|
Post by Attila on Jun 17, 2012 7:08:04 GMT 1
Betty... Először is leszögezném, hogy fogalmam sincs, hogy mit is írhatnék, hisz tudod, nem vagyok a szavak embere. Most is csak ülök és bámulom a monitort, mert nem jut semmi jó az eszembe. Minden, amit gondolok, vagy mondhatnék, ott szerepel az előző postomban, így nem tudok semmi újjal előrukkolni. És még csak azt sem tudom, hogy mit is adhatnék neked ajándék gyanánt, barátságomon kívül. Lehet, hogy egy marha hosszú szöveget várnál most tőlem vagy egy csíntalan ajándékot, de ki kell hogy ábrándítsalak, semmit sem tudok neked adni, tekintve, hogy nincs se pokémon óvodám, pokémon kutató sem vagyok. Így hát pusztán, csak a szavaimmal kell, hogy beérd, ami a szokásos sablon szöveg, amit már hallhattál elégszer: Boldog Születésnapot! És persze egy jelképes, képzeletbeli, kalóriától hemzsegő torta sem marathat el, ha már születésnap van! Az ajándékra viszont még várnod kell Bettykém, a közös játékunkig! Annál hamarabb nem tudom odaadni neked.
|
|
|
Post by Garrius on Jun 17, 2012 11:43:20 GMT 1
Kedves Betty,
Nem kezdem úgy, hogy elmondom, épp azon gondolkodom, mit írhatnék neked. Igazából úgy kezdtem el pötyögni, hogy engedem az ujjaimnak, hogy azokat a szavakat gépeljék egymás után, amelyek éppen a leütés pillanatában eszembe jutnak. Nyugi nem kell attól tartanod, hogy valami értelmetlen, vagy ide nem vágó szöveg fog születni, mert az agyamnak megparancsoltam, hogy tartsa magát a kiadott témához. A szülinapok mindig nagyon fontosak egy ember életében. Igaz van, aki túlmisztifikálja a dolgot. Például ismerek olyan srácot, aki 18 éves korában azt mesélte, hogy mennyire megváltozott a gondolkodásmódja. Baromság, a 17. életéve utolsó napján kedd volt, másnap pedig szerda, és kétlem, hogy éjfélkor az iq szintje vagy az érettsége komolyabb fejlõdésen ment volna keresztül. Sõt… egy ilyen mondat alapján maximum visszafejlõdésrõl beszélhetünk. Olyan lánnyal is volt dolgom, aki elbõgte magát a 20. szülinapján és nem a meghatódottságtól, hanem mert „öregszik”. Na ez még nagyobb baromság. Én a 21. szülinapomon… khm, inkább nem meséltem el mit csináltam, de vizsgaidõszakban neked még csak hasonlót sem ajánlanék. Azt viszont igen, hogy ezt a napot szenteld önmagadnak. Lazíts kicsit, tolj habfürdõt a kába és foglalkozz magaddal. Ha tanulni kell, azt rendezd le hamar, hogy minél több idõd legyen a kikapcsolódásra. Sok mindent tettél ezért az oldalért, és úgy érzem, hogy a Prof után (na és persze utánam… neem… de… neem… de ) te vagy a legfontosabb tagja az oldalnak. Illetve Attila, de most nem az õ napja van. Sokat fejlõdtél mióta idejöttél és igazán ráéreztél az frpg ízére, ami nagyon jó dolog. Mindenkinek a segítségére vagy (ezúton is köszönöm az új aláírás képemet, ami még nem tettem be) és kedvesen fordulsz az új tagok felé. Te lettél a Tamarillo Mami, és ezt nem azért mondom, mert elmúltál 20 és ezzel „vén szarrá” váltál, mint ahogy azt a kevésbé intelligens barátnõm mondotta. Ma mégse az oldal legyen fontos számodra, hanem TE. Szóval Boldog Szülinapot neked, jövõre veled ugyanitt!
|
|
|
Post by Nosh on Jun 17, 2012 14:15:53 GMT 1
Ehez már nem tudok mit hozzáfûzni. Boldog szülinapot Betty!
|
|
|
Post by Webber on Jun 17, 2012 17:09:14 GMT 1
Boldog szülinapot, Betty! Remélem jól telik.
|
|
|
Post by Betty on Jun 18, 2012 10:48:31 GMT 1
Köszönöm szépen mindenkinek, aki felköszöntött!
