|
Post by Jake Hedgedog on Mar 27, 2012 23:01:20 GMT 1
Nyúzzuk úgy ezúttal Borist, ahogy a Pichu-k zargatják a sokat tûrõ Raichu-t! Igen, ez egy felszólítás – de hogy minek? Mert azt hiszem, hogy Borist egyébként mindannyian nyúztuk már: ki így, ki úgy. Egyesek játékban, másokkal a chaten ismerkedett, de mi például levélben szoktunk általában csevegni. Viszont ezúttal itt üzenem: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BORIS! Bevallom, elõször csendes megilletõdöttséggel szemléltem, ahogy megjelentél itt is, és már az elõtörténeted elolvasása elõtt tudtam, hogy egyébként és nem mellékesen eddig nem igazán vonzott a pokémonok világa, de most rohamosan gyûröd magad alá a részeket. Azt mondtam: oké, és a legnagyobb kíváncsisággal figyeltem, ahogy tényleg megcsinálod, és lassan legalább annyira lesz a tiéd a pokémonok világa, mint amennyire az enyém. Sõt! Nem ragadtál le az animénél, jöttek a játékok, és nagyon jókat szórakoztam veled, ahogy az angollal ment a küszködés. Mondanám, hogy kellettél nekünk, de na, szerintem ezt nem lehet ilyen nagy általánosságba ellõni: egy kicsit mindenkinek jól jött, hogy érkeztél. Sohasem gondoltam volna, hogy téged valaha még el foglak úgy képzelni, ahogy a monitor elõtt ülve éppen a FireRed-et tolod. És tényleg nem okozott problémát, hogy nem csak a pokémonok világával megismerkedj, hanem még gyorsabban megtaláld közöttünk a helyet. Amit nem tudtál még a kis zsebszörnyekrõl, azt pótoltad a hihetetlen szerepjátékosi tapasztalatoddal – és én ezt áldottam is nem egyszer, amikor a vitafelvetéseknél olyan szempontokat csillogtattál, amikre én soha nem gondoltam volna. Mondanám most egy szóval, milyen jó is, hogy itt vagy, de az a helyzet, hogy ez nem olyasmi, amit egy szóval csak úgy lelehet írni. Helyette Bettynek (ki másnak? köszönhetõen talán egyre többen fogják elmondani nem egészen egy szóban, hogy mennyire nagyon boldog születésnapot kívánunk!
|
|
|
Post by Betty on Mar 27, 2012 23:04:23 GMT 1
Ugye egyetérthetünk abban, hogy jól meglepődtél? ;D Nem is olyan nehéz közös nevezője jutnunk, mi? Pedig emlékszem, régebben sokszor voltak vitáink az ellentétes nézeteink miatt: én pokémon-fan szempontból láttam a dolgokat, te pedig sokkal lényegre törőbben gondoltad megalkotni a prof. alapötleteit. Szócsatáink rengeteg érdekes újítást teremtettek itt, az oldalon, eközben chaten megismertük egymást egy másik oldalról is. Szépen lassan megtanultál mindent, amit a pokémonokról tudni érdemes, én meg őszintén örültem, hogy segíthettem neked. Tök jó, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire aktív és mindenre kész játékos lettél, csak így tovább! És hogy ez az ünnep még tökéletesebb legyen, megsúgom neked, hogy Lady Splash is tartogat számodra meglepetést!
Nos, nem vagyok egy nagy versíró, de remélem örülni fogsz ennek a pár sornak! Boldog Szülinapot!
Tamarillo szigetei új napra virradnak, Ébredezik is a lelkes tréner-csapat, Felkelve mind nevetve kiáltják neved, És kívánják, hogy sok barátod legyen veled!
De várj csak, mélyen a hegyi patakmederben, Elfeledett idők ősi rejtekében, Van más is, aki társaságod várja, Szemeit behunyva, álmodozva.
Ne késlekedj hát, nem ért véget még a kalandok sora! Bátran lépdelj apád nyomdokaiba', Vegyenek körbe bogár és fű pokémonok, Kívánok én neked sok-sok Boldog Születésnapot!
|
|
|
Post by Ayshud Lern r.i.p. on Mar 27, 2012 23:39:07 GMT 1
Boris! Jobban tolod, mint Chuck Norris. Bár ez talán nem jó példa, hisz ő fél-analfabéta.
