtartani ezt az oldalt, és vele Titeket. nagyon jó játékokat kívánok, örülök, hogy ennyire tetszik nektek mindez. reméljük, hogy hamarosan újult erõvel térhetek vissza közétek. az nagyon jó lenne.
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 13, 2011 13:06:53 GMT 1
Ez a legkevesebb. Epekedve várjuk vissza kedvenc professzorunkat.
|
|
|
Post by Betty on Mar 12, 2012 12:11:48 GMT 1
Fogalmam sincsen hol van az a topic amibe a hiányzásokat lehet írni, ezért ide írom, mint a témához egy kicsit kapcsolódó dolgot: NINCS NETEM!!!! A tegnapi szélvihar elvitte,és sehogyan sem akarja visszahozni...most is suliból írok. :/ Igazából határozatlan ideig nem leszek, a reagokat - mint ahogy most is - igyekszem pen drive-on behozni suliba és bemásolni, de sajna fejbõl nem mindig emlékszem az elõzõ reagra, és itt suliban nincs idõm olvasgatni...szóval nem tudom kinek mikor fogok tudni válaszolni. Az is lehet, hogy már ma este lesz netem, de lehet hogy csak jövõ hétre rendezõdik a dolog... Addig is jó játékot mindenkinek!
Edit: Örömmel jelenthetem be, hogy hála a telefonos ügyfélszolgálat csodájának, na és annak a mai világban szinte már elképzelhetetlennek tartott ténynek, hogy kb 1 órán belül házhoz jön a szerelő, sikerült rövidúton megoldani a problémát. Így újra csatlakozom! Örültök, ugye?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 13, 2012 0:49:39 GMT 1
Öröm a köbön. De tényleg! Btw, tényleg nincs ilyen topic. Aki legközelebb szükségét érzi, nyugodtan nyisson.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 23, 2012 23:11:27 GMT 1
Nagyjából tíz perce van ez itt elõttem megnyitva, és egészen eddig egy darab sor se került bele, pedig egyébként dugig a fejem gondolatokkal. A legfontosabb: egy éves lett az oldal, és bár irtózatosan sajnálom, hogy pont most kellett leragadnom minden mással, és így nem tudtam veletek ünnepelni, de azért jól esett látni a chatre kiírt felköszöntéseiteket. Alapvetõen olyan ember vagyok, aki kismillió dolgot csinál egyszerre, és így nem szokásom unatkozni, cserébe iszonyatosan szét tudok szóródni, ha egy kicsit jobban összejönnek a dolgok. Most nincs semmi probléma, egyszerûen arról van szó, hogy az egyetem utolsó heteit értük el, és akármennyire is sajnáltam, az oldalt egy kicsit várakozópályára kell tennem. Ez reményeim szerint nem azt jelenti, hogy most cirka egy hónapig nélkülem megy minden tovább, de az biztos, hogy igyekezni fogok kevesebb idõt fordítani az itteni játékokra - igen, jól olvastátok, igyekeznem kell, hogy ez összejöjjön, mert egyébként baromira húz ide a szívem, és nehéz, hogy ha épp van néhány perc üresjáratom, akkor mégsem ide kéne felnézni. A türelmeteket kérem, és cserébe azt ígérhetem meg, hogy lesz még itt ünneplés, meglepetések és egyéb különlegességek! Remélem, hogy mihamarabb! Addig is játszatok helyettem is!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 5, 2012 10:15:42 GMT 1
Érettségi - hála égnek ez engem már jó ideje nem érint, viszont azoknak, akiket igen: egy kalappal! Abba kapaszkodom, hogy jövõ héten nem csak én nem fogok ráérni, hanem az írásbelivel küszködõk, vagy az egyetemek/fõiskolák pótlási idõszakában produkálók sem. Így elvileg (már csak) egy hetet kérek, amikor nem nagyon fogok tudni jönni. Utána pedig? Hawai, dizsi napszemüveg! Reménykedem, hogy tényleg így lesz.
|
|