Attila, én is kb mindent leírtam az előző postomban, úgyhogy most csak egy hétköznapi nagyon köszönöm-mel tudok válaszolni. ;D Hozzátéve még annyit, hogy megkérnélek, maradj továbbra is ilyen lelkes tagja a csapatnak! Persze te is, mint mindig, hozod a formád, és az utsó mondatodba beszúrsz egy olyat, amire nem számítana az ember, na és most persze megesz a kíváncsiság, hogy mégis mi lesz majd a közös játékunkban! A képzeletbeli tortát is köszönöm, már a felét magamba is tömtem, a másik felén meg majd osztozunk, ha lesz valamikor Tamarillo buli.
Garr, azaz Gerr, megnyugodhatsz, én semmi titkos erőt nem tulajdonítok a szülinapom napjának, ez is pont egy ugyanolyan nap, mint a többi, kivéve, hogy rá se néztem a tanulnivalóimra! ;D Öregedni meg minden nap öregszünk, úgyhogy ez sem újdonság, de ami fő, nem érzem magam öregebbnek, ennek pedig örülni kell. És megfogadtam a tanácsodat, kivéve a habfürdőset, nameg a tanulást is lerendeztem, de olyan hamar, hogy emberi időintervallum nincs is rá (azaz kb annyiban merült ki a dolog, hogy félretoltam a lapokat az útból). Annyit tudnod kell még, hogy én elég vizuális típus vagyok, így a Tamarillo Mami kicsit furán jött ki, de értettem a lényegét, és köszönök szépen mindent, amit írtál nekem! Örülök, hogy rátaláltál az oldalra! Én meg igyekszem továbbra is ilyen maradni, és én is azt kívánom, hogy jövőre, veletek ugyanitt!
Nosh és Webber, nektek is köszi, hogy gondoltatok rám!
U.i.: hű de mennyi smiley-fej van a postomban! O.o ez is csak annak a jele, hogy nagyon örülök nektek! ;D
|
|
|
Post by Betty on Oct 29, 2012 23:29:19 GMT 1
Mivel a proboards és így Tamarillo időszámítása szerint már holnap van, így megragadom a lehetőséget, hogy először írjak! ;D
BOLDOG SZÜLINAPOT AY!!!
Természetesen a köszöntésen kívül szeretnélek megajándékozni egy ISZ (Instant Szimulátor) kuponnal, amit Krane professzornál bármikor beválthatsz egy általad választott TM-támadásra! (Bővebb információ itt!)
|
|
|
Post by Betty on Nov 4, 2012 20:29:50 GMT 1
Lányokkal és bulikkal teli szülinapot, Gerr! ;D
És a már-már hagyománnyá vált ajándék, az ISZ-kupon természetesen neked is jár (sőt!), úgyhogy Krane prof szeretettel vár Trovita szigetén! Ne felejts el benézni hozzá!
Edit: most kaptam egy üzenetet Krane proftól, aki tájékoztatott, hogy innentől minden szülinapos beválthatja az ISZ-kuponját egy maga által választott tojásra is!!! Természetesen ő mindent megtesz, hogy kapcsolatai révén ne csak víz illetve jég típusokból, hanem minden fajtából rendelkezésére álljanak tojások, ám arra figyelmezteti a tanítókat, hogy a ritka pokémonokat sajnos nem áll módjában beszerezni. Ettől függetlenül minden ISZ-kuponnal odalátogató edzőnek lehetősége van használni az Instant Szimulátort VAGY kérni tőle egy pokémon-tojást! Jól gondoljátok meg, melyiket választjátok!
|
|
|
Post by Ayshud Lern r.i.p. on Nov 6, 2012 22:15:25 GMT 1
Nagyon szépen köszönöm a köszöntésed, Betty. És az ajándékot is, bár légyszi ne haragudj ha egyelőre pihentetem. És szép estét és jó kalandokat!
|
|
|
Post by Betty on Nov 27, 2012 18:22:36 GMT 1
Hogy prof reagját idézzem, nagy nap ez a mai! És hogy miért is? Mert ma van Jake prof/Lucius/Gray szülinapja!!!
Így hát itt is, Boldog szülinapot kívánok!
Ha most belenézel a postaládádba, egy Krane prof által megfogalmazott kedves köszöntés mellett megtalálhatod az ISZ kupont, amit Trovita szigetén, egy pokémonoknak épült létesítményben beválthatsz egy TM/HM/Move tutor támadásra vagy egy pokémon-tojásra!
Köszönök mindent, és még annál is többet!
|
|
|
Post by Nosh on Nov 29, 2012 13:37:23 GMT 1
Boldog szülinapot ami drága prof.-unknak!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Nov 29, 2012 20:57:31 GMT 1
Nagyon köszönöm Betty, Nosh! Kedves tõletek!
|
|
|
Post by Betty on Feb 9, 2013 22:09:05 GMT 1
Boldog szülinapot Kevin! Természetesen te is megkapod az ISZ kupont, aminek beváltásáról bővebb infót itt találhatsz!
|
|