|
Post by Jake Hedgedog on Feb 10, 2012 19:45:57 GMT 1
Sziasztok! Egy kérdést szeretnék intézni hozzátok. Érdekelne a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy érdemes volna-e... na nem új oldalt nyitni, egyszerûen kicsit változtatni a mostanin? Semmi drasztikusra nem gondolok, csak többen jelezték, hogy zavaró az oldalsó sáv: az a baj vele, hogy kicsik a betûk. Ezen sajnos nem tudok változtatni, sajnos már nem nagyon érem el azt, aki anno segített a kódolásban. Viszont el tudnám tüntetni az oldalsó sávot: az ott található leírások új threadekben be lennének másolva a többi közé. Mivel azonban az oldalsó sáv képei feleltek az oldal "színességéért", ezért arra gondoltam, hogy minden board mellé kerülne egy kis kép. Netalántán még az oldal színvilágán is változtatnék. Mit szólnátok hozzá? Szerintetek mi zavaró az oldalon, és mi az, ami pozitívum? Mi az, ami gyengéje az oldalnak, és mik az erõsségei? Örömmel vennék minden kritikát és észrevételt, ez tényleg arról szól, hogy beszéljük meg együtt, min kéne javítani. És remélem, hogy az eddigiek alapján már kiderült rólam: nem kenyerem a reváns, azért kérlek titeket esetleg negatív vélemények megfogalmazására is, mert erre lenne szükség, és nem azért, hogy tudjam, kit akarok innentõl rugdosni. Szóval csak bátran elõ a farbával, ha eddig nem tettétek volna!
|
|
|
Post by Attila on Feb 10, 2012 20:06:37 GMT 1
Nekem személy szerint tetszik az oldal és olyan régóta sem vagyok tag, hogy elkezdjek "kötekedni" a kinézetével. Úgy valóban hangulatosabb lenne, ha mondjuk Tamarillo város felirata mellé egy város kerülne a Szikrahegységhez valami sziklás kép stb... De úgy összeségében én az oldallal teljesen meg vagyok elégedve Olyasmit esetleg nem lehetne csinálni, hogy a profil képünk alatt jelenjenek meg azok a pokémonok, amik nálunk vannak? Vagy a pokémonok maradnak ott, ahol eddig és a megszerzett jelvények mennek oda (ott ahol a send pm és az email helyezkedik el a profil kép alatt). Az is dobna az oldalon szerintem.
|
|
|
Post by Betty on Feb 10, 2012 20:31:10 GMT 1
Nos, szerintem, hogy először ottoro reagjára regaoljak, jó a signature-ben minden, én pl úgy fogom, hogy kisebb pokés képek lesznek de lesz egy nálam lévő pokék, lesz egy AUs pokék, és lesz egy jeévények sor. (A jelvényemet úgy csináltam hogy átlátszó legyen, a signaturebe írás miatt is.) Nekem elég jó szemem van, nem zavar a kisbetű, a chat mindenképpen maradjon oldalt... igen, a képek feldobnák egy kicsit. Ha, amint mondod, az oldalsó részt már változtatni nem tudod, csak törölni, akkor lehet nem kéne eltenni onnan, bár lehet, hogy csak a megszokás beszél belőlem. Nekem így tökéletes, a topicok mellé képeket érdemes lenne rakni, az tény. Mikor még régen (hű de régen) először nézegettem az oldalt, nehezen találtam a first class kalandot, tehát a kezdőd megszerzését. Azt kéne valahogy láthatóbbá tenni. De mindent végigolvasva egészen megértettem, és kis gyakorlás után már mindent megtaláltam. Nem tudom mennyit érsz a reagommal, de remélem segítettem. A signatureben lehetne kevésbé korlátozni a betűszámot a későbbi sok odakerülő dolog miatt, de most lehet hülyeséget mondtam, mert nem néztem meg mennyi betűre van korlátozva...
