|
Post by David Farewell on Jul 23, 2011 20:24:52 GMT 1
Mivel a játék realista részében kissé furcsán festene, ezért ezt a kalandot az AU-ban fogjuk átélni. A Rakéta Csapat átfogó támadást indított Tamarillo szigete ellen, hogy megszerezzék az itteni pokémonokat. Ezt pedig nem akadályozhatja meg más, mint a helyi trénerek maroknyi, de elszánt csoportja. Mivel ha mindenki egy topikba írna, a végtelenségig hosszú lenne, mire végigmegy a kör, 2-es, 3-as csoportokban lenne célszerű külön topikot nyitni.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 24, 2011 0:05:41 GMT 1
Na, holnap meghírdetek neki egy kalandot, hátha az segít.
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on Jul 24, 2011 13:21:06 GMT 1
na, ezzel meg is volnánk. részemrõl jelentõs érdeklõdést tanúsítok, ha úgy alakul, csatlakoznék is.
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 24, 2011 13:31:28 GMT 1
Na ennek örülök. Ha jön még egy-két érdeklődő akár kezdhetjük is.
|
|
|
Post by Webber on Jul 24, 2011 15:32:24 GMT 1
És ha már Rakéta Csapat, akkor Mewtwo is lesz? Végülis õk klónozták Mewból. Poliwrath-t már írtam, Eeveet meg azt hiszem a kaland erejéig Flareonná, vagy Jolteonná változtatom.
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 24, 2011 15:40:59 GMT 1
Nem tudom, majd kiderül a történet közben. Csak arra figyeljünk, hogy ha beleírjuk, akkor le is tudjuk valahogy győzni.
|
|
|
Post by Webber on Jul 24, 2011 17:27:02 GMT 1
Vagy megint rájön, hogy gonosz és elvonul valamelyik távoli szigetre, mint a movie-ban :-D
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 24, 2011 18:28:49 GMT 1
hehe. másik verzió, hogy jönnek zapdosék. sõt, lehet, hogy miattuk indult az egész roham.
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 24, 2011 18:31:50 GMT 1
Ha már tele vagyunk Articuno-szobrokkal, ez a legkevesebb.
|
|
|
Post by Webber on Jul 24, 2011 21:19:13 GMT 1
//Jaj, de kár, hogy elaludtam a második movie-n. :-D Akkor ez most hogy lesz? Hogy fésülõdik össze a ~három téma? (sehogy?) :-)
Más: lehet olyan kérésem, hogy normális harc legyen? Ne bagatelizáljuk el egy 'a rakéta csapat megint elszáll' kiáltással.
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 24, 2011 21:25:06 GMT 1
Azon még nem gondolkoztam, majd lesz valahogy, ha már előrehaladott állapotban lesz az összes cselekmény.
Én is normális harcot gondoltam, de szerintem ez látszik abból is, amit írtam.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 25, 2011 14:31:50 GMT 1
kis visszamondás: legyetek ketten. nem tudom, hogy meddig vagyok itthon, mert ha megint elmegyek hazulról, akkor újra netelérés nélkül maradok. ha visszatér a jó idõ, és megint lesz munka, akkor ugyan ez a helyzet. szóval ezeket megelõzve tud valaki harmadikként még csatlakozni hozzátok helyettem. vagy ha valaki jön, hogy lassú játékban benne lenne, akkor talán én is el tudok játszani vele.
|
|