Olyan vagy, mint Ash-éknek Brock. Főzni és alaposságot tanul tőled karakterem és usere, e sorrendben.
Ahogy te írsz, nem fogok én, csak sokára - él a remény. Legyen Béesz, felnőttgyerek, s az erő is legyen veled! ;D
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Mar 28, 2012 9:08:39 GMT 1
Én már csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, de többet nem nagyon tudok hozzá tenni. Egyet kivéve, rövid ideje dumálok veled chaten, és én csak az itt teljesített dolgaidat ismerem, de ebbõl is kitûnik nekem, hogy van akkor a szíved, mint a pocakod. Úgyhogy teljes szívembõl kívánok Boldog Születésnapot neked, és szerintem mindenki így érez velem. Örülünk hogy ide találtál.
|
|
|
Post by Nosh on Mar 28, 2012 12:46:46 GMT 1
Mivel is kezdjem? Már tudom...Happy Birthday Boris! Na viccet félretéve te egy igazán színes egyéniség vagy, persze jó értelemben. Chat-en mindig kedves és tisztelettudó vagy. Egyszerűen szeretünk Boris! És mégegyszer boldog szülinapot!
|
|
|
Post by Boris Usaghi on Mar 28, 2012 13:53:03 GMT 1
Hát bár reggel hazaérve azért berúgtam a vén masinát és beleolvastam, történt-e valami a világhálón, úgyhogy láttam a topicot, de még most sem találom igazán a szavakat skacok... Na azért megpróbálom. Szóval: Mikor azon oldalon feldobta prof a hirdetését, ahonnan ide érkeztem, akkor csak annyi vezetett a kattintásnál, hogy megnézem már mit hozott össze a jó gyerek. A pokémonok világa nekem akkor az animét jelentette, azt sem nagyon-nagyon részleteiben, igazából ha akkor megkérdeznek, egyetlen részt tudtam volna felidézni mélyebben, ami valóban nagyon tetszett, a többi az csak olyan "jó volt" vagy "azért nem aludtam el rajta" kategóriát képviselt. Na szóval mondjuk, hogy az alapok éltek bennem talán. Ide felnézve beleolvasgattam játékokba, elősztorikba, stb, stb. Vén veterán létemre is nagyon megtetszett az, amit találtam. Megmondom őszintén elsőként Betty és Trant pokecsatája az, amibe találomra beleböktem egyet, majd Webberék Zubat fogásos tévelygése a barlangjáratokban. Mindkét alkalommal belefeledkezve olvasgattam a sorokat, remek stílussal, olvasmányos írásművel, kreatív, fantáziadús játékosok karakterével találkoztam. Ekkor, tulajdonképpen nektek köszönhetően döntöttem a regelés mellett. Még némi nézelődés után nekibuzdultam volna az írásnak, mikor jött a kérdés: na és milyen pokémonom lesz??? Nekizuhantam a gogglenek. Találtam egy egész aranyos pokedexet, amiben benne vannak a moncák, az első 151 egy kis pár soros ismertetővel az anime alapján. Na így szúrtam ki Parast, akivel azóta páran már megismerkedtetek a fórumon, olyan módon, hogy valahogy éreztem: őt nem sokan fogják kikérni maguknak, így maradhat kissé egyedi nekem. Illetve innen az örök szerelem kabuto felé is Viszont a szívem egy másik pokémon felé is elrángatott, ugyanis az anime mondott egyetlen emlékezetes epizódjában főszerepet játszik muk is. Némi hezitálás után úgy döntöttem: feszegetem egy kicsit a határokat és mindkettőt megpróbálom elkérni. Profunk nem gördített elé akadályt, így aztán most itt vagyok... És nem bántam meg! Bár először igencsak lefehéredtem, mikor Betty kedvesen elkezdett bevezetni a pokémonok világába úgy részleteiben... Első meglepetés az volt, hogy ez nem csak egy anime, hanem itt játékok, nagyfilmek, mittoménmik vannak... Elgondolkodtam jó ötlet volt-e. Aztán csak megráztam magam, hogy ha képes voltam oda-vissza megérteni, bemagolni a sikeres Age of Empire 3-hoz szükséges ismereteket, akkor csak menni fog ez is, hiszen, akármilyen