|
Post by Hope Uprising on May 4, 2012 10:04:03 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Buizel (ブイゼル Buoysel)
.:NEME:. hím
.:KORA:. kamasz
.:BECENÉV:. Általában havernak vagy pajtinak szoktam becézni, de ritkásan fajtájának nevén is hívom.
.:õ a tiéd?:. Mit is mondhatnék? Igen, õ az enyém és én az övé. Ez kölcsönös érzés.
.:milyen a kapcsolatotok?:. Igazi barátok vagyok, ámbátor én nehezebben kötök ismeretségeket, Buizelnek sikerült a kegyeimbe férkõznie. A vízi menyét tartja bennem a lelket, miszerint maradjak a banda vezére, mivel megígértem az elõzõnek, a tizenkettediknek. Valami folytán megfogadtam pajtás szavait és maradtam az.
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. + Helyén van a szíve, legyen szó harcról vagy másról. Buizel ezek mellett sose tagadná meg önmagát vagy éppen engem, még a legrosszabb helyzetekben sem. Ha kell - és volt már rá példa - félholtáig harcol ellenlábasaival, annyira kitartó. + Udvarias, igazi gentleman. A lányokhoz - fõleg fajtársaihoz - külön is. Ahogy magam, úgy õ is egy nõstény után áhítozik, akivel megoszthatja valódi, rejtett érzelmeit. Sose fordulna meg a fejében a tapintatlanság. Türelmes is egyben: nem várja el azoktól a személyektõl, hogy szóba álljanak vele, ha nem akarnak vagy éppen gondjaik támadtak és nem érnek rá. - Mérhetetlenül infantilis, ha éppen olyat kell tennie a kérésemre, amit nem akar. Ez általában akkor mutatkozik meg, ha valahova nem akarom elvinni Buizelt, s olyankor nagyon berág. - Könnyen megsértõdik a legapróbb dolgokon is, ám hamar rá kell jönnie: téved. Ilyenkor olyan lelombozó állapotba kerül, hogy kisugárzik a környezetére. Szerencsére ez ritkán fordul elõ, mivel Buizel alapjából véve egy örök vidám, táncoslábú pokémon. +/- Alfahímnek gondolván magát mindig úgy tesz a banda pokémonjai között, ahogy neki tetszik: megregulázza a hatalmaskodó, terrorizálásra törõ társait és védi a gyengéket. Néha nagyon el van telve magától, ám próbál higgadtan, meggondoltan vezetni a többi fajtársát a banda javára.
.:szokása:. Jókedvében elkezd bréktáncot lejteni, a víz típusú támadásaival vegyítve. Ha komolyan belegondolunk, mennyire tehetséges, akár koordináta pokémonná is válhat és szalagokat is nyerhetne. Ezek mellett mivel azt gondolja, hogy a bandában õ domináns hím, ha valami rosszat tud meg valamely társáról, szó, beszéd nélkül megregulázza azokat.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. Mikor még a Rakéta csapat gárdájához tartoztam, a "nevelõm", Black Crusader volt oly kedves és küldetése során egy sinnohi tóvidéken megannyi vízi pokémonnal zsákmányolta ki. Buizel még fiatal volt: szüleitõl elválasztották és éheztették. A hozzám került vízi menyét pokémon kezdetben visszahúzkodó teremtés volt, ám mikor meggyõzõdött arról, hogy nem akarok rosszat, elkezdett a kezembõl enni. Buizel visszanyerte átlagos testsúlyát és színe is jóval szebb lett, mint amikor megkaptam. Azóta bizalmát teljesen megszereztem és hû társak lettünk. A banda vezérének pokémonjaként regulázza meg azoknak a társait, akik "trónfosztásra" törekednek a csapaton belül.
.:bármi extra még?:. A bandában lévõ domináns hímnek gondolja magát. Továbbá rendelkezik a fürge úszás (Swift Swim) képességgel, azaz esõs idõben az átlagnál gyorsabb lesz.
.:TÁMADÁSAI:. - Szonikus robbanás (SonicBoom); - Gyors támadás (Quick Attack); - Vízsugár (Aqua Jet);
|
|