|
Post by Jake Hedgedog on Feb 17, 2012 13:09:44 GMT 1
Kicsit félkészen hagyom itt az oldalt, de ezúttal nem néhány hetes eltûnésemmel kell számolni (legalábbis nagyon remélem, hogy nem így van), viszont már a péntek délutánt és a hétvégét sem fogom itthon tölteni. Vasárnap lesz a hazaérkezés a csapatépítõ kirándulásról, ami annyit jelent, hogy A: nem fogok tudni ellenállni a kísértésnek, és kapásból nekiugrok az oldalnak, hogy befejezzem, B: le fogom tenni a seggem a tanulnivalók mellé, és pótlom a kimaradt idõmennyiséget. Bárhogy is lesz, igyekszem a jövõ hét elsõ felében visszatérni, és egyrészt befejezni az oldalt. Addig is már nyugodtan ajánljátok barátaitoknak, ismerõseiteknek és csalogassátok vissza a régi tagokat helyettem is. Bármi észrevételetek lenne, ne tartsátok magatokban és bátran jöhetnek ide. Könnyen elõfordulhat, hogy a sietségben kihagytam valamit, nem vettem észre valamit, elütöttem valamit... valami-valami-valami. Vigyázzatok az oldalra helyettem is! Sziasztok!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Feb 23, 2012 2:06:45 GMT 1
Ahogy én látom, már nincs túl sok utolsó simítani való. Sõt, megkockáztatom: az oldal megint elnyerte egy idõre végleges formáját. Ha esetleg találtok még hibát, vagy lenne valami, ami szúrja a szemetek, azt ahogy eddig, ezután is kérlek, juttassátok el hozzám. Nagyon sokat segítetek vele!
|
|