|
Post by Trant Hardwin on Jun 16, 2012 8:59:18 GMT 1
Na sajnos eljött az idõ, hogy hivatalossá tegyem. Az életem elég furcsa szakasza jött el, és láttátok, hogy akartam írni, de nem tudtam idõt szakítani rá. Nem hagyom el az oldalt, ezt megjegyzem, de mostanában nehezen jutok géphez is, és idõm is alig van, a játékaimat megpróbálom nem elhanyagolni. Szóval egy kis idõt kérnék mindenkitõl és türelmet, írni fogok csak nem tudom mikor :S
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 2, 2012 23:05:56 GMT 1
Sziasztok! Erõsen szégyenlem magam, mert szokás szerint kicsit megcsúsztam a terveimhez képest, és így nem sikerült idõben befejezni a fejlesztéseket, amik zöld utat kaptak. Mert miért is kéne bármilyen határidõrõl beszélni? Azért, mert holnaptól nem leszek itthon, legközelebb vasárnap érek haza. Ez a szokásos "utazni fogok" szöveg, de ezúttal nem vissza Bp-re, hanem az efottra, Velencére. Szeretnék fesztiválozni és kikapcsolódni, de "dolgozni" fogok. Meglátjuk, hogy mit is jelent majd pontosan ez a munka. Egyelõre annyi tûnik biztosnak, hogy holnap (kedden) még nem, de szerdától rendszeresen jelentkezem majd, ha hallgatjátok a Rádió Pozitívot (még mindig a régi honlapunk van, pedig folyamatosan dolgozunk az új fejlesztésén is). Hangulatképek a fesztiválról, gyorsinterjúk a résztvevõkkel... Kicsit izgulok miatta, de remélem, hogy vállalható lesz az eredmény. Sajnálom, hogy ez újabb eltûnésemet jelenti. Sok helyre mennek még a reagok (nagy szívfájdalmam, hogy Betty, a mi közös kalandunk sajnos nem lesz közte... most is rámolok még), és csak vasárnap fogok tudni újra jönni. Vagy legalábbis hétfõn biztosabban. Addig is: én bízok Honey-ban, és úgy gondolom, hogy ha még mindig vállalja a segítõ szerepét, akkor nyugodtan alkosson, válaszoljon, tegyen, ahogy jónak látja. Érezzétek jól magatokat! Sziasztok!
|
|
|
Post by Saber on Oct 19, 2012 5:24:16 GMT 1
Elnézést a váratlan hiányzásért, úgymond összecsaptak a fejem fölött a hullámok... Minden esetre mostantól igyekszek aktívkodni, amikor csak lehet és tudok.
|
|
|
Post by steven on Oct 22, 2012 13:15:52 GMT 1
Elnézést az inaktivitás miatt, csakhát elromlott a gépem, így max. csak hétvégén tudok netezni. Mindenesetre próbálok kicsit aktivizálódni
|
|
|
Post by Nosh on Oct 30, 2012 10:11:20 GMT 1
Na szóval az a helyzet hogy ez évben esedékes felvételim miatt az utóbbi hónapokban nem igazán tudtam fenn lenni(néha azért felnéztem), de moat végre felszabadultam és már csak a tanulás van hátra szóval semmi nem akadályozza meg hogy újra játszhassak(maximum technikai probléma).
|
|
|
Post by Aura on Nov 2, 2012 19:33:38 GMT 1
Nos, elsõsorban azért voltam inaktív, mert tz-k hegye fogadott az elmúlt idõkben, másrészt könyvírással foglalatoskodtam. Ezentúl egyre aktívabb leszek és igyekszek minden hiányzásomat pótolni!
|
|
|
Post by Rei on Dec 9, 2012 16:14:12 GMT 1
Szeretnék hivatalosan is szünetet tartani. A korlátozott időm mellett még nem tapasztaltam meg eleget a világot, hogy nagyobb ötlettel dobjam fel a folyó játékot. Ne haragudj Saber, igyekszem valamit kitalálni ha már megígértem pü-ben is, de nem könnyű, elvégre nem úgy álltam neki, hogy majd ilyesmit is kell csinálnom a más oldalak játékai (és mesélései) mellett. Azért igyekszem majd.
|
|