|
Post by Gray Reznor on Jun 9, 2011 11:56:51 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. luxray .:NEME:. hím .:KORA:. fiatalember .:BECENÉV:. Cesario
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:.- távolságtartó: hidd el, hogy ez határozottan pozitív jellemzõ, ha rémálmaid zordója egyszercsak szembejön veled. tapasztalta már, hogy amióta elhagyta a shinx állapotot, az emberek és pokemonjaik örülnek, ha távolságot tart tõlük. persze õ csak örül, ha valaki átlát az õt körbelengõ sötét aurán és egybõl lepacsizik vele. de messzemenõen nem ez a jellemzõ.
- büszke az erejére: nem jellemzõ, hogy egy luxio ilyen fiatalon máris luxray-é fejlõdjön, méghozzá bármilyen kõ beavatkozása nélkül. luxray büszke erre, rátarti az ereje miatt, szereti élvezni a testi erejét, gyorsaságát és a viharokat.
- ijesztõ: a természetébõl fakad. Cesarionak istenadta tehetsége van ahhoz, hogy frászt hozzon pokemonra és emberre egyaránt. õ az a pokemon, amelyikkel nem találkoznál az egyetemi buliból hazafelé menet. remek ötletnek tûnt a harcmodorát pontosan erre építeni, azonban ez lassan átcsúszik abba, hogy elszeparálódik az egész világtól. pedig mint minden kutyapokemonnak, neki is alapvetõ szükséglete, hogy egy falkának részese legyen. közösségi lény.
.:szokása:. a bundája szárazon tartása. nem arról van szó, hogy prûd lenne, egyszerûen nem szereti, ha mindene csurom vizes, nedves. luxray felhasználási feltételeinél jelölni lehetne: száraz, hûvös helyen tartandó.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. talán a második vagy a harmadik kutyapokemon volt, ami a kezembe került. addigra úgy éreztem, hogy a bõröm alatt már vér helyett is tehetség folyik, na meg hozzáértés minden ilyesféle pokemonhoz. remekül haladtunk a kiképzésben, hamar felismertem Cesario igazi erejét, a lelki hadviselést, hogy anélkül nyertünk csatát, hogy akár egyetlen harapás vagy pofon is elcsattant volna. de lassan rá kellett jönnöm, hogy ezzel õt is eltávolítom az új ismerõsöktõl, nincs esélye egy másik gazdánál. ígyhát amikor otthagytam az ismerõs tájat, és az orange szigeteket kezdtem járni, csak õt hoztam magammal. úgy érzem: felelõsséget kell vállalnom felette, hiszen én tettem ilyenné.
.:bármi extra még?:. õ lenne eddigi terveim szerint az egyetlen pokemonom
|
|