|
Post by Jake Hedgedog on Jun 9, 2011 12:09:42 GMT 1
már többször járt azon az eszem, hogy kéne csinálni egy ilyen topicot, ahol linkelni tudok egy csomó dolgot. mert van online pokedex, van generációnkénti táblázat, hogy melyik pokemon hogyan és mitõl fejlõdik tovább, stb, de erre mikor jut eszembe, hogy tényleg megnyissam ezt a topicot? hát akkor, amikor még egy hétig nem fogok beülni az elé a gép elé, ahol ezek elmentve is megvannak. viszont addig is ha nektek van néhány kedvenc pokemonnal foglalkozó oldalatok, akkor nyugodtan linkeljétek, szívesen látjuk õket.
|
|
|
Post by Ayshud Lern r.i.p. on Jun 9, 2011 12:58:44 GMT 1
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 14, 2011 12:51:06 GMT 1
bulbapedia, tényleg, köszi, Ay! amikre én gondoltam még ezen kívül: - The Big N: bár a társoldalak közé is kiraktam a bannerük, ide is beteszem, mert nem szerepjátékos oldal. õk úgy un bloc a nintendoval foglalkoznak, de mindezek mellé azért odafér a fórumos felületükre nem csak egy pokemon yellowról való társalgás, hanem akár a sorozat témája is. érdekesek és érdemes õket olvasgatni.
- Pokemon Center: nagyon remélem, hogy hamarosan velük is sikerül bannert cserélni. remek oldal, ahonnan könnyedén letöltheted a pokemon sorozat szinte összes eddigi részét vagy moziját. de ha neked úgy jobban tetszik, akár online is megnézheted. egyszerû és átlátható.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 14, 2011 12:57:54 GMT 1
ó, hát hova tettem a fejem, a lényeg meg lemarad. tádámm: - PokeVolúciók: bár Ay már linkelte a bulbapediát, én külön felhívnám a figyelmet erre az aloldalára: itt láthatjátok, hogy a játékban hogyan kapcsolódnak egymáshoz a különbözõ fejlõdések. némileg hûen tükrözi az anime pokéfejlõdéseit is. hiszen elvileg ott se fog például egy growlithe tûzkõ nélkül arcanine-né fejlõdni. szóval azért egyszer talán érdemes átböngészni.
- Serebii: ha már Bulbapedia, akkor nem maradhat el a Serebeii sem. hozzá nagyban hasonló, pokemonokkal foglalkozó oldal. szeretjük, nézegetjük.
- ...és a végére egy igazi pokedex!: imádom néha átböngészni, nagyon megvan a hangulata. szépen rajzolt, remekül tematizált, sokfajta keresési lehetõséget felkínáló... oh, nem is ragozom tovább, a lényeg, hogy egyszerû és nagyszerû.
remélem, hogy mindenki talál kedvére valót. jó csemegézést.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 14, 2012 19:40:52 GMT 1
Hasznosnak annyira nem hasznos, de megtekintésre érdemes: ezt az oldalt egy ismerõsöm ajánlotta figyelmembe. Külföldi pokés oldal, igen szép, és terebélyes. Ezen túl én többet még nem nagyon állapítottam meg róluk, de majd nézegetni fogom.
|
|