|
Post by Hope Uprising on Apr 7, 2012 9:15:33 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Eevee (イーブイ Eievui)
.:NEME:. nőstény
.:KORA:. fiatal
.:BECENÉV:. Lea
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. + Rettentően bájos. Már nem is lehet azon csodálkozni, hogy számos pokémon el akarta nyerni a szívét, de egyiknek se sikerült. Ez a kis Eevee ugyanis sokszor kéreti magát. - Hangulatingadozása egyszerűen rémisztő. A legapróbb pillanat alatt képes a felhőtlen boldogságból a borús, depressziós állapotba jutni. Néha el szokott tűnni, vagy felerősödik ez a tulajdonsága, az utóbbikor igen nehéz megközelíteni. - Büszkesége talán hangulatingadozásán is túltesz. Minden áron meg akarja őrizni a becsületét, amit vérvonala hordozhatott, még akkor is, ha az nem helyes. +/- Álmodozó, nem is kicsit. Mindig is arra vágyott, hogy ha elég erős Eevee lesz, egyszer tovább fog fejlődni Leafeon-ná. Gyakran még harc közben is erről ábrándozik, ami el szokta terelni figyelmét az ütközetről, így nem is ritka, ha emiatt vall kudarcot.
.:szokása:. Szeret győzni, de ki nem? Ha egy kemény ellenfelet legyűr, büszke testtartást vesz fel: felhorgasztott fej, farok.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. Hetek teltek el Tiamat csatlakozása óta. Úgy döntöttem, más régiókat is meg szeretnék ismerni és ez a választás Johto-ra esett. Repülővel mentünk, így nem kell olyan sokat vacakolni az utazással. Amint megérkeztem, az erdőségeket tűztem ki célul, hátha találok ott valamit. Nos, találtam is: egy igen büszke Eevee neheztelt ránk, amiért beléptünk a territóriumába. Tiamat azon nyomban leugrott rólam és elkezdett a szintén nőstény pokémonnal hadakozni. Eevee nem habozott: egy gyors támadással elcikázott Tiamat előtt és az oldalára döntötte. Rögtön ezután beleharapott a Sandile farkába, aki fájdalmasan visítozott. Megpróbálta lerázni onnan, de nem sikerült. Inkább ráhagytam a harcot, mert csak hátráltattam volna. Tiamat bevetette a homoksírt, amitől Eevee dobott egy hátra bukfencet. Tiamat szembefordult és egy sáros pofonnal folytatta. Eevee sebesen elcikázott a sár útjából, majd felugrott a magasba és onnan folytatta a gyors támadás. Újra feldöntötte Tiamat-ot. A kis Sandile bosszúsan morgott az orra alatt, bár ez érthető volt. Rám nézett: tudtam, mit akar, tehát utasítottam egy homoksír roppantás párosításra. Eevee bezavarodott a szemébe jutó homoktól, így Tiamat könnyedén megcsócsálhatta a roppantással. Eevee a homoksír csapdájába esett, ahonnan ki tudott szökdécselni. A következőkben arra kértem a társamat, hogy most a levegőben alkalmazza a homoksír támadást. Így is tett: Eevee szó szerint kiszolgáltatott helyzetben volt Tiamat-al szemben. Innentől fogva egyértelműnek tűnt, ki fog diadalt aratni. Egy harapással be is fejezte a harcot, s Eevee kidőlt. Nem hagytam ott a legyőzöttet, hanem sürgősen elvittem a legközelebbi centerbe, ahol meggyógyították a sebesült Eevee-t. Nem telt 10-20 percbe és egészséges volt, mint a makk. Így hát visszavittem az erdőbe és elbúcsúztam tőle. De olyan történt, amire nemigen számítottam: követve a lábamhoz simult. Egy újabb barátnak és szövetségesnek örvendezhettem.
.:bármi extra még?:. Lea olyan személy, aki eléri azt, amit akar. Különleges bánásmódban kell részesítenem, hiszen az átfejlődés mellett nagy hírnévre is vágyik és ezt koordináta versenyeken szeretné kiélvezni.
.:TÁMADÁSAI:. - Segítő kéz (Helping Hand); - Gyors Támadás (Quick Attack); - Harapás (Bite);
|
|