|
Post by Betty on Mar 9, 2012 17:49:00 GMT 1
Lady Splash pokémon-foglalkoztató központja, csak trénereknek!
Előtörténet:
Már régóta játszadozok a gondolattal, hogy miként tudnék többet megtudni a pokémonokról. Rengeteg könyvet elolvastam már, de az igazi tapasztalatokat utazás közben szerzi a tanító. Ez sajnos a vízi edzőterem megléte miatt már nem lehetséges, így egy egészen új szemszögből kell megközelítenem a dolgokat. Kezdő tréner koromban csak a víz típusú pokémonok érdekeltek, ezért szinte csak velük foglalkoztam. Az útjaim, kirándulásaim nagy része a tengerhez vagy eldugott tavakhoz kötődött. De most, hogy már teremvezetővé váltam, rájöttem, hogy csak úgy lehetek igazán sikeres, hogyha van valami fogalmam a kihívóm pokémonjáról is.
Persze ezt a foglalkoztató központot nemcsak e célból alkottam meg. Fontos szempont volt az is, hogy a pokémonedzők ne csak mint legyőzendő teremvezetőt lássanak, hanem ismerjenek meg egy másik oldalról is. Azt nem mondom, hogy könnyű dolgom lesz, a könyvekből szerzett tudást nem egyszerű a gyakorlatban is alkalmazni.
A központról:
A hely szorosan kötődik az edzőteremhez, ugyanis az épület egész felső szintjét elfoglalja, valamint az udvar ugyancsak nagy hányadát. Itt találhatsz konditermet, alvószobát és játszóteret is. A központ legmodernebb szobája azonban a szimulációs szoba, amiben egy programmal képesek vagyunk a bent lévő pokémont szinte bármilyen helyzetbe hozni. E módon helykihasználással meg tudunk tervezni különféle edzésprogramokat, az edző és pokémon kívánsága szerint. Éppen ezért vállaljuk különleges támadások betanítását is, olyanokét, amiket az adott pokémon nem képes önmagától megtanulni. E módon próbáljuk segíteni a trénerek és pokémonjaik magasabb szintre lépését és fejlődésüket.
Mit kell tenned, hogy pokémonod új támadást tanuljon?
Ez egyszerű. Csak el kell hoznod a szimulációs szobába, ahol --támadástől függően-- bizonyos időn belül pokémonodnak sikerül elsajátítania az adott mozdulatot. Azonban, mivel egyszerre csak egy programot vagyunk képesek futtatni, a szobában csak 1 pokémont tudunk képezni egyszerre. Ha akkor érkezel, amikor már folyik a tanítás, feliratkozhatsz pokémonoddal a várólistára, és szólni fogunk, amikor sorra kerültök. Ezt is a szimulációs szobában fogjuk megtenni, mint minden történést a foglalkoztató központon belül.
|
|