|
Post by Betty on Mar 23, 2012 23:34:04 GMT 1
Ebbe a topicba bemásolhattok olyan reag-kezdeményeket, amik végül sohasem kerültek bele a végső hozzászólásotokba, különböző okokból. A címben lévő gyöngyszem szót onnan vettem, hogy egyik tanárunknak szokása volt a dolgozatok javítása közben kiírni a legkülönbözőbb hülyeségeket és vicces válaszokat, amiket egy-egy diák adott a kérdésekre. Ezeket azután (persze név nélkül) nyilvánosságra hozta, hogy mindenki okuljon belőle, és ne írjon ilyeneket. (Valójában azért, hogy mindenki röhögjön a helytelen megoldásokon.) Ezek lettek a gyöngyszemek.
Itt persze megoszthattok mindent, nem kell annak sem helytelennek, sem poénosnak lennie, ha nem akarjátok. Egyszerűen ez a topic azért lett készítve, hogy ne érezzétek elveszve a módosítás előtti változatokat sem. Hogy legyen egy hely, ahová elférnek.
|
|
|
Post by Betty on Mar 23, 2012 23:40:40 GMT 1
El is kezdem egy mostanában írt hozzászólásommal:
Kaland címe: VS Attila Dreiden Átírt reag: 1.oldal, Lady Splash 4. reagja
Eredeti reag, vagy annak része:
EZ MOST KOMOLY??? Hogy lehet valaki ennyire…. hát nem is tudom. Ennek még a korábbi jelzőim sem felelnek meg. A legjobb szó, amivel meg tudom közelíteni eme agyi szint állapotát, az a Svejk. Pontosabban, a tettetős Svejk, az a Svejk, akinek mindenki hiszi. Vajon megsértődne, ha innentől így hívnám? Nem valószínű, hiszen nagy eséllyel fogalma sincs, ki ez a személy.
Ez az. Svejk. Svejk, a Tettetős. Az ember, akit mindenki a legbutábbnak gondol. Svejk nem választ semmit. Svejk egyetlen tárgy nélkül besétálna az ellenség területére… vagyis egy dolgot magával vinne: engem. Ez őrület. De komolyan. Ráadásul egyenesen a szemembe hazudik, mintha nem tudná, hogy kivel áll szemben. Talán nem is tudja… mert ő Svejk, a Tettetős.
Kétségbeesetten pillantok a bírói helyen álldogáló Gregre. Ő megvonja a vállát, majd hangtalan szót formál a szájával: igen, ő is erre a következtetésre jutott. Immár egy kicsit ingerültebben, de ránézek a szőke hajú fiúra. Most mégis mit mondjak? Kár, hogy Slowbro már átalakult, talán Slowpoke el tudott volna beszélgetni a kihívómmal.
|
|