|
Post by Jake Hedgedog on Feb 23, 2012 1:17:02 GMT 1
Nagyon örülök annak, hogy itt vagytok, és innentõl kezdve annak még jobban örülök, hogy idõt fektettem ebbe az oldalba. Nálam a pokemon kezdetben amolyan idõtöltési akció volt, bátyám nintendoján játszottam, mikor Bp-re kerültem, ahol teljesen egyedül találtam magam az albérletben. Nem voltam hozzászokva az egyedülléthez, és nehezen viseltem. A pokékkal kicsit jobb volt. Késõbb nosztalgiaképpen rákattantam a sorozatokra, majd egyszercsak beugrott, hogy milyen jó lenne egy szerepjátékos oldal. Mégsem akartam egyetlen oldal adminja sem lenni. Van néhány ilyen frpg-s év mögöttem, hol kínlódtam a játékokkal, hol pedig örömmel vetettem bele magam az egészbe. Viszont most jó ideig nem játszottam. Nemrég, még ennek az oldalnak a nyitása elõtt egy régi ismerõsöm meghívott egy olyan oldalra, ahol a játékosok hatalmas szabadsággal élhettek. Az elején azt mondtam, hogy ez úgyse mûködik, kell egy kreditrendszer, kellenek a korlátozások, a mesélõk, a staffok... aztán ahogy ott játszottam, rájöttem, hogy az egész hülyeség. A jó játékoknak legfeljebb a fantázia szabhat határt. A játékosokat sem kell félteni. Az ilyen rendszer saját magát ellenõrzi. Például rájöttem, hogy ha valaki úgyis folyton csak verekedni akar és nem hajlandó veszíteni, akkor a többieknek lesz annyi eszük, hogy nem játszanak vele. Szóval teljesen a szerelmese lettem a szabad játéknak. Bõven elég, ha egyetlen admin az elõre megadott eszmék alapján, emberségesen elbírálja az elõtörténeteket, és ennyi. Igyekszem én is ezt tenni, és ezért sem szólok bele ki mesél, mit meséltek, hogyan játszotok: amíg legalább ketten vagytok hozzá és mindenki hiánytalanul élvezi, addig én nagyon örülök neki. Ami még sokat segített, és igazán megérdemel néhány karaktert. Linkin Park: New Divide. Nem vagyok nagy LP rajongó, de néha elkap egy-egy számuk hangulata, és olyankor teljesen beléjük feledkezem. Miközben épp ezen az oldalon gondolkoztam és tervezgettem, hirtelen ötlettõl vezérelve rákerestem néhány pokemonos amv-ra a jutyúbon. Az eredmények között volt egy ehhez nagyon hasonló videó. Sajnos az eredetit már eltávolították, pedig az indította el igazából az oldalt. Ezt a dalt hallgatva, és ha épp elkalandoztam, akkor egy ehhez hasonló klippet nézve hangolódtam a pokemonok világára. Innen ered egyrészt a boardok elsõ címe is. Valamint kisebb trükk: .:itt láthatjátok:. azt a másik pokés videót, ami miatt végül egyrészt az LP-s címek mellett döntöttem, másrészt meghatározta azok stílusát a kettõspont-pontot. Szóval sok minden más mellett egyrészt nekik, másrészt a LP-nak is köszönhetjük az oldalt.
|
|