|
Post by Jake Hedgedog on Jun 1, 2012 23:52:47 GMT 1
Sziasztok!
Úgy voltam vele, hogy a több napos némaságom után kárpótlásként elõrukkolok valamivel, és ez a valami olyan dolog lesz, ami után már évek (egy év) óta áhítozom: amikor nincs semmi más felül, az egész képet csak a logo uralja. Pont ez volt az a kép, ami miatt ezt szerettem volna anno. Az eredmény azonban... nem olyan, mint elvártam. Gondoltam: lessétek meg ti is, de nekem erõsen elment a kedvem tõle. Azt hiszem, holnap reggel szépen leszedem, és végre rendet vágok a bannerképeim között, saját kis mappámban.
Ez a kép, amit most láttok, kicsiben, az eddig bannerek méretében még jobban mutatna. Fõleg, hogy mióta téglalap alakú bannereket is ajánlotok, és végre lecsekkoltam, hogy azokból milyenek kerülhetnek ki, tényleg ki lehetne pakolni õket.
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Jun 2, 2012 14:21:34 GMT 1
Na akkor nem tudom, hogy írhatok-e ide, de ha már ezért hoztad létre a topicot, akkor csak ideírom a véleményem. Az óriás fejléc (már megint a saját oldalammal jövök, de hát más ismereteim nem nagyon vannak) szóval a saját fórumunkon is eléggé ódzkodtam tõle, aztán rájöttem, hogy isteni, ha már portalja nincs az oldalnak, amit értelmetlennek tartok. Szóval nincs is annál jobb, mint mikor behozod a kedvenc fórumodat, és akkor egy hatalmas kép a pofádba (elnézést a kifejezését), és akkor máris tudod jó helyen vagy. Amúgy nem a kép méretével, hanem magával a képpel van a baj. El nem tudom képzelni, hogy az a sok kölyök mit keres romok között, és most csak oda lett retusálva az a sárga patkány, vagy tényleg pokémonos kép. Szóval én csak támogatni tudom a dolgot, lehet egyedül vagyok vele.
|
|
|
Post by Attila on Jun 2, 2012 14:33:19 GMT 1
Nem vagy egyedül vele Trant, már én is mondtam a Profnak, hogy marha jól néz ki így az oldal, de nekem a kép is tetszik! Esetleg annyival fel lehetne "javítani", hogy a tetejére odaírjuk sötétsárga, vagy valamilyen más sötét, ideillő színnel, hogy Pokémon; Pokémon Retro; Tamarillo. Ketten vagyunk eddig, akinek így tetszene de mivel nem vagyunk egyformák, ezért biztos lesz valaki, aki majd ellenzi ezt.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 4, 2012 13:33:03 GMT 1
Trant, a véleményed mindig jól jön, mégiscsak egy elég jól futó oldalnak vagy a vezetõje. Szívesen veszem, ha véleményt nyilvánítasz. Jó is, amit mondasz: neked ez éppenséggel nem tetszik. Pont azért jó a változó banner, mert a változatosság gyönyörködtet, és csak találsz közöttük olyat, amelyikkel ki tudsz békülni. Vagy egy másik oldalról: nem kell állandóan azt nézned, amelyik nem tetszik. Szóval a változó banner mindenképp visszajön. Nálatok nagyon jól beleépül a hatalmas logo az oldal kinézetébe, Batman sötétje az egész fórum feketéje lesz. Nálunk ez kisebb képeknél érvényesül jól, hiszen akkor a feketeség miatt "kilép" a kép a képbõl azoknál a képeknél, mint a mostani is, ahol feketébe megy át a kép felsõ széle. Ezért hoznám vissza a kicsit. Attilának szerintem igaza lehet, de nincs meg hozzá a tudásom, hogy minõségi kiírást készítsek. A harmadik, hogy a DC univerzumában nagyjából azonos rajzolás az elfogadott. Addig pokemonnál van aki az animét ismeri, más a játékokat. Nincs általános rajzolás vagy stílus. Mondjuk ez csak a változó banner mellett tesz le egy voksot. Semmiképpen sem szeretném, hogy örökké kicsi képeink legyenek, és már most van tervem arra, hogy mikor és hol fogjuk újra felhasználni. Addig is igyekszem még szoktatni hozzá a szemem, vagy kiötletelni valami megoldást.
|
|