|
Post by Jake Hedgedog on Apr 10, 2012 17:36:33 GMT 1
Sziasztok! Az RCS akkor és azért született meg, mert Sky anno vállalta érte a felelõsséget, és Attilával közösen szépen felépítették. Sky hiányában viszont nincs, aki fogadja az újonc érdeklõdõket, akikkel tárgyaljak világhódító terveikrõl... szóval kéne vezetõ. Méghozzá nem is egy! Fontosnak érzem jelezni, hogy nem Sky helyére keresek mást, sokkal inkább Sky mellé, és a jövõben a többi nagyobb volumenû szervezet is ilyen módon mûködhetne. A cél, hogy ha valaki nem ér rá, ott legyen mellett más is, aki tud segíteni, át tudja venni a feladatait. Amit fel tudok ajánlani: nem kell fõkarakterrel csatlakozni, egy NJK tökéletesen megteszi majd. Jelentkezni lehet itt is, de PM-ben szintúgy. Nagyjából két napot szánok rá, addig szerintem mindenkihez eljut ez az üzenet. Az RCS-vel nem hinném, hogy sok munka lenne. Elsõ körben a fenntartása sem több munka szerintem, mint az újoncok fogadása. Csak legyen aktív vezetõ beosztású tagja. Sky-al próbáltam felvenni a kapcsolatot. Régóta nem volt bejelentkezve, mailre nem válaszol, életjelet régen adott magáról. Elvileg netproblémái vannak. Reméljük, hogy így van, és amint javul a helyzet, újra csatlakozni tud majd hozzánk. Addig is jelentkezzetek, hogy az RCS szelleme tovább élhessen. Üdv, Jake
|
|
|
Post by Franklin Chambers on Apr 22, 2012 11:03:40 GMT 1
Üdvözletem!
Meglátásom szerint erre a pozícióra én lennék a legalkalmasabb és elvállalom ezt a pozíciót. Az én irányításom alatt a Rakéta Csapat fényes jövő elé néz majd és minden akadályt leküzd a céljai érdekében. Kifinomult kapcsolataimnak hála a kontinens egész területén zavartalanul tudunk ügyködni és cselekedni. Pénzügyi hátteremmel a csapatnak mindent meg tudok adni az akció és a kutatások sikeréhez. Hatalmas épületeim és cégeim működnek a kontinens minden területén álcaként, miknek az alagsorában vannak kiépítve erre a célra bázisok, hogy a jövendőbeli embereimnek legyen hol rejtőzniük és dolgozniuk. Hatalmas börtöntelepeket működtetek a régió egész területe alatt és itt tudjuk tartani a befogott pokémonokat. Remélem sikerült meggyőznöm téged, hogy mért én vagyok a legtökéletesebb személy erre a célra. Nem is írok a nyilvánvalónál többet: Én vagyok a te embered!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 23, 2012 22:35:06 GMT 1
Van stílusa. *pipa* Elhiszem róla, hogy keresztapa. *pipa* Vagy boss. *pipa* Motivált. *pipa* Na gyere, pajtás, beszélgessünk!
|
|