köntösben is, de ez is egy stratégiai játék! Így hát maradtam s vitáztam, játszottam, ismerkedtem, ökörködtem az oldalon, most már gyakorlatban is mondhatom: élmény volt a játék veletek. Amit hálás szívvel köszönök a játékostársaimnak. Nektek. De azért úgy, hogy két hónapja se vagyok itt köztetek és külön topicban, verses köszöntőket kapok... Hát ha azt mondom megfordult velem a szoba, akkor nem mondtam semmit. Megdöbbentett, meglepett, meghatott. Igazán köszönöm nektek, mert ennél többet most úgysem tudok kinyögni... Max Ay felé annyit hogy Chuck Norris nem buta ember, erre bizonyítékom is van (Egyébként szeretem a filmjeit ) Lady Splash meglepijére meg kíváncsi leszek Nagyon szépen köszönök nektek mindent, amit kaptam tőletek az oldalon! Igazán, szívből! És persze a jó kívánságokat is ui. Profi kérhetek egy szülinapi swinubot? XD
|
|
|
Post by Attila on Mar 28, 2012 22:05:04 GMT 1
Fhú.... De rosszul érzem magam, hogy lemaradtam a "bulidról" Boris és ezért elnézésedet is kérem... :/ Tudom, hogy már nem sokat számít ez, de azért én sem szeretnék kimaradni mind ebből... Így hirtelenjében nem is tudom, hogy mit írhatnák Neked, akinek annyi gyönyörű kalandomat köszönhetem. Az a baj, hogy sose voltam a szavak embere (még ha ez nem is látszik ), főleg nem ilyen alkalmakkor :/ Leginkább én is versekben fejezem inkább ki magam, de látva, hogy írtak előttem, az már nem lenne az igazi részemről. E helyett inkább köszönetet szeretnék mondani neked több dologért is: az írásaid inspirálnak, ha épp nincs ihletem. Olyan fantáziadúsan írsz, hogy szinte ott érzem magam, abban a környezetben, amit megteremtesz, éppen ezért téged tartalak az egyik kedvenc játékos társamnak. A Te segítséged nélkül szegényebb lennék egy pokémonnal és ezért örökre hálás leszek neked ( feltéve ha öreg koromra nem leszek szenilis és felejtelek el... :/ ) Te mindig benne vagy mindenbe, legyenek azok ötletek, kalandok, éppen ezért az oldal egyik oszlopos tagjának tartalak ( még ha szted ez nem is így van, legalábbis nemrég ezt mondtad nekem ) Mint mondtam igen csak zavarban vagyok és szinte semmit sem tudok mondani... :/ Bocsi ezért, ilyen a természetem... Szavak helyett leginkább beállítanák hozzád pár rekesz sörrel és miután annyira leittuk magunkat, hogy már csak feküdni van erőnk, hatalmas mosollyal az arcomon és a hányásomat visszatartva mondanám Neked, hogy: Boldog Születésnapot! Ui.: Még egyszer, bocsi a késésért... :/
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 6, 2012 8:55:56 GMT 1
Kicsit általánosítottam a topic címét, mert sok embernek lesz még itt az oldalon születésnapja, mint ahogy legutóbb Alexnek, és hiába nem jár már fel túl gyakran, hátha amikor mégis felnéz, jó esne neki itt felköszöntést látni. Szóval innentõl szabadon lehet garázdálkodni és Boldog születésnapot!-okkal támadni.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 13, 2012 10:28:49 GMT 1
És hogy kicsit megtörjem az itteni némaságot, mert olyan születésnapok voltak, és múltak el egy szó nélkül, mint például Webberé. Ezúttal Loran ünnepli a születésnapját, az elsõ játékosok egyike, akinek egyébként is köszönhetjük pl a fórum változatosságát, így kívánok neki itt is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
|
|
|
Post by Attila on May 13, 2012 12:33:54 GMT 1
Hát igaz még soha nem beszéltem vele, de attól függetlenül boldog születés napot kívánok neki! Remélem, hogy a jövőben majd lesz szerencsénk egymáshoz.
|
|
|
Post by Betty on May 13, 2012 20:47:01 GMT 1
Boldog szülinapot Loran!
