|
Post by Jake Hedgedog on Jun 3, 2011 11:47:01 GMT 1
"Közeledik a nyári szünet, és Te mit tervezel erre a forró évszakra? Kilépve az iskolapadból, lezárva a vizsgaidõszakot egybõl mész dolgozni valamelyik multihoz? Meglátogatod a távoli nagynénét? A haverokkal lazultok majd egész nyáron? Nem vágysz most többre, mint egy hûvös koktélra, vagy fagyinyalásra a tengerparton? És mit szólnál, ha én mindezeket egyszerre kínálnám? Jake professzor vagyok, és tárt karokkal várok minden ifjú növendéket, aki szívesen átvenné tõlem kezdõ pokemonját, hogy egy biztos társsal az oldalán gyûjtse a kalandokat ezen a nyáron! Balbasaur, Charmander és Squirtle alig várja, hogy trénerükre akadjanak! És hogy mit kérek értük cserébe? Azt, hogy ne hagyd ki õket az életedbõl. Járd velük a világot, légy velük biztonságban a tengerparton, menõzz velük a haverok elõtt, látogasd meg velük a nagyit - talán még büszke is lesz majd rád, hogy a régi értékekek szerint élsz, és elindultál világot látni! Ne habozz, nézz be hozzám, és ha szót értünk, egy pokemonnal fogod kifelé menet átlépni a küszöbömet!"
|
Állandó pályázat, nem lehet lemaradni róla. Jake prof' a városba érkezett, és elsõ dolga volt, hogy miután beregisztrálta magát Tamarillo elsõindító proflistájára (he-he), máris megkezdte mûködését. Csak annyit kérek, hogy pöttyents ide egy "én élek vele" típusú mondatot, és egy nevet, hogy kit választasz. A kezdõ pokemonod elõtörténetébe pedig nem kell mást vagy többet írni, mint linkelni ezt a pályázatot, és ha elfogadom, tádámm, máris kezdheted a kalandjaidat egy pokemonnal és a hozzá tartozó pokedexszel az oldalon! |
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on Jun 3, 2011 12:52:33 GMT 1
balbasaur, téged választalak! öhm... mármint.... most attól tartok, kicsit belelovaltam magam, de a lényeg az, hogy kihasználnám, hogy konkurencia nem nagyon van, és egy balbát szeretnék. nagyon. megpályázom.
|
|
|
Post by Ayshud Lern r.i.p. on Jun 8, 2011 13:59:10 GMT 1
Egy squirtlere vágyik a karakterem, bár még nem tud róla:)
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 14, 2011 12:38:45 GMT 1
a félreértések elkerülése végett: az, hogy eddig egy balbasaur és egy squirtle talált gazdára, nem azt jelenti, hogy már csak egy charmander maradt a repertoárból, aztán vége is a mókának. a kaland folyamatos és állandó. ez annyit jelent, hogy (akármennyire is furán hangzik) korlátlan mennyiségû balbasaur, squirtle és charmander juthat trénerhez. ennek oka igen egyszerû: a jóból sose elég. és a kaland eddigi eredménye, például Ay játéka a kis kezdõjével több, mint jó. Te se maradj ki
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 14, 2011 19:58:54 GMT 1
Én egy Bulbasaurt szeretnék.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 14, 2011 20:08:41 GMT 1
ennek semmi akadálya. nincs más dolgod, mint megírni egy elõtörténetet a karakterednek. ahogy ez megvolt, már mondom is tovább.
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 14, 2011 20:20:40 GMT 1
Rendben, hozzá is látok.
|
|
|
Post by Dante on Jul 26, 2012 22:09:30 GMT 1
Szeretnék egy pokemont de szeretném a sorsra bízni melyik lesz az én társam. Megszeretnék kérni egy felsõbb hatalommal bíró személyt legyen a sors keze és bökjön az egyik jószágra. Elõre is köszönöm.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 27, 2012 8:18:03 GMT 1
Van kedved már előtte megírni a karaktered előtörténetét? Ha igen, akkor az alapján szívesen "ajándékozok" neked egy első pokemont.
|
|
|
Post by Dante on Jul 28, 2012 20:24:32 GMT 1
Megvan az elõtörténet megkaphatom a pokemont melyet számomra jelöltél ki társul?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 28, 2012 23:58:49 GMT 1
Minden további nélkül! Nem kell mást tenned hozzá, minthogy megírod az elõtörténetét. Én elfogadom, és már tiéd is.
|
|
|
Post by Johnny on Aug 5, 2012 20:01:18 GMT 1
Sziasztok!Egy új játékos vagyok most kezdem (a testvérem Betty) és szeretnék kérni egy bulbasaurt:)))
|
|