|
Post by Jake Hedgedog on Feb 28, 2012 21:36:48 GMT 1
Admini megjegyzés: Egy, a miénknél másabb megközelítéssel megalkotott pokémonos frpg, fõleg a játékokra (mint ahogy láthatjátok a black and white bannert is) alapozott rendszerrel. Ajánlom a figyelmetekbe, lássatok egy másik példát is, fõleg, hogy õk némileg idõsebbek nálunk. Aztán ha esetleg játszatok ott is, osszátok majd meg a véleményetek, érdekelnek az ötletek, meglátások.
|
|
|
Post by Webber on Mar 1, 2012 13:14:26 GMT 1
Tegnap este megnéztem az oldalt; belementem a Pallet-városi történetbe. Egy idõ után abba kellett hagynom, mert nem bírtam ki röhögés nélkül. :-D Annyi hiba van benne, hogy kedvem lett volna pirossal áthúzgálni õket. Tudom, hogy nem illik leszólni mások oldalát, de ez most kikívánkozott belõlem.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 2, 2012 11:38:34 GMT 1
Hát, ebben látszik talán a legjobban, hogy mennyire más oldalról közelítjük meg ugyan azt a témát. Nálunk az írás minõsége a fontos, mert attól függõen lehet erõsebb pokémonja a usernek, attól függõen lesznek elfogadva az elõtörténetek. Rossz példaként járok elõttetek, mert néha átkapcsolok kisbetûs írásmódra, és észre sem veszem, mégis annyira szép reagokat tudtok írni, öröm olvasgatni. Náluk a hozzászólások száma lényegesebb, és nem annyira probléma, ha valaki nem nem igyekszik tökéletes helyességgel írni. Ettõl függetlenül azért nem kell egy játék alapján általánosítani: ott is vannak szépen író és fogalmazó emberek. Az észrevétel mindenesetre jó. Örülök neki, mert pont ezért szerettem volna velük társoldali viszonyt, hogy lássuk egymás gyengéit és erõsségeit, tanuljunk a másiktól.
|
|
|
Post by Panni on Aug 6, 2012 9:44:03 GMT 1
Helló! Webber: jó, hogy nem sírtál helyette, örülök, hogy legalább jó kedved volt(amúgy akkor ott tudatlanok voltak FRPG terén) Jake: nálunk külön szintezési rendszer van, nem a HSZ-ek számától függ hogy erősebb legyen a Pokémon, ha arra gondolsz:) Amúgy nálunk is normálisan kell írni, nehogy valaki úgy írjon, mint egy majom az írógépen. Részben azért lett pl az a szabály létrehozva nálunk, hogy Event alatt nem szabad használni a battle zone-t, mert valaki azzal foglalkozott ahelyett, hogy az eventtel foglalkozott volna, mikor ő jött, emiatt meg volt egy kis lemaradás.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Aug 7, 2012 2:08:03 GMT 1
|
|