Tudod minden oldalnak szüksége van ún háttéremberekre, akik igaz nincsenek mindig szem előtt, de értékes munkájukkal hozzájárulnak az oldal sikeréhez. Szerintem te pont ilyen vagy, és örülök, hogy segíted a profot, csak így tovább!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 24, 2012 23:00:44 GMT 1
Attila, Attila, én folyamatosan meglepõdök rajtad. Miközben Garr arról beszél az Ötletelõben, hogy itt egy érettebb társaság játszik, Te épp úgy „harcolsz” a chaten Betty ellen, hogy tükör: ez visszaveri az összes feléd küldött rossz szavát. TÉNYLEG?! Oh, anyám! Hihetetlen, miket produkálsz! Miközben itt vagy húsz évesen… várj, HÚSZ?! Hihetetlen vagy, én mondom! És mégis mit kezdene nélküled az oldal? Örülök, hogy nem csak Betty csábított ide, hanem magadtól is benéztél azért, mert így úgy érezhetem, hogy kicsit az én érdemem is, hogy most itt vagy közöttünk. Mert különben mégis kivel együtt írta volna meg Betty a teremharci rendszerünk, ami aztán gyújtópontja volt az összes többi NJK-nak, a fórum újrarendezésének és lényegében véve az akkor elkezdett fejlesztések a mai napig tartanak! De ezt épp neked mondanom? Hiszen ki az, aki maga nekiállt egy magyar teljeskörû pokedexes oldal létrehozásának (és vállalja, ráadásul jól csinálja az ott felmerülõ problémák kezelését!)? Vagy ki az, aki a minap egyetlen délután alatt tetõ alá hozta a Battle Arenát házirendestül, mindenestül? Emberekkel beszélve, rendezve, igazítva, módosítva. Hihetetlen! Örülök, hogy itt vagy velünk, mert Te is olyan ember vagy, aki ha nem lenne, akkor ki kéne találni. Tõled szinte elvárom, hogy tényleg soha ne add fel, amit a fejedbe veszel, mert nem vagy az a típus. Ha kell: igazodsz, ha kell: utat törsz magadnak, de nálad mindig van még tovább, és sohasem semmibõl sem elég. Ez pedig így van nagyon jól! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
|
|
|
Post by Betty on May 25, 2012 11:11:04 GMT 1
Most jól elgondolkodtattál, hogy vajon mit is írhatnék neked: az biztos, hogy újat nem fogok tudni, hiszen szinte nem is történik olyan dolog az oldalon, amit chaten ne vitatnánk meg. Sőt! Néha még olyan témákat is kifilézünk, aminek semmi értelme nincsen, (példát inkább nem írnék. ). De tudod, ezekre a jó kis dumálásokra lassan már pont annyira szükségem lesz, mint neked a napi fehérjeadagodra. És neeem, nem azért, hogy legyen kivel vitatkoznom (habár hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez egyáltalán nincs benne a pakliban), hanem mert élvezem Tamarillo légkörét, ami nélküled egy fokkal unalmasabb lenne. Hiszen ki más lenne képes egy szempillantás alatt átmenni felnőttből gyerekbe, ki más tudna így behülyíteni engem a megjátszott sértődéseivel, hogy aztán megírja, hogy „Ja, azt csak poénból írtam!” meg hasonlók. És igen, néha tényleg nem veszem viccnek, főleg amikor egész élethűen adod elő, hogy nem tudod ki írt idiótaságokat chatre a nevemben, közben meg jót röhögsz a géped előtt. De hát ez vagy te, és én örülök neki, hogy ilyen vagy, habár néha odasandítok a saját szekrényajtóm felé (megsajnálva közben a tiedet), amikor direktbe húzol fel pl a spoilerezéssel. De valaki egyszer nagyon jól megfogalmazta, hogy mi vagyunk a Tűz és a Víz, szócsatáink pedig nem egyszer formálták már át az oldalt (persze jó értelemben).
