|
Post by Jake Hedgedog on May 24, 2012 23:31:47 GMT 1
Gondoltam, hogy megemlítem, mégiscsak fontos, bár nem túl sok vizet zavaró "fejlesztésrõl" van szó. Ezúttal nem növeltem, hanem csökkentettem a fórumunkat: eltûnt a barátságlapok címet magán viselõ board. Végül nem az lett belõle, mint amit én elvártam tõle, rengeteg ideig egyetlen topic volt és élt benne, ez pedig a Játékostárs kerestetik. Ez nemrég bõvült az eltûnt játékostársat keresõ topickal. Átpakoltam õket a Pokegear és plakátok-ba, ami így a Kapcsolattartás címet kapta. Tudja még valaki követni? Király, akkor nekik még egy kanyar: a Pokegear és plakátokból a szóbeszéd topicot átpakoltam a kalandozóba. Mivel a topicnak úgyis az a célja, hogy új kalandokat generáljunk, ezért úgy látom jónak, ha ott a helye. Gerr kalandrahívóját látva viszont arra buzdítanék mindenkit, hogy aki kalandindító jelleggel hirdetne meg pletykát, kivizsgálandó furcsa jelenséget, az nyugodtan tegye meg a kalandoknál új topicban. Így sokkal jobban elkülönülnek a kivitelezhetõ pletykák a szimpla agymenésektõl. Remélem, hogy értitek, mire gondolok. Ha mégse, jelezzétek. Tehát azok a pletykák, amiket játékoknak hirdetnétek meg, nyugodtan mehet a kalandozóba új topicba. Lényegében ennyi. A Battle Arenáról pedig bõvebben holnap. Most alvás következik - kivéve Bettynek, aki remélem, hogy még javában tanul. Hajrá, Betty! Ja, és ne felejtsétek felköszönteni Attilát születésnapja alkalmából!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 25, 2012 21:47:32 GMT 1
Adatlapozók! Hálásan köszönöm mindenkinek, aki bevállalta a próbanyúl szerepét, és így segített az adatlap-minta "végsõ formájának" kialakításában. Úgy gondolom, hogy ez is olyan lesz, mint az oldal: sohasem nyeri el végsõ formáját, de mindig törekszik csak jobb és jobb lenni. Külön köszönet Gerrnek, aki többször is nekifutott, hogy a jelenlegi formáját elnyerhesse!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 25, 2012 22:47:05 GMT 1
És Bettynek hála újra van justify gombunk, ami ráadásul mûködik is. Hihetetlen, köszönjük!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 26, 2012 16:15:17 GMT 1
És így, hogy az utolsó kért kép és kiötletelt fejlesztés is a helyére került (bár abból talán nem az volt az utolsó), "minden napra jut egy fejlesztés" projektünk keretében hivatalosan is kijelentem: Goldenrod Cityben már hivatalosan is megnyílt az elsõ Battle Arena. Már javában zajlik az elsõ harc, Te se maradj ki belõle! Újabb játékosi fejlesztés. Ki hitte volna?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 28, 2012 14:21:38 GMT 1
Tegnapi hír, hogy elkezdtem írogatni érdeklõdõ leveleket azoknak a tagjainknak, akik régen aktívak voltak, de már nem játszanak. Én õszintén örülnék neki, ha legalább egy-kettõ ember újra elõkerülne belõlük, mert hiányoznak. Mégiscsak velük lett Tamarillo az, ami. Reméljük, hogy ha más nem felnéznek, benéznek, beszélgetnek majd. Az is valami.
|
|