|
Post by Jake Hedgedog on Jun 29, 2011 14:50:00 GMT 1
Avagy itt tudod jelezni, ha egy ideig nem nagyon leszel. És én meg is ragadnám az alkalmat, hogy éljek is ezzel: elõre nem látható ideig elég nehézkesen tudok net elé ülni. Sajnos a saját gépem némi továbbfejlesztésen vesz részt, amit hívjuk inkább szintentartó szervizelésen, mert néha már eléggé küszködött a drága. Elvileg mához egy hétre már nálam kéne, hogy legyen, a valóságban viszont majd hiszem, ha tényleg nálam lesz ilyenkor. Addig is igyekszem azért felnézni, írni, innen-onnan, de most szûkös hét következik ilyen szempontból. Már most elég nehezen viselem, pedig csak két napja tart ez az állapot. Szurkoljatok, hogy túléljem, és addig is játszatok sokat helyettem is.
|
|
|
Post by Webber on Jun 30, 2011 10:26:52 GMT 1
Én múltkor arra gondoltam, hogy ha megyek nyaralni, akkor majd a karakterem leesik valami szikláról és kórházba kerül. :-D
|
|
|
Post by Betty on Jul 13, 2011 15:12:46 GMT 1
Most szombattól (2011.07.16.) egy jó ideig nem leszek gépközelben, ha addig nem ír senki a történetbe(meg ha ír akkor is) beírok egy reagot hogy egy fontos levél érkezett hozzám Pidgey segítségével, és haza kell mennem azonnal. Ha a profnak nincs ellene kifogása, majd egy régi pokémonbaráttal térek vissza Lizi mellett.
|
|
|
Post by Alex Benett on Jul 18, 2011 12:14:26 GMT 1
Hát igen, eljött Alex hibernációjának is az ideje. Egy nem is olyan rövidke fesztivál erejéig nem leszek gép közelben. 25/6-án ismét találkozunk. Jó mulatást addig is mindenkinek!
|
|
|
Post by Webber on Jul 18, 2011 16:02:11 GMT 1
Az nem inkább hetedik hó? Milyen fesztivál? A hegyaljainak már vége...
|
|
|
Post by Alex Benett on Jul 18, 2011 17:59:09 GMT 1
Alterába könnyűzenei fesztivál (és sajnos idén már nem) motoros találkozó Körmenden van, nem túl ismert fesztivál, idén lesz csak másodszorra.
|
|
|
Post by Webber on Jul 18, 2011 21:18:33 GMT 1
Hát, még a google se nagyon ismeri. Biztos jó lesz, jó szórakozást, meg minden. Én pont holnap megyek Kőszegre kirándulni egyet. :-P
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 15, 2012 1:14:27 GMT 1
Sziasztok! Gondoltam megadom akkor a méltány hiányolt lehetõséget, hogy szóljatok, ha éppen egy kis idõre nem fogtok erre járni. Én ezzel nyitom is a sort: a hosszú hétvégén családozom és barátikörözök, szóval nem leszek túl gyakran. Valszeg reagot sem rok majd nagyon. Ne haragudjatok rám.
|
|
|
Post by Betty on Mar 15, 2012 7:30:26 GMT 1
Lool csak bekapcsoltam a gépet! Szóval, én sem leszek hosszú hétvégén. Azaz kb fél óra múlva én el, és majd jövök. Addig is további játékot!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 30, 2012 12:02:40 GMT 1
Nem a hiányzásom akarom bejelenteni, csak rájöttem, hogy a proboardson igenis lehet két topicot egybetenni, így mostantól a Hibernáció és a Hiányzások topic egy és ugyanaz.
Csak annyira örültem ennek a felfedezésnek, hogy muszáj volt közzétennem.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 21, 2012 17:05:48 GMT 1
Ezúttal viszont már a hiányzásomat fogom bejelenteni: igyekszem majd minél több idõt eltölteni az oldalon, azonban ahogy a napokban se nagyon volt már, úgy ezen a héten se leszek idõmilliomos. Gyakorta felnézek majd, ha kell valami sürgõs, ET elfogadás, akkor igyekszem reagálni, de attól félek, hogy játékokban, PM-ekre válaszolni csak néhány nap múlva tudok. Ha esetleg mégse így történne, annak én fogok a legjobban örülni. Köszönöm a türelmet, és ordítsatok, ha bármi gond van.
|
|
|
Post by Betty on May 13, 2012 21:56:53 GMT 1
Hát sajnálattal jelentem, hogy igaz még nem kezdődött el a vizsgaidőszak, de az első heti vizsgáimra és a zh-kra való maradék felkészülési időmet elég erősen elszámítottam: jövő héten egész szombatig minden nap bizonytalan ideig terepgyakorlatom van, és utána kövi héten is hétfő-kedden, és az csak most tudatosult bennem, hogy nem lesz időm szerdára megtanulni egy egész féléves anyagot. És rögtön utána 4 nap alatt ugyanezt megtenni egy másik tantárggyal. Így hát reagolni nemigen fogok, max ha épp elkap az ihlet és lesz egy csepp pihenőidőm, amit nem alvással fogok tölteni. Chaten se nagyon leszek, ezért további jó játékot az elkövetkezendő időkre, bocsi ha valakit megváratok! Azért fel-felnézegetek majd, hogy hogy vagytok.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 29, 2012 20:46:10 GMT 1
Sziasztok! Sikerült összeszednem valamit, igyekszem kilábalni belõle. Orrfújás, fájó végtagok, fáradság, hasmenés-hasfájás. A probléma talán az, hogy reggel kezdõdött, délelõtt mégis dolgoztam, ma estére hõemelkedést mértem. Ne haragudjatok, de szerintem nem nagyon fogok pötyögni ma este.
|
|
|
Post by Rodolfo Valentino on May 31, 2012 14:43:05 GMT 1
Sziasztok! Már ennyire is inaktív voltam, hát sajnálattal ennél még jobban az leszek. Nem tudom pontosan, mikor vagy egyáltalán visszajöhetek-e még. Sok dolgom akadt, amit el szeretnék intézni. Ha netán nem térnék vissza, a félbeszakadt kalandokat legfeljebb a húgomra bízom. Addig is vigyázzatok magatokra! Szervusztok!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 11, 2012 14:25:34 GMT 1
Igyekszem lépésrõl lépésre leküzdeni majd a tartozásaimat, de attól tartok, hogy ez lassan fog menni, olyan erõteljes kihagyásokkal, mint ez a hétvége is, amikor ha lesz is internet a közelben, nem valószínû, hogy fel fogok nézni. Ne haragudjatok miatta. Elnézést kérek a miattam álló kalandokért.
|
|