Köszönök neked mindent, amit értem és Tamarilloért tettél, és elárulok neked egy titkot: amikor véletlenül letöröltem Kantot, nagyon megijedtem, de a reakciódat látva óriási POZITÍV csalódást okoztál nekem. Ez azóta minden gyerekeskedésednél eszembe jut, és joggal gondolom, hogy tudsz te nagyonis éretten viselkedni, amikor szükség van rá! (De persze nálam nem vagy érettebb! ) Szóval tessék bízni önmagadban, ha kell vegyél át a karakteredtől egy kis magabiztosságot, és én is azt mondom, hogy hajrá, csak így tovább!!! Már csak egyetlen dolgot szeretnék leírni:
Boldog szülinapot kívánok!
Ó, most jut eszembe, pont ma reggel találkoztam Lady Splash teremvezetővel, aki megkért, hogy adjam át neked ezt a szülinapi kártyát:
|
|
|
Post by Garrius on May 25, 2012 11:33:52 GMT 1
Úgy érzem nekem is kell ide írnom, pontosabban én is szeretnék! Igaz, hogy még nem vagyok olyan régóta tagja az oldalnak, mint az elõttem szólok, de azért eleget játszottunk már együtt ahhoz, hogy többé-kevésbé megismerjelek. Sok mindenben hasonlít a világszemléletünk, az egyetlen kivételt azt hiszem csak a ketrecharcosok képviselik, de ezt megbocsátom neked, senki sem tökéletes. Az elmúlt jó két hónapban nagyon megszerettem ezt az oldalt, részben a játékélmény- részben pedig az itt található emberek miatt. Nagy dolog az, ha egy közösségben jól lehet „kreatív munkát” végezni, de ha mellé még humor és szórakozás is társul, az már egyenesen „naccerû”. Én úgy gondolom, hogy az itteni társaság mindhárom kritériumnak megfelel, amiben neked jó nagy szereped van. Bármikor el tudunk hülyéskedni chat-en, de mikor kell, odateszed magad, hogy Arénát vagy Pokédex-et hozhass létre. Én úgy gondolom, ez a kettõsség nagyon jó és olyan tipikusan „attilás”. Szóval Boldog Szülinapot, koccintani pedig majd nyáron fogunk. Én valami szeszes itallal, te pedig eldöntheted, hogy azzal-e, vagy inkább a csodaturmixodból készítesz hozzá itókát!
|
|
|
Post by Attila on May 25, 2012 20:44:57 GMT 1
Fhú... Hát így hirtelen nem is tudom, hogy mit írhatnék. Tudom, volt rá egy napom, hogy gondolkozzak valami jó kis, több ezer oldalas szövegen, de nem, nem jön ki egy "hang se a torkomon" (ez esetben betű ). Először is had mondjak köszönetet Neked Prof, mert létrehoztad ezt az oldalt. Itt (én legalábbis) egy második otthonra találtam. Imádok abban a környezetben lenni, amit teremtettél nekünk és nem akarok innen elszakadni sem, soha! Egy csodás világot hoztál létre, de mondhatnám azt is, hogy a gyermekkoromat adtad vissza nekem. Köszönöm hát! Tamarillo nélkül sokkal szegényebbek lennénk. Mikor felregisztráltam ide (másodjára) fogalmam sem volt, hogy egy ilyen nagyszerű közösségbe csöppenhetek bele, és hogy majd ez a közösség többet fog jelenteni számomra, mint bárki más ezen a világon. Ahogy maga a világ is. Mindig fáj a szívem, mikor eljön a vasárnap és itt kell hagyjalak titeket. Mert én egyre hidegebbnek, szürkébbnek érzem a valódi világot, míg Tamarillora szinte az otthonomként tekintek, ahol fizikailag nem is, de mégis, valamilyen szinten ott vagyunk egymásnak és mikor-mire szorulunk rá, mindig segíteni fogjuk a másikat szavainkkal, de ha tudnánk (legalábbis én) tetteinkkel is. Ezért hát köszönöm Neked még egyszer Prof, hogy így összehoztál minket és remélem, hogy ez egy életre szóló barátság lesz mindannyiunk számára. Őszintén szólva nem igazán tudom, hogy ezt mért írtam le neked, hisz semmi köze a születésnapomhoz, de úgy éreztem, hogy le