|
Rhyhorn
May 13, 2012 14:49:52 GMT 1
Post by Attila on May 13, 2012 14:49:52 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Rhyhorn
.:NEME:. hím
.:KORA:. nem gyerek már, de még nem is felnőtt
.:BECENÉV:. ----
.:õ a tiéd?:. Nem mondanám az enyémnek. Nem tartom tulajdonomnak egyetlen pokémonomat sem, mivel szabad lények. Inkább úgy mondanám, hogy csatlakozott hozzám és csapatomhoz.
.:milyen a kapcsolatotok?:. Elég jól kijövünk egymással. Hálás nekem, mert segítettem rájönni neki, hogy több van benne, mint amennyit eddig hitt magáról.
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. + Hatalmas szívvel rendelkezik. Az ember nem nézné ki belőle, hogy mennyire odaadó képes lenni mások iránt (de csak azok iránt, akiket már jól ismer és bízik bennük). - Nem rendelkezik elég önbizalommal. * Az önbizalom hiányából eredően nehezen barátkozik, mert fél másoktól.
.:szokása:. Legtöbbször, ha a szabadban van, általában a közelemben, a hátam mögött "rejtőzik", mert mellettem érzi csak igazán biztonságban magát.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. Elutaztam az Ilex erdőbe, mert egy titokzatos pokémonról szóló pletykákat hallottam. Később kiderült, hogy a pokémon nem más, mint egy Rhyhorn, akit egy Snorlax terrorizál és kényszeríti arra, hogy támadja meg a turistákat és vegye el az élelmüket. Megérkezésemkor egy sráccal, Garriussal összetűzésbe kerültem és csatáztunk, de a harcunknak a Rhyhorn feltűnése vetett véget. Ránk támadt és mi harcba szálltunk ellene, több-kevesebb sikerrel. Végül a csatánknak Bulbasaur egy hapcikája vetett véget, amitől megriadt a Rhyhorn és bemenekült az erdőbe. Mi Garriussal meglepetten követtük a pokémont és egy tisztás szerűségre értünk, ahol hirtelen feltűnt egy Snorlax és terrorizálni kezdte a Rhyhornt. Később ránk vetette a szemét, de szerencsénkre a sziklapokémon a segítségünkre sietett és kemény harc árán, de sikerült felülkerekednie rajta az én segítségemmel. A csata után egy időre elszakadtam a többiektől, Rhyhorn pedig követett, ahol is kifejezte szándékait azzal, hogy önszántából belebújt az övemen lévő egyik pokélabdába és ezzel a csapatom tagjává vált.
A teljes történet itt megtekinthető.
.:bármi extra még?:. Elég félős, ijedős pokémon. Ha megijesztik hajlamos elfutni vagy összehúzni magát. Képes akár a nála sokkal kisebb pokémonoktól is megriadni. Éppen ezért előfordul, hogy egy-két csatát is félbehagy, mert annyira megriad ellenfelétől (még ha az egy aranyos Jiggliypuff is).
.:TÁMADÁSAI:. Bár Rhyhorn a csata közben bevetette a Földrengést, hiába próbáltuk meg később is alkalmazni, nem sikerült. Valószínűleg az Adrenalin szint emelkedése okozta nála ennek a támadásnak a sikerét. - Stomp (Eltiprás) - Horn Attack (Szarvtámadás) - Rock Blast (Sziklarobbanás) - Take Down (Lezúzás)
|
|