|
Post by Attila on May 12, 2012 17:38:32 GMT 1
.:FÕKARAKTER / TAIMUS KARAKTER:. Attila Dreiden és Eric Dreiden
.:NJK:. - Ronald Travis, Edzőterem vezető, megtalálható: Mandarino szigetén, Tamarillo városában találhatod meg őt, a Fighter's Hall Pokémon Edzőteremben
.:POKEMONOK:. - Bulbasaur - Gastly - Rhyhorn - Pain (Machop)
.:KALANDOK:. - Minden kezdet nehéz (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- Rajz délután (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- Tanulmánykirándulás középhaladóknak... (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- Bizarr kalandok (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur És ehhez az újdonsághoz jutottam: Gastly
- Segítség, viharban ragadtunk (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Gastly És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- A pokémon, akinek nincs gazdája (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Gastly És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- Az apokalipszis kezdete (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Gastly És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- A "rém" nyomában (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Gastly És ehhez az újdonsághoz jutottam:Rhyhorn
- Megrázó a helyzet! Itt lenne a világ vége? (Futó kaland) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Gastly És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- Nagyság Ára (Futó kaland) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Ghastly, Rhyhorn És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- Nyári vakáció (Futó kaland)(Magán játék) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Rhyhorn És ehhez az újdonsághoz jutottam:
- A Roncstelep Hadserege (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Bulbasaur, Rhyhorn És ehhez az újdonsághoz jutottam:Machop
.:Taimus Kalandok:.
- A türelem próbája /Taimu/ (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: És ehhez az újdonsághoz jutottam:
.:AU-s Kalandok:.
- Az oltár titka/AU (Befejezett) Ezek a pokémonok vannak nálam: Ivysaur, Nidoran♀(Susy) És ehhez az újdonsághoz jutottam:
.:JELVÉNYEK:.
.:AJÁNDÉKOK, FELSZERELÉSEK, JUTALMAK, EGYÉB DOLGOK:.
- Egy rejtélyes tojás, amiből ki tudja, hogy mi fog kikelni?
|
|