|
Post by Jake Hedgedog on Apr 1, 2012 11:12:32 GMT 1
Szia Rolf! Ahogy látom, már megy is a tájékoztatás a chatnél: igen, így van, az, hogy szabad rendszerû oldal vagyunk, nem azt jelenti, hogy nincsen minimális szabályozás. Az a jó ebben, hogy az oldal saját magát ellenõrzi: nekem már szólnom sem kellett semmit, a többiek máris megtették helyettem lent. Attól tartok, hogy ez még kevés egy legendás pokémonhoz, de nem akarom ennyivel lezárni a témát. Nézzük meg kicsit jobban. Elsõ körben az elõtörténeted jutott eszembe: nagyon meghatározó, mint elsõ benyomás, és nálad egyben meglehetõsen pozitív. Amíg nem láttam, hogy legendásat igényeltél, meglehetõsen nyitott és kíváncsi voltam: érdekelt, hogy mit hozol össze elsõ pokémonnak. A jellemzõk: beszéljünk errõl is. A legendás pokémonokról még kevesebbet tudunk, min a gyakori társaikról. Elméletben. A valóságban ugyanis elég gyakran szól róluk konkrét film, és így sokat megtudunk a jellemükrõl is. Azért hegyezem ki az elõtörténeteket a jellemekre, mert abból sokkal jobban kiderül, hogy ki mennyire éli bele magát, milyen karakterekben gondolkozik. Az, hogy egy legendás nem közeledik az emberekhez (annál inkább a pokemonokhoz), de adott helyzetben védelmezi õket, elég általános. Engem az érdekelt volna, hogy mit látsz e mögött. Itt nagyon sok poké meghatározható ezzel a három tulajdonsággal. Egy legendásnál ennél viszont többet várok. A történet egész jó. Olvasnám kicsit bõvebben is még, de így is nagy pozitívum, hogy kevés benne az elütés, a helyesírási hiba, de azért még akad benne. Tetszik, hogy láthatóan nem harcra szeretnéd használni Latiost, sõt néha nálad sem lenne. Rolf, azt kell mondanom, hogy nem, próbálkozz mással. Viszont ahogy vannak itt az oldalon olyan emberek, akiknek idõvel teljes nyugalommal adnék a kezébe legendás pokémont, úgy Te sem vagy messze ettõl. Fõleg, hogy a karaktered is ki van hegyezve erre a párosra. Bátorítalak és biztatlak, hogy hajrá. Viszont arra kérnélek, hogy Te is kezdj valami mással, hétköznapibbal. Sokkal izgalmasabb úgy az utazás, ha nem egybõl a célnál kezded.
|
|