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Feb 11, 2012 21:44:46 GMT 1
Na, hát akkor az eddig elhangzottak: Jelvények avatarkép alá: nem ismerem jól a kódolásokat és nem elõnyöm az angol nyelvtudásom, így elég nehezen tudnám megoldani, ha egyáltalán megtudnám. Inkább én is azt ajánlom, hogy menjen majd aláírásba. Az aláírás: utána fogok nézni, de attól félek, hogy nem fogom tudni bõvíteni a karakterszámot. Sajnos ez a max. De! Ígérem, hogy futni fogok még néhány kört érte. Chatbox oldalra: ha eltüntetném az oldalsó sávot, akkor a chatbox automatikusan lentre kerülne. Cserébe sokkal nagyobb lenne, talán egy újabb verziót is tudnék szerezni. Ez biztos, hogy zavaró lenne? Jogos a first class-os kérés, igyekszem tenni érte, köszi az észrevételt! Bármi van még, írjatok!
|
|
|
Post by Attila on Feb 11, 2012 23:46:53 GMT 1
Még egy észrevétel: Ha default módban van az oldal témája a topic-ok neve sötét vörös, így alig lehet kibogarászni, hogy mi is van odaírva (de lehet, hogy csak az én szemem a rossz ). Nem lehetne valami másik színre, vagy fehérre átállítani? Tudom, ha átváltom a témát, akkor megváltozik, de akkor pokélabdák helyett csillagokat rak be az avatarom fölé (nekem pedig kellenek azok a labdák >< ).
|
|
|
Post by Betty on Feb 12, 2012 11:19:10 GMT 1
Nekem semmi bajom a sötétvörössel, jól illik a szürke-fekete alapú oldalhoz. A pokélabdás dolgot nem értem, nálam az avatarom képe fölött pokélabdák vannak. De amúgy nem értek ehhez, se nem tudom mi az a default mód és mit jelent, hogy "átváltani a témát".
A chatboxhoz kapcsolódóan, hogy érted azt, hogy lentre kerülne? Végülis kipróbálhatjuk úgy is, minden megszokható egy bizonyos idő után. Kíváncsi vagyok az újításokra, főleg a first class-t illetően. hajrá!
|
|
|
Post by Attila on Feb 12, 2012 11:51:06 GMT 1
Megszületett a problémámra a megoldó ötlet. Így Betty-nek is megmaradnak a bíbor betűi és én is el tudom olvasni a címeket és pokélabdáim is lesznek! Új skin-ről lehet szó?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Feb 14, 2012 21:59:29 GMT 1
Nos, mit gondoltok az új oldal kapcsán? Nem fogom leírni, hogy mennyi minden lett megújítva, felfrissítve, kijavítva stb, de higgyétek el, hogy sok. Remélem tetszik, de örömmel veszem az új meglátásokat, negatív véleményeket is, hiszen éppen nektek épült át, szóval elég ciki is lenne, ha pont nektek mégsem tetszene. Attila: értem a problémát. A másik skint azóta már töröltem is, abban más is másmilyen volt, mint az eredetiben. A problémád megoldása... hmm... Milyen böngészõt használsz? Az oldal elvileg firefox kompatibilis.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Feb 15, 2012 0:15:03 GMT 1
No, hát reménykedem, hogy ezzel a kis skines alakítással, amit majd mindjárt megírok admini kihirdetésbe is, megoldódott a probléma. Az átalakításnak még nincs vége, a holnapi (mai) nap során... vagy legalábbis valamikor a közeljövõben, amikor még idõm engedni fogja, nekiállok a topicok rendezésének. Így, hogy megszûnt az oldalsó sáv, nagyon sok infó eltûnt az oldalról. Ezeket fogom újra beírni. Nagyon örülnék annak, ha továbbra is kapnék tõletek visszajelzéseket, mint például a mai rendezés során a chatbõl. Tényleg tök igyekszem dolgozni vele, nagyon jó lenne, ha továbbra is ilyen remek kis közösség lenne itt, és nem ijeszteném el azzal, hogy rátok erõltetem az akaratom és a stílusom. Szóval bármi van, tessék szólni! Számítok rátok.
|
|