|
Post by Jake Hedgedog on Mar 26, 2012 0:24:21 GMT 1
A pokémonok tojásokkal szaporodnak. Igen, ez ebben a világban egy teljesen általános tény. És bár nem hagyják ott a még ki sem kelt porontyaikat úton-útfélen, azért csak rájuk lehet akadni néhányra. A kalandjaitok során ilyen-olyan okokból bárki találhat tojásokat, nem kell ezért tenyésztõhöz mennie. Biztos lesz aki kártyán nyeri, más a szemfülességének köszönheti, egyesek meg egyszerûen csak átesnek rajta - ahogy minden más esetben, úgy itt is csak a fantáziátok szab határt a szerzési módszereknek. A tojás-igénylés elsõsorban arra jó, hogy olyan pokémont is megszerezz magadnak, ami egyébként soha nem lehetne a tiéd, mert már egy fiatal példány is nagy felelõsséget jelenthet. Nyilván Onix idõvel hatalmassá fejlõdik, de kezdetben õ sem több egy tojásnál, akármilyen hihetetlen. Ugyan így van ez Stantlerrel, aki igen hamar megtanul majd járni, de bizony szintúgy pöttöm héjlakóként kezdi. Te jelzed, hogy milyen tojást szeretnél, én pedig elmondom, hogyan tovább: - Mondjuk kérek tõled egy szép fogalmazmányt, vagy
- elküldenek egy tenyésztõhöz, esetleg
- szimplán a kezedbe nyomom.
Ez csak attól függ, hogy mit szeretnél. A legjobban akkor jársz, ha az eddig megnyitott régiók valamelyik meglehetõsen gyakori pokéjára fáj a fogad. Ellenkezõ és egyre súlyosbodó igények esetén készülhetsz a komoly megmérettetésekre - vagy esetleg akár még egy határozott elutasításra is: nem, sajnáljuk, a Mewtwo tojás éppen kifogyott. (Valójában persze soha nem is volt!) Csak írj itt nekem, hogy mire vágysz, és a tojások (válaszok) mihamarabb érkeznek is! u.i.: Könnyen elõfordulhat, hogy a tenyésztõk írnak helyettem, ha éppen õk is ki tudnak segíteni. Ez egyrészt neked is jó, mert kevesebbet kell várnod, és nekem is jó, mert kevesebb munka vár rám. Róluk aztán nem is beszélve: örülnek, ha végre dolgozhatnak.
|
|
|
Post by Nosh on Apr 8, 2012 7:35:04 GMT 1
Szeretnék igényelni egy Shiny Totodile tojást és Húsvét alkalmából oda adon Betty-nek. Szerintem negérdemli, mert mindig, mindenkivel kedves és tisztelettudó volt. Ráadásul nagyon szép reagokat ír. Betty:Egyszer régen mondtad nekem Chat-en hogy az egyik kedvenced Totodile, ezért kapod tőllem és még verset is mondok. Piros tojás, fehér Eevee, itt a tojás drága Betty. (A drága csak azért van ott hogy rímeljen.) *És lelocsolja Betty-t szódavízzel.*
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 8, 2012 21:40:27 GMT 1
Az igénylésed teljesülésének feltételeit PM-ben elküldtem.
|
|
|
Post by Betty on Apr 8, 2012 21:48:20 GMT 1
Nos, azért én megvártam amíg a prof ír először. Igaz a feltételeket meg a háttérinfókat nem tudom, de annyit mindenképpen mondhatok:
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! ;D
És ha véletlenül nem is jönne össze, a szándék a fontos, és a vers is nagyon tetszett. A szódavizet meg asszem meg fogom kapni Totodile-tól, ha valamikor az enyém lesz és kikel. XD Ha meg nem, Shanny biztosan szívesen közvetíti a kérésed! Mégegyszer köszi, rendes voltál, hogy eszedbe jutott!
|
|
|
Post by Rodolfo Valentino on Apr 12, 2012 16:59:12 GMT 1
Szeretnék igényelni egy nőnemű Nidoran tojást!
