|
Post by Jake Hedgedog on Feb 15, 2012 0:24:48 GMT 1
Pletykafalnak hívják, de itt a lényeg nem a falon van, hanem a pletykán. Ez a topic olyasmi, mint egy egész város pusmogós hirdetõfala: Tamarillón egész szép számban élnek emberek, és ez óhatatlanul magával hozza azt, hogy õk beszélgetnek és... pletykálnak! Nem csak egymásról. De azért arra is van példa. - Hallottál már a hegyek között élõ tauroscsordáról? Azt mondják, hogy követ esznek, és emiatt a szõrük egy sandlashénél is keményebb páncélzat.- Ezt nem hallottam, de a bátyám mostohaanyjának a keresztgyereke mesélte, hogy látott olyat, aki azt mondta, hogy átélte, amint az erdõben kóricáló vad weedle és kakuna, na meg beedril kaptár megtámadta!- Ne is mondj ilyen szörnyûséget!Ilyen, és ehhez hasonló szóbeszédek, helyi legendák kaphatnak itt szárnyra. Bárki feljegyezheti a tapasztalatait, kreatív szárnyalásait, rémálmait - a cél az, hogy ezzel a topic-kal kicsit hihetõbbé, realisztikusabbá tegyük a fórumot. És bárkinek bármilyen ötletes agymenése van, hát ne tarts magában! Hátha aztán bárki másnak jó alapszituációt fog adni egy remek kis játékhoz. - Aki viszont alapjáraton azért hirdetné meg a pletykáját, hogy aztán hatalmas játékot csapjon belõle, az nyugodtan nyisson neki ide új topicot kapásból a játékostársak toborzásához.
|
|
|
Post by Attila on Feb 17, 2012 18:33:55 GMT 1
Egy öregember egyszer azt mesélte nekem, hogy a Romföld egykor növényekben és pokemonokban gazdag, meseszép területvolt, egy igazi paradicsom. De egy Magmar, akit az edzője kidobott, mert elveszített egy fontos összecsapást, dühében és bánatában akkora tűztengert hozott létre, ami elpusztította ezt a gyönyörű térséget. Ha az öreg szavainak lehet hinni, ez a Magmar még mindig ott él és nagyon magányos. Állítólag a legforróbb éjjeleken, ha csöndesek vagyunk, lehet hallani szomorú hangját, amivel egy új barátot és edzőt hívogat magához.
|
|
|
Post by Attila on Apr 22, 2012 6:58:42 GMT 1
Ez a Chimchar elég rémisztő lehet… Viszont én is hallottam egy igen furcsa történetet, igaz egy kicsit messzebb Mandarino szigetétől. A helyszín a Johto régió, azon belül is az Ilex erdő. Az a hír járja, hogy igen furcsa dolgok történnek ott bent a rengetegben. Turisták és pokémon edzők elmondása szerint, valami kidöntötte a fákat a helyéről, egy csapást csinálva ezzel az erdőben. Éjszaka is, a sátorozók elmondása szerint, mozgást és morgást észleltek maguk körül, de mikor odavilágítottak, csak a nyugodt természetet és furcsa módon, kidöntött fákat találtak a sátrak környékén, ahonnan egy frissen kitaposott út vezetett a kiszakított fákon keresztül, be az erdő sötétjébe. Egyesek azt mondják, hogy az erdőben egy rém lakozik, aki nem tűri a behatolókat. Mások azt, hogy egy igen ritka pokémon műve lehet az egész, aki szereti ijesztgetni az embereket. Vajon mi lehet az igazság?
|
|