|
Post by Lucius Hedgedog on May 28, 2012 13:11:24 GMT 1
Sziasztok! Egyre több olyan képem van, amelyik dugig van pokemonokkal - még ha elsõ pillantásra nem is találod meg mind. Ezek közül a legfifikásabb ez a mostani: katt. Fõleg, hogy ehhez forrásom is van, ahol fel van sorolva mind. Ti megtaláljátok? Szerintem a válaszol nyugodtan jöhetnek ide. Ha megvan mind, szólok.
|
|
|
Post by Betty on May 28, 2012 13:20:17 GMT 1
Eddig 14-et találtam. Fel is soroljam őket? Edit: Csapat:1. Zangoose 2. Flygon 3. Gardevoir 4. Arcanine 5. Absol 6. Pikachu Zöld háttér:7. Metapod 8. Oddish Föld:9. Caterpie 10. Foongus (vagy mi ) Levegő:11. Altaria 12. Mew 13. Zubat Híd:14. Kecleon (plusz egy csüngő Zubat)
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on May 28, 2012 13:21:22 GMT 1
Hú, elvileg akkor meg is találtad mind! O.O Sorold, kérlek!
|
|
|
Post by Garrius on May 28, 2012 13:22:31 GMT 1
Nálam is 14
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on May 28, 2012 13:25:10 GMT 1
Akkor ez csak nekem volt kihívás. XD Nekem máig nincs meg a 14. Bár nem ismerem a pokét, hiába tudom a nevét. XD
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 31, 2012 19:20:04 GMT 1
Itt az újabb kép. Ezúttal a tömeg nagy, nem a háttérbe olvadó pokékat kell keresni. És plusz nehezítés: Betty nincs itt. Írjátok le, hogy milyen pokékat találtatok, és úgy mennyi van összesen. Különben tuti, belegabalyodunk.
A KÉP
|
|
|
Post by Garrius on May 31, 2012 21:04:03 GMT 1
Tangela, Tangrowth, Chickorita, Bayleef, Meganium, Paras, Parasect, Sunkern, Sunflora, Treecko, Grovyle, Spectile, Seedot, Nuzleaf, Shiftry, Shroomish, Breloom, Sewaddle, Swadloon, Leavanny, Lotad, Lombre, Ludicolo, Wormadam, Rotom, Lileep, Cradily, Deerling, Sawsbuck, Ferroseed, Ferrothorn, Foongus, Amoonguss, Shaymin, Snover, Abomasnow, Budew, Roselia, Roserade, Tropius, Turtwig, Grotle, Torterra, Cacnea, Cacturne, Bulbasaur, Ivysaur, Venusaur, Oddish, Gloom, Vileplume, Bellossom, Bellsprout, Weepinbell, Victreebel, Exeggcute, Exeggutor, Hoppip, Skiploom, Jumpluff, Cherubi, Carnivine, Leafeon, Snivy, Servine, Serperior, Pansage, Simisage, Cottonee, Whimsicott, Petilil, Lilligant, Maractus. Celebi.
Az összes többi fû típus valóban a képen van.
Edit: Celebit megtaláltam ;D Edit 2: Virizion is ott van, Attila megtalálta! ;D
|
|
|
Post by Betty on Jun 10, 2012 15:35:44 GMT 1
Egy újabb kép, tele eldugott pokémonokkal! Figyeljetek arra is, hogy valakiknek csak a körvonala látszódik! Jó keresgélést! Addig is megpróbálom összeszedni az összeset, és majd megírni, ha mindet kigyűjtöttétek!
|
|
|
Post by Garrius on Jun 24, 2012 13:30:39 GMT 1
Az államvizsgám csinosítása közben ezt találtam. Remek feladvány: Kép Na hány pokémon van a képen? ;D A kérdés csak költõi, természetesen mindegyik képviselteti magát.
|
|
Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Oct 7, 2012 12:08:04 GMT 1
én vállalom betty kihívását, de lehet több is van, mint amit én gyűjtöttem (amúgy ez nagyon jó lenne versenynek is XD) Eddig összegyűlt Pokemonok listája: 1. Tentacool 2. Kingdra 3. Lapras 4. Magikarp 5. Azomarill 6. Wingull 7. Pelipper 8. Wailord 9. Luvdisc 10. Lumineon 11. Corsola +12 Finneon ELHEZEZKEDÉS
|
|
|
Post by Betty on Oct 7, 2012 21:35:50 GMT 1
Én összesen 15öt találtam, úgyhogy 4 még hiányzik! Hajrá!
Finneon látom megvan, már csak 3!
|
|