|
Post by Nosh on Apr 27, 2012 18:02:04 GMT 1
You got me so wild, How can I ever deny, You got me so high, So high I cannot feel the fire.
.:KARAKTER TELJES NEVE:.Jefferson van Shout
.:NEME:.férfi
.:KORA:.22
"And you keep telling me, Telling me that you’ll be sweet, And you’ll never want to leave my side, As long as I don’t break these"
.:céljai az életben:. Hogy elismerjék mint tudóst és felkuatssa az aura kialakulását és pontos mi voltját.
.:jellemvonások:.- Akaraterő:ha kiatlál valamit mindenképpen megcsinálja akkor is ha évekbe telik.
- Gyors észjárású:ha problémába ütközik pár perc alatt megtalálja a megoldást.
- Fontoskodó:mindenbe beleüti az orrát, még abba is amibe nem hogy nem kéne hanem tilos.
- Hirtelenharagú:bármilyen apróságon felkapja a vizet.
.:kedvenc idõtöltése?:. Kiülni a természetbe és figyelni az élőlények közti kölcsönhatások sorozatát. Ilyenkor akár órákat is kinn tud ülni az erdőben vagy a vízparton. Persze közben folyamatosan jegyzeteli a látottakat.
.:hogyan áll a pokemonokhoz?:. Amelyikel belsőséges kapcsolatot alakít ki azt barátjaként szereti. Viszont amelyiket nem ismeri arra úgy tekint mint a körforgás részére.
.:milyen típusú pokemonokat szeret?:. A családi tradícióhoz híven ő is a vízi Pokemon-okat szereti legjobban, de ha megismeri ugyanúgy tudja szeretni a többit is.
.:mindig vs soha:. + a kutatást + a barátait - a háborúzást - a korábbi (iskolai) "barátait"
.:életimádat vs depresszió:. + egy új felfedezés + ha új barátot talál - a zsarnokság - ha megzavarják megfigyelés közben
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:. tudós
.:valami extra még?:. A háborúban passzív "szerepet vállalt".
"Promises, and they still feel all so wasted on myself"
.:EGYÉB KARAKTEREK?:. Normann van Shout
.:AVATARFOGLALÁS:. Google-ban találtam.
.:THEME SONG:. Nero-Promosis
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: Nosh-nál
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 28, 2012 10:46:02 GMT 1
Egy tudóstól elvárnám, hogy jobb legyen a helyesírása, tudja használni a vesszõket és megbarátkozzon a kódok használatával. Ezek viszont apróságok, amik nem változtatnak azon, hogy egy olyan karaktert találtál ki, amire egyáltalán nem számítottam: örömmel elfogadom!
|
|
|
Post by Nosh on Apr 28, 2012 13:43:43 GMT 1
Nem fogok vitatkozni azon amit írtál, de azért a kódoknál megjegyezném hogy mindent úgycsináltam ami az ET mintánál van. A képért bocsi, telefonról nem birok direct linket használni. Mindenesetre köszönöm!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 28, 2012 21:20:40 GMT 1
Hamarosan úgyis újraírom én is Lucius ET-jét, ha addig nem is, akkor mindenképpen lecsekkolom, hogy mi lehet a baj. Köszi, hogy szóltál! Chinglinget pedig megérdemelted, hogy hajlandó voltál a változtatásra. Gratulálok!
|
|