|
Post by Franklin Chambers on Apr 22, 2012 11:35:28 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Tyranitar
.:NEME:. hím
.:KORA:. ismeretlen
.:BECENÉV:.
.:õ a tiéd?:. Előző gazdája nem érdekel, ha volt neki, a csapatom emberei hozták, én pedig érdemesnek találtam arra, hogy magamhoz vegyem.
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. + Ez igen egyszerű: Hatalmas és erős. Kell ennél több? - Eleinte szófogadatlan volt, de a verés és az éheztetés meghozta gyümölcsét, így már engedelmesebb, mint egy Arcanine. .:szokása:. Nem vagyok tisztában a szokásaival, mivel igen ritkán használom és már évek óta a pokélabdájában vagy pedig a ketrecében tartom. Sőt… Ha jobban belegondolok, még egyszer sem kerültem olyan helyzetbe, hogy egyáltalán használnom kellet volna. Igen, most már biztos vagyok benne… Egyáltalán nem ismerem ezt az egyedet. De miért kéne, hogy ismerjem? Nem beszélgetésért tartom a birtokomban, hanem az esetleges harcokért.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. Ez egy igen rövidke kis történet lesz: Az embereim egyszer visszatértek a Tűz-szigeti akciójukról, ahova kiküldtem őket, mert egy ritka pokémont fedeztem ott fel. Ezzel a példánnyal tértek vissza. Nem repestem az örömtől, hogy ez nem az a lény, amelyikre számítottam, de miután jobban szemügyre vettem kissé csillapodott a haragom, mert felfedeztem benne az erőt. Magamhoz is vettem és elzártam egy ketrecben. Eleinte nagyon engedetlen volt: tombolt, őrjöngött, hogy elszakítottuk élőhelyétől, de néhány hónapnyi éheztetés és kemény verés után sikerült megtörnöm és beletörődött, hogy többé már nem láthatja viszont fajtársait, nem érezheti a talpa alatt a Tűz-sziget porhanyós talaját, nem szívhatja be a szeretett szigete szén-monoxiddal szennyezett levegőjét. Sikerült tökéletesen átformálnom a jellemét a sorozatos kínzásaimmal, míg végül elért arra a szintre, amin most van: Nem érdekli semmi más, csakis a parancsaim és az ellenfelei elpusztítása. Sikerült olyan hűségessé nevelnem, hogy akár az életét is adná értem. Egy pokémontól ez a minimum, amit meg kell tennie gazdájáért.
.:bármi extra még?:. Fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék erről a példányról. Nem megfigyelgetem, csupán használom. Hisz ezért jöttek a világra a pokémonok: hogy szolgáljanak minket.
.:TÁMADÁSAI:.
- Dark Pulse
- Earthquake
- Crunch
- Hyper Beam
|
|