kellet, nem tarthatom magamban. Betty : Ha jól emlékszem (márpedig jól ) először bagszipokén ismerkedtünk meg, csak mint csere partnerek. Később aztán láttad egy kisebb novellámat és idecsábítottál, hogy itt éljem ki írási agymenéseimet. Ezért hát köszönettel tartozok neked is! A hónapok alatt te lettél a legjobb barátom és szinte elképzelni sem tudnám a napjaimat nélküled. Sőt, nem is tudom. Mondhatjuk azt is, hogy szükségem van rád. (de ne érts félre, csak mint barátra ) Néha veszekszünk, de ez is csak azt jelenti, hogy fontosak vagyunk egymásnak. Őszintén szólva én nem szeretek veled veszekedni, de amikor meg is haragszok rád, az nem tart tovább pár pillanatnál, mert nem tudnék rád egyszerűen haragudni Fontos vagy számomra és nem akarlak elveszíteni! (asszem O.o (( mert ezt muszály(j) volt ide írnom ((( igen, mert már kezdtem túl nyálas lenni ))) )) ). Garrius: Te nemrég regisztráltál az oldalra, de hamar megkedveltelek. Szabad stílusod, nyelvűséged és a nők iránti megszállottságod... Hasonlítasz egy régi barátomra, talán ez is közrejátszhat. Meg az, hogy Erdélyben laksz, bár nem vagy székely, én mégis úgy viszonyulok hozzád. (ezt tessék bóknak venni ám! ) Téged az ember egyszerűen csak kedvelhet, elvégre jókedvvel fordulsz mindenki irányába és önbizalommal. Könnyen ismerkedő típus vagy, aki szinte beszélteti az embereket. Mondhatjuk azt is, hogy te pontosan az én ellentétem vagy, míg én inkább magányos farkas vagyok, te egy igazi társasági lény, míg én nehezen teremtek kapcsolatot, te pár szó segítségével megismersz egy egész társaságot. Míg én eléggé pesszimista vagyok, te dagadsz az önbizalomtól. De mégis... Ettől a sok tényezőtől eltekintve, én azt vettem észre, hogy mi sokkal többen hasonlítunk, mint hinném, és mint ez be is bizonyosodott mindkettőnk számára. Nincs olyan, amiben nem értenénk egyet (kivéve egy dolgot, de nah... ezt elnézem Neked ). Hatalmas megtiszteltetés lenne számomra, ha megismerhetnélek személyesen is, mert hiszem, sőt,, tudom, hogy a való életben is, akárcsak itt, hamar megtalálnánk egymást ( ne értsd félre >< ). Hozzád nyugodtan fordulhat az ember, ha valami bántja, vagy valami baja van. Te meghallgatod és készséggel segítesz neki. Még egy ilyen barát, mint te nem terem minden fán és én komolyan örülök, hogy megismerhettelek téged, és örülök annak is, hogy a barátomnak merlek nevezni. Köszönöm Neked! Valamint még köszönöm az összes többi felhasználónak is, hogy itt vannak nekem. Néha összeveszek valamelyikőjükkel, néha eltűnnek egy jó pár hónapra, de tudom azután minden rendbe jön. Tudom, hogy ezen az oldalon bárkiben teljes szívvel megbízhatok és remélem tudjátok TI is, hogy Értetek bármikor tűzbe raknám a kezem! Szerintem egy csodálatos közösség jött itt létre és elszakíthatatlan barátságok születtek. Gondoltátok volna, hogy a gyermekkorunkból egy emlék, egy szimbólum ilyenekre képes? Márpedig igen. Ez ennek a helynek a varázsa: segít az embereknek egymásra találni. Még egyszer: Köszönöm Nektek, Mindenkinek, hogy itt vagytok nekem! Nélkületek sokkal magányosabb és szegényebb lennék. Edit: Jah és de buta vagyok... Köszönöm mindenkinek az ajándékokat! : Prof-nak a Csata Arénát és a vele való összecsapást, Bettynek a TM kupont, és Garr-nak a... A Pi(*)át (ami természetesen Oran bogyóból van ), amit majd hoz nekem nyáron! Nagyon hálás vagyok értük! Ezeknél jobb ajándék már csak az, hogy mindezek mellet ismerhetlek is Titeket! Köszönöm még egyszer!^^
|
|