|
Post by predator0755 on Mar 19, 2012 18:50:49 GMT 1
.:KARAKTER TELJES NEVE:. Hottentotta Bumburnyák
.:BECENÉV:. Hotti
.:NEME:. férfi
.:KORA:. 20
"Nem vágyom semmi jóra, csak egy meleg vackot hagyjatok nekem."
.:céljai az életben:. Megmaradni ebben a nagy világban, ami számtalan veszély tartogat számomra.
.:jellemvonások:.- jószívű
- erős
- zárkózott
- meggondolatlan
.:kedvenc idõtöltése?:. sok mozgás, kirándulás, új dolgok felfedezése, testedzés, filozófiai elmélkedés
.:hogyan áll a pokemonokhoz?:. még nem ismerem őket, de kíváncsi vagyok rájuk, hogy lehet-e barátság egy pokémon és egy ember között
.:milyen típusú pokemonokat szeret?:. az a sárga villámos farkú egészen cuki
.:mindig vs soha:. + enni + mozogni - verekedni - nagyobb társaságot
.:életimádat vs depresszió:. + mások mosolya + rájönni, hogy ebben is igazam van - tömeg - agresszió
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:. furcsa
.:valami extra még?:. Azt hittem ez lesz a helyes irány az életemben. A kormány szolgálatába állni kecsegtető ajánlatnak tűnt. Ilyen fiatalon ilyen sokat keresni...amikor kiesbb voltam rengeteget álmodoztam erről. És ott hevert a lehetőség előttem, és éltem is vele. Azt gondoltam, egy csapásra meg fog változni az életem. Bár tévedtem volna.
Fő feladatom veszélyes bűnözők adatainak kutatása és a legbiztonságosabb nemzetközi kóddal ellátott adatbázisokba való bejutás volt. Mindez állítólag azrt, hogy megtisztítsam ezt a koszfészket minden söpredék alaktól, ezzel is jobbá téve a világot. Ezzel ámítottak és sikerült is csőbe húzzanak.
Munkámat eleinte nagyon jól végeztem és elégedettnek is tűntek főnökeim velem. Magas prémiumot helyeztek kilátásba. Ekkor már úgy gondoltam, semmi nem számít. Nagyon közel éreztem magam célom eléréséhez. De valami ezt sajnálatos módon meghiúsította.
Épp ideiglenes lakosztályomban voltam és zuhanyoztam. Fárasztó napom volt és gondolataim a megérdemelt pihenés körül futkároztak. Akkor hirtelen robbanás rázta meg az épületet és lövések sorozatát hallottam. A meglepetéstől szinte megbénultam és fogalmam se volt, ki tehetet ilyet. Pár másodperc múlva fegyveresek hatoltak be a fürdőszobámba és egy lövéssorozatot adtak le irányomba. Esélyem se volt kikerülni, több lövés eltalált és töb sebből vérezve összeestem. Aztán hogy mi történt, az valahogy kimaradt.
Fogalmam sincs, mennyi idő telt el, mikor magamhoz tértem. Egy ágyon feküdtem egy bunkerben, egy rögtönzött kórháznak tünő helyen. Nehezen kaptam erőre, és azonnal arra voltam kíváncsi, mi történt. Kérdéseim sorozatára megtudtam, hogy megbíóim nagy vértócsában fekve, pucéron fekve találtak rám, és csak azért voltam még életben, mert a támadók azt hitték, hogy már meghaltam. Ők egyébként olyan gengszterek voltak, akiket majdnem lebuktattam. Onnan elhoztak, és két hét alatt aránylag sikerült helyre hozzanak, de mivel vadásztak rám továbbra is, nem maradhattam hazámban. Egy nagyn távoli helyre kellett jönnöm: Tamarillo szigetére. Főnökeim magángéppel hoztak ide és elláttak elegendő pénzzel. De a jövővel kapcsolatban kétségeim merültek fel: mihez fogok ezen a távoli vidéken kezdeni?
.:EGYÉB KARAKTEREK?:. -
.:AVATARFOGLALÁS:. -
.:THEME SONG:. Hottentotta Bumburnyák (saját)
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: még sosem
|
|