|
Post by Betty on Feb 11, 2012 12:31:26 GMT 1
Köszöntelek a termemben, utazó!
A nevem Lady Splash, és mindenki úgy ismer, mint aki megtestesíti a kristálytiszta látást és elmét ebben a zavaros világban. Meglehet, ez a név túlzott önbizalomra vall, de ha megküzdesz velem, lesz lehetőséged meglátni az igazi okát e becenévnek.
Már gyerekkorom óta a vízi pokémonokért rajongok, egyszerűen nem tudok betelni velük. Én soha nem utazgattam, kalandoztam messzi régiókban, inkább helyben tökéletesítettem tudásom, és barátaim segítségével sikerült elérnem azt a szintet, amin most állok. Eredetileg tanárnő akartam lenni, hogy kiképezzem a gyerekeket a pokémonedzés művészetére, de egy nap meglepő élményben volt részem: a tengerparton sétálgatva megláttam egy romos épületet. Közelebb lépve megpillantottam két férfit, akik arról veszekedtek, hogy le kell-e rombolni, vagy sem. A polgármester küldötte szerint ez a hely elrontja a mesés kilátást, nem illik bele a modern környezetbe. A tulajdonos nem értett egyet, azt mondta, neki ez az épület a mindene, és nem bírná elviselni, ha porig zúznák. Mindkettőjük érveiben volt igazság, és amíg ők folytatták a vitát, én bementem és körülnéztem. Akkor jött az ötlet: a hely egyszerűen edzőteremnek született! Kis átalakítással remek termet lehetne varázsolni belőle! Ötletemet elmondtam a két embernek, de a problémák nem szűntek meg: a tulajdonos nem értett a pokémonokhoz, és nem volt pénze a felújításra. - Egy edzőterem? A polgármester biztosan támogatná az ötletet, anyagilag is! - mondta a küldött. - Én szívesen vállalom a teremvezető személyét! - vágtam rá, és nemsokára megszületett az egyezség. Ilyen módon megmentettem egy épületet, és az álmom is valóra válhatott: taníthattam. Nem kisgyerekeket, hanem a tanoncokat, akik tanulni jöttek ide.
Tamarillo mindig napos tengerpartján fekszik, nem messze a várostól. Az Articuno kikötő csak messziről, homályosan látszik, az embert legelőször a csillogó tenger kápráztatja el. A terembe belépve egy amolyan pihenőszoba tárul elénk, aminek belső ablakain keresztül figyelemmel követhetjük a küzdőtéren zajló eseményeket. A szobából egy lépcső vezet le a (hivatalos pokéterem méretű) pályára. Mint ahogy a vízi termekben megszokhattuk, itt is egy medencében folyik a harc, ám a nem vízi pokémonokra való tekintettel számos szilárd és száraz rész emelkedik ki belőle. Figyelem! Vannak a víz tetején mozgó, kör alakú lapok is! A küzdőtér mellett pár soros lelátó foglal helyet. Ha a kihívó megengedi, a tanoncok onnan nézhetik a meccset.
Igazából itt egyetlen fő szabály van érvényben: egy az egy elleni küzdelem, időhatár nélkül. A meccs elején a teremvezető egy kérdést tesz fel a kihívónak, és a válasz alapján dönti el, hogy melyik pokémonját fogja a négy közül használni. Minden kihívó más kérdést kap, így ne is próbálkozzatok az előre tervezéssel. Jelvényt az kap, aki legyőzi a teremvezető kiválasztott pokémonját. Kivételes esetben azonban győzelem nélkül is megszerezhető a jelvény, erről Lady Splash fog dönteni.
A kristályjelvény:
Mindenkinek sok szerencsét kíván a vízi edzőterem vezetője, Lady Splash!
|
|