|
Post by Jake Hedgedog on Mar 10, 2012 10:49:08 GMT 1
"Ezek a kedves kis pokémonok nem fognak örökké itt a fûben üldögélni! Hamarosan elég érettek lesznek ahhoz, hogy labdába kerüljenek, majd esetleg... lehet, hogy pont a Te kezedbe? Mondd csak, mivel tervezted elütni a tavaszi szünet idejét? Ugye nem akarod magányosan tengõdve eltölteni az idõt, miközben kinn virágba borulnak a fák, zöldellnek az erdõk, rövidülnek az éjszakák, és egyre kevesebbet huhognak még a Hoothoot-ok is? Barátkozz meg inkább egy ilyen szörnyecskével, és kezdd el Te is kalandéhes utazásaidat Totodile-lal (víz típus) Chikoritával (fû típus), vagy Cyndaquillel (tûz típus)!"
|
Állandó pályázat, nem lehet lemaradni róla. Csak annyit kérek, hogy pöttyents ide egy "én élek vele" típusú mondatot, és egy nevet, hogy kit választasz. A kezdõ pokemonod elõtörténetébe pedig nem kell mást vagy többet írni, mint linkelni ezt a pályázatot, és ha elfogadom, tádámm, máris kezdheted a kalandjaidat egy pokemonnal és a hozzá tartozó pokedexszel az oldaladon! |
|
|
|
Post by Ryder Lionnel Seven on Apr 11, 2012 23:39:55 GMT 1
Pöttyintem: Én élek vele
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 11, 2012 23:51:03 GMT 1
Kit szeretnél?
|
|
|
Post by Ryder Lionnel Seven on Apr 12, 2012 0:01:00 GMT 1
Chico (:
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 12, 2012 0:04:03 GMT 1
Gondolhattam volna. Nem tudom, hogy szükséged van-e még rá, de azért linkelem a poké ET-mintát. Tényleg tessék figyelni a helyesírásra. A "hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?" kérdéshez elvileg elég linkelni ezt a topicot, de ha ennél profibb munkát szeretnél, akkor írj vele egy rövid kis történetet, hogy miként zajlott le a nagy találkozás.
|
|
|
Post by daniel on Jul 23, 2012 19:47:23 GMT 1
Én élek vele. A választottam: Cyndaquil.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 23, 2012 20:14:56 GMT 1
Nagyon imádom õt! Ráadásul nem vagyok vele egyedül. Örülök, hogy Te is beléptél a klubba: pont volt egy Cyndaqiulem "elfekvõben", és õ már a tiéd.
|
|
|
Post by daniel on Jul 23, 2012 20:40:55 GMT 1
Igen, nekem is nagy kedvencem Cyndaquil és fejlõdései. Minden esetre köszönöm!
|
|