|
|
|
Post by Garrius on Apr 12, 2012 21:53:59 GMT 1
Magam is szeretnék tojást igényelni, méghozzá egy olyat, amelybõl Riolu bújik majd elõ.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 13, 2012 8:27:42 GMT 1
Rolf: gondolataimat az elõtörténetednél új posztban megtalálod. Garrius: És mi lesz akkor Chimcharral? Nem mondhatod le a kalandunkat, az véres sértõdésemet hozná magával: öri-hari és minden ilyen háborús kellék bevetése! Ha pedig Chimchart is szeretnéd, és még Riolut is... amibõl elõbbi még hagyján, de azért lássuk be: utóbbi már erõsen ritkaság. Legfeljebb egy olyat tudok neked ajánlani, hogy a tojás a tiéd, viszont! Egyrészt: ment a PM azzal a kérdéssel, hogy mik a terveid. A továbbiakat megbeszéljük PM-ben. Másrészt biztos, hogy rengeteg idõ fog eltelni, mire kikel. És ezt értsd úgy: lehet, hogy nem csak Chimcharon, hanem még egy következõ pokén is túl leszel addigra. A játékod ígéretes, csak így tovább, és nekem van annyi elõismeretem rólad, hogy nem lesznek itt nagy problémák.
|
|
|
Post by Aura on May 28, 2012 19:25:51 GMT 1
Nos, akkor szeretnék egy Taillow tojást, ha ez megoldható. ^^
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 28, 2012 22:14:30 GMT 1
Gyakori pokemon, bár nem található azokban a régiókban, amelyek eddig nyitva állnak a játékosok elõtt. Ez azonban nem gátló tényezõ, hogy egy a tiéd lehessen.
|
|
|
Post by Attila on May 28, 2012 22:46:13 GMT 1
Na jó Proff... Basszus, én egy igazi telhetetlen alak vagyok! Mondhatsz rám amit csak akarsz, hogy nekem sosem elég semmi, igazad is lenne. De baromira megjött a kedvem ehhez Szeretnék kérni én is tőled egy tojást, de egy különlegeset ám! Olyan tojást, ami egy random pokémont rejt és mikor kikel, tudom csak meg, h mi is van benne. Ezt a random pokémon generátorral oldanám meg, hogy beállítom első genesre, a legiket kikapcsolom, beállítom, hogy csakis előfejlődést adjon ki, és indulhat a sorsolás (ha pl.: Magmar-t vagy Elektabuzz-t ad ki, akk természetesen Magby és Elekid bújik ki a tojásból, ha Jinx-et, akk Smooschoom, szal érted ). Úgy képzeltem, hogy majd jó pár kaland után, majd szólok neked, hogy mikor kel ki az én kis drágám és akkor te majd kisorsolsz egyet nekem Bene vagy? *-*
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 28, 2012 22:54:10 GMT 1
Benne, benne vagyok, persze. Rengeteget tettél az oldalért, így benne vagyok, ez nem kérdés. A kérdés(em) inkább az, hogy biztos vagy te ebben? Tényleg szeretnéd? Nem csak múló fellángolás?
|
|
|
Post by Attila on May 28, 2012 23:02:04 GMT 1
Nem mondanám, hogy múló, mert már több hónapja akarok tojást, csak most jutottam el odáig, hogy kérjek is egyet... meg! Ez a random ötlet is a napokban jutott eszembe és ez még egy plusz hozzá Tudod nekem mindegy, hogy mi kel ki belőle, mert úgy fogom fel, hogy élőlény, aki gondoskodásra és szeretetre vágyik Szóval egyértelműen nem, nem múló fellángolás.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 28, 2012 23:28:33 GMT 1
... Keresek tojásképet, amelyikbõl bármilyen tojás lehet.
|
|
|
Post by Saber on Nov 10, 2012 18:22:37 GMT 1
Habár ez a pokemon tényleg ritka és arról nem is beszélve, hogy másnak már van ilyenje. én mégis megpróbálkozok vele: igényelnék egy Riolu tojást! Bár nem számít oly lényeges infónak, de nemigen tervezek hatos létszámú csapatot.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Nov 10, 2012 21:01:02 GMT 1
Úgy gondolom, hogy a mostani event végére ajándékként egy Riolu tojás beleférhet.
|
|