|
Post by Jake Hedgedog on May 20, 2012 11:29:03 GMT 1
A Pokémon Retro Weboldal Hivatalos Pokédexe Szükséged van egy pokémon adataira, de nincs kedved angol oldalakhoz hozzányúlni? Itt megtalálod! Esetleg érdekelnek a támadások hatásai és annak magyar megfelelői? Itt azokat is megtalálod! Vagy talán már csak egy pokékodex hiányzik a felszereléseid közül? Itt azt is kaphatsz, teljesen ingyen! És mind-e mellet egy nagyszerű közösségbe is bekapcsolódhatsz, ha csatlakozol közénk Tamarillo csodálatos világában. Pokémon Retro: a kaland itt kezdődik igazán!
|
|
|
Post by Attila on Jun 22, 2012 19:25:45 GMT 1
Megszűnt, ki lehet törölni innen... :/
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 28, 2012 23:32:19 GMT 1
Látom, hogy tényleg teljesen le lett nullázva az oldal. Tényleg hatalmas munka volt a létrehozása, és sokkal több energia lett belefeccölve, mint amennyit elvileg "hozott a konyhára". Sajnálom, hogy így alakult, pedig a széndék részedrõl, és Betty részérõl mindenképpen megvolt. Attila, ha lezárnád ezt a "projektet", akkor szerintem érdemes volna azért megtartani azt, amit eddig ketten hozzátettetek, és a kész leírásokat, boardokat visszavarázsolni. Ezt most még meg lehet tenni, késõbb már annál nehezebb. Egy proboardsos oldal megvár az idõk végezetéig, és bármikor jól jöhet. Ha másért nem, hát a nosztalgia kedvéért. Megtennéd, hogy végiggondolod: ami kész volt, az legyen megint kész. Ne úgy legyen vége, hogy csak a "lyuk" látszik, hogy onnan jópár dolog hiányzik. Ha nem szeretnéd, mert már túl vagy rajta, tiszteletben tartom a kérésed, és köszönöm, hogy megpróbáltad. Sok szép pillanat volt azért az oldalad körül, amiért csak-csak érdemes volt.
|
|
|
Post by Attila on Jun 29, 2012 7:41:03 GMT 1
Hmmm... Arra gondolsz, hogy írjunk megint a Proboards-nak, hogy nem-e állítják vissza az oldalt? Rendben, én benne vagyok, de ez ügyben még beszélek akkor Bettyvel, hogy nem-e ír nekik, mivel engem nem igazán értenének meg
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 29, 2012 9:55:38 GMT 1
Akkor Betty - ha megtenné - írnia kéne. Már csak azért is, mert ha jól látom, jelen pillanatban õ az oldal fõ adminisztrátora, és igen, nem mellesleg õ tud angolul. (Bár ezen a nyáron én is gyûröm. Köszi, hogy engedsz ennyit!
|
|
|
Post by Attila on Jun 29, 2012 10:06:22 GMT 1
Nem, én köszönöm, hogy hiszel bennem és az oldalban, (és akár hiszed akár nem, motiválsz ezzel, hogy kitartasz amellett, amire azt hittem, hogy becsődölt). Talán, ha nem is olyan gyorsan, mint ahogy terveztem, azért is befejezem, ha már nekikezdtem! Bettyvel megbeszélem a dolgot akkor.
|
|
|
Post by Betty on Jun 29, 2012 14:57:58 GMT 1
Post elküldve a proboards supportnak, de ami a nagyobb baj, hiába vagyok fent az oldalon nem tudok belépni, azt írja nincs ilyen felhasználónév. Még új jelszót sem tudok küldeni, mert nem engedi, a usernévvel van a baja. Szóval az, hogy fő adminisztrátor lennék, elég nagy túlzás. Attila, am letörölted magad? O.o Jó, hülye kérdés, mert látom hogy igen, de akkor is, valszeg admin nélkül maradt az oldal....mindegy ezt is megírtam nekik, hát majd meglátjuk mi lesz...
|
|
|
Post by Attila on Jun 29, 2012 14:59:28 GMT 1
Nem tudom magam letörölni Szerintem ott lehet a baj, hogy készenléti fázisba raktam, majd később beállítok dolgokat. Köszönöm Betty!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 29, 2012 22:05:30 GMT 1
Ha jól követtem a chates beszélgetést: nem tudják visszahozni a tartalmat, igaz? A régi lementést, ami segítségével egyszer már vissza lett varázsolva az oldal... az már nincs meg nekik, igaz?
|
|
|
Post by Honey on Jun 29, 2012 22:44:26 GMT 1
Sajnos jól érted, így kezdhetünk mindent elölről... keményen a boardok leírásai vannak meg, meg pár alboard, de más nincs... :/
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 29, 2012 22:49:15 GMT 1
Ha már újrarendezés folyik, kicsit újratárgyalhatnánk, hogy mire és hogyan is lenne szükség. Szerintem. Pihentessük néhány napig a témát? Vagy van valami konkrét elképzelésetek, tervetek?
|
|
|
Post by Attila on Jun 30, 2012 13:25:49 GMT 1
Jelenleg a világ forog velem és csak káosz és zűrzavar van a fejemben, tehát semmi konkrétat nem tudok veled közölni. Először is: Szíven ütött a dolog, hogy Betty többes számban beszélt, azaz: kezdhet JÜK. Persze jó értelemben ütött szíven, sőt, mondhatnám azt is, hogy kellemesen meglepődtem a dolgon! Jól esik hallani, hogy visszaszáll a projetbe. Másodszor: Egyenlőre nem kezdek neki, annyi szent. Még várok vele egy kicsit. Viszont érdekelne, hogy miként gondoltad Prof ezt az újratárgyalást. Miken akarsz változtatni?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 2, 2012 23:12:09 GMT 1
Egyelõre az én fejemben is csak ötletek futnak. Arra gondoltam, hogy nem kéne új oldal: a miénken is lehetne készítgetni ezt a dexet. Nem kell fordítani, csak legyen név, kép, fejlõdési lánc, úgy, ahogy nálatok is volt. Lenne külön kategóriája, és utána régiónként board. Azon belül fejlõdési lánconként al-board (linkelt nevekkel), és úgy a topicok. Így talán kisebb munka --> eredményesebb minden egyes bele fektetett energia. Ahogy a régiók nyílnak, úgy lehet dolgozni az újakon.
De gondolkozzunk még: vállalná(tok/l) ilyesmit? Mit gondoltok?
|
|
|
Post by Attila on Jul 2, 2012 23:16:06 GMT 1
Nem tudom, most őszintén mondom. A támadásdex-be is belekezdtünk és az a projekt is behalt :/ Szerintem meditálok rajta egy-két hetet, ha nem gond.
|
|