|
Post by Jake Hedgedog on Apr 7, 2012 21:22:28 GMT 1
Mert biztos vagyok benne, hogy bármennyire is igyekszem a játékosok kedve szerint alakítani az oldalt, becsúszhatnak hibák is a gépezetbe, illetve mindannyian mások vagyunk, és ugyan azt a dolgot is képesek vagyunk ezerféleképpen látni.
Itt jelezd kérlek, ha valami nem tetszik / hibára leltél /negatív tapasztalatod volt... és mindez a mi oldalunkkal kapcsolatos. A célom úgyis az lesz, hogy a helyzet feloldását közösen megkeressük, és senkiben ne maradjon tüske.
|
|
|
Post by Attila on Apr 20, 2012 18:44:19 GMT 1
Na ha már megnyílt ez a topic, leszek olyan pofátlan pofa, hogy én biggyesztem ide elsőnek neves írásomat. Lehet csak nekem, de a képek nem jelennek meg rendesen nekem néhány helyen. :/ Habár lehet holnapra helyre áll ez az egész és csak szórakozik a net, mint jó pár hete, de azért gondoltam szólok, nehogy mégis valami gubanc legyen... :S
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 20, 2012 19:39:27 GMT 1
Ha nem azt írja, hogy a szolgáltatás elérhetetlen (csak mindezt angolul:), akkor nem tudok mit tenni érte. Én már azon is csodálkozom, mennyiszer áll le a proboards, mert nem ilyen emlékeim voltak róla. Most is úgy írom ezt a reagot, hogy egy darab képet se töltött be. Sajnos ezek a dolgok meghaladják a hatásköröm. De azért köszönöm, hogy szóltál!
|
|
|
Post by Betty on Apr 20, 2012 19:53:15 GMT 1
Szerintem függ a neteléréstől és az adott géptől is: nekem van, amikor először nem hozza be, főleg a sok kép miatt, majd szépen lassan betölt mindent, csak várni kell. Van, amikor minden rögtön bejön, és van, amikor addig kell újratölteni amíg jó nem lesz. Ezek a tapasztalataim. De a profnak igaza van, mostanában egyre többször előfordul... :/ Am addig jó, amíg ez a legnagyobb bajunk az oldallal! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Betty on Apr 27, 2012 10:28:58 GMT 1
Fogalmam sincs hova kéne írni az aprócska problémát, ezért jobb híján ide írok. Prof, ha lesz időd jó lenne az avatarkép megváltoztatott maximumait a proboards-al is tudatni! Ugyanis, ahogy a bal oldali avatarképem is mutatja, 100nál nagyobbat még most se fogad el. Köszi!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 27, 2012 11:18:08 GMT 1
Most annyit tudtam kezdeni vele, amit ti is láttok. Mûködik (de még nem tökéletes). Köszi, hogy szóltál!
|
|