|
Post by Jake Hedgedog on May 24, 2012 21:49:48 GMT 1
Belevágnál valamibe, de magad sem tudod, hogy mire is lenne szükséged? Keress itt magadnak társat, hogy legyen kivel megküzdened, vagy ha szükségetek van rá, bírót, aki segít levezetni a mérkõzést.
|
|
|
Post by Attila on May 24, 2012 21:58:05 GMT 1
Ha már megnyílt ez a hely, én szívesen tesztelném a saját és pokémonjaim képességét egy 1 vs 1 meccsben. Mindenki 1 pokémont használhat a mérkőzésen. A meccs addig tart, amíg valakinek a pokémonja harcképtelen állapotba nem kerül, ezáltal veszít. Nézők engedélyezve vannak, bíróra nekem nincs szükségem. A választott pokémonom: Bulbasaur. Esetleg valaki?
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on May 24, 2012 23:09:44 GMT 1
Paszulyom bármikor készen áll rá, hogy elfogadja a kihívást! Az idõt és a helyet (topicot) te jelölheted meg!
|
|
|
Post by Rodolfo Valentino on May 28, 2012 15:11:14 GMT 1
Ühm, elkezdett érdekelni a téma, ergo nem hagyhatom ki. Én is egy menetes meccsben szeretnék valakivel megküzdeni. Egy pokémon használható, s addig tartana, míg az egyik fél társa harcképtelen állapotú nem lesz. Felõlem jöhetnének nézõk, ha valaki igényel bírót, azt se bánom, csak elõtte kerüljön megbeszélésre. Én Kamit, azaz Arcaninet választom a feladatra. Örömmel fogadok egy vállalkozó szellemû ellenfelet.
|
|