|
Post by Jake Hedgedog on Jun 19, 2011 22:04:41 GMT 1
Egyes pokemonok csak kövekkel fejlõdnek tovább. Néhány elég ritka ahhoz, hogy szimpla elõtörténetes megpályázással ne lehessen megszerezni. Néha az ember olyan dolog után kezd el ácsingózni, ami egyébként nem nagyon lehetne nála - de azért mindez megszerezhetõ. Kérlek Titeket, hogy itt jelezzétek nekem, ha vágynátok valami extrára. Igyekszem objektív maradni majd, és a szép játékok után/kalandokon való részvételért/a fórumon és a chaten látható segítõkészségért/stb szívesen játszom a Mikulás/Jézuska/karácsonyi nyuszi szerepét, és elhalmozlak benneteket ezekkel az ajándékokkal.
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Mar 28, 2012 10:08:23 GMT 1
Tuti hogy volt az oldalon egy saját pokémon kitaláló téma, de isten neki nem találom. Már megint képet kerestem a kalandomhoz, hogy be tudjam szúrni, mikor ráakadtam erre a gyöngyszemre. Na és igaz nem vagyok egy mindentudó ilyen téren, de ha jól gondolom az a Bazyldra nem tartozik a rendes 649-hez. Nem mintha most kellene nekem új, de akkor csak rákérdezek, hogy bizonyosságot nyerjek nem csak az én képzeletem játszott velem. Ugye lehet saját pokémonokat kitalálni?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 30, 2012 11:53:21 GMT 1
Hahó! Fogalmam sincs, hogy nem vettem észre az írásod - ne haragudj miatta. Szóval a link: nekem nem mûködik. De a kapott infók alapján rákerestem, és egy ilyet találtam: Bazyldra evolúciós láncaÉs a pokékérõs topic... nos, nem, nálunk ilyen nincs. Õszintén szólva fel sem merült bennem eddig, hogy szükség lenne rá, mert a poké elég kötött világ. Itt ha a Te Arbokod továbbalakul, akkor másé is továbbfejlõdhet. Épp ezért elsõ körben én masszívan elzárkóznék a saját poké elõl. Aztán... igazából nincs ínyemre, hogy ilyen csúnyán semmisítsek meg egy alapvetõen azért jónak tûnõ ötletet. Amire tudok gondolni, az az AU. Ott minden további nélkül létjogot lehetne adni neki. Mármint ott nem látnám hátrányát a dolognak. Attól még, hogy egy AU-s kalandban lenne Bazyldrád, a másikhoz úgyis kérhetsz új felállást, Bazyldra nélkülit. Elsõ körben nekem ezek voltak a gondolataim. Gondolkozom még rajta. Addig neked is bármi eszedbe jut, írj!
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Mar 30, 2012 14:52:50 GMT 1
Fene se tudja mostanában az összes linkemet megbuherálja a net Igen ez az. Na mindegy is, nem kifejezetten bazyldrát akartam, csak hogy lehet-e saját pokémont kitalálni? Amit beleillesztenénk a meglévõ rendszerbe vagy csakis kizárólag a meglévõkkel lehessen operálni. Ami mondjuk nem kevés, de hát lehetnek különcök is. Az AU-ban is tökéletes lehet, és úgyis tudom olyan vaj szíved van, hogy ha ott beválik rendes világba is át lehet majd vinni
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 30, 2012 17:33:39 GMT 1
Az az igazság, hogy ebben a témában nem csak rólad van szó, sokkal jobban érint mindenki mást is, mint pl egy (még épphogy) elfogadott pokemon. Ha engedélyezve lesz, akkor az több további problémát szül pl. a támadások terén. A meghatározása terén. A rendszerbe illeszthetõsége terén. Így hirtelen. Szerintem ezt a témát egyelõre jegelni kéne a rendes játéktérre vonatkozóan. Nem olyan dolog, amit egyszer elfogadunk, aztán nem tetszik, tehát betiltjuk... és bonyolítaná az oldalt is talán. Mindegy.
|
|