|
Post by Lucius Hedgedog on Jun 29, 2012 12:39:01 GMT 1
Sziasztok! Nemrég (konkrétan tegnap) nekiálltam más oldalakat keresni. Ez rendszeres hobbim volt anno, mert ezer örömmel vettem volna, ha máshol is feltalálom az frpg-be oltott pokemon kultuszt. Így találtam rá anno néhány magyar oldalra is, amiket lentebb ki is fogok listázni, és sok-sok külföldire is. Azt mondom, amit akkor is hangoztattam, amikor elõször (és azóta sajnos utoljára) sikerült pokemonos oldallal társoldalsági viszonyt kötnünk: remek lehetõség arra, hogy lássunk egy másmilyen példát, és ha tetszik valami, akkor átvegyük. Szóval innentõl következzen az én listám.
|
|
|
Post by Betty on Aug 27, 2012 12:45:12 GMT 1
Tegnap legújabb tagunk, Baron mutatott egy igen érdekes linket:
www.pokemonworldonline.net/game.php
Hasonlóan működik, mint a GBA-s FireRed illetve LeafGreen játékok, a grafikája is szinte ugyanaz, pár újítással persze. A kezdők szigetének végigvivése után dönthetsz, hogy kantoba vagy johtoba akarsz-e menni (csak 1et lehet választani) és eképpen vagy Oaknál vagy Elm-nél választhatsz kezdőt. Ugyanúgy kell végigmenni a térképen, mint a játékokban, azzal a különbséggel, hogy láthatsz minden játékost, aki éppen online tartózkodik, és épp ott van, ahol te. A barátaiddal csatázni is tudsz, meg cserélni is. Jah és angolul van. Mivel még nem regisztráltam, bővebb infót nem tudok mondani róla sajna, akit érdekel, nézzen meg pár youtube-os videót.
A kérdésem pedig a következő: szeretnék a közeljövőben regizni, de az egész ugyanolyan lenne, mintha GBA-znék, tehát uncsi lenne (nekem, aki végigvitte már párszor ezeket), kivéve, ha lenne pár jelentkező, akinek szintén megtetszik ez a PWO, és tudnánk együtt indulni. Azaz tudnánk csatázni, beszélni ott, miközben végigvisszük Kanto majd Johto edzőtermeit, cserélni, stb. Tehát, felkeltette-e akárkinek is az érdeklődését ez a honlap rajtam kívül?
|
|
|
Post by Attila on Aug 27, 2012 19:17:51 GMT 1
Nekem igen, és szívesen játszanék is veled ott!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Aug 27, 2012 20:09:29 GMT 1
Detto! És ha emlékeim nem csalnak, akkor én anno próbálkoztam is itt játszani. Viszont valszeg csak szeptembertõl, és max esténként.
|
|
|
Post by Betty on Aug 27, 2012 21:03:11 GMT 1
Jajj de jóó! Örülök neki! A kezdő sziget végén megkérdezik, hogy kantoba vagy johtoba akartok-e menni, Baron és én már Kantoban vagyunk!!! Nevem: Frogirl
|
|
Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Aug 30, 2012 9:32:06 GMT 1
nekem is tetszik az oldal, de egyenlõre a gépre viszem fel
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Nov 10, 2012 14:13:30 GMT 1
|
|