|
Post by Yessi on Mar 24, 2012 15:32:19 GMT 1
Hoztam egy jó kis szöveget ;D
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vígy minket az IBMhez, de szabadíts meg az OS/2-től, mert tiéd a Dos, a Windows, és az NT, Mindörökkön örökké,Enter.
|
|
|
Post by Attila on May 4, 2012 19:53:41 GMT 1
Hát ez egy elég tömör szöveg, sőt, nem is igazán szöveg, hanem inkább kép, de a szöveg a lényeg rajta! Azért ide rakom, mert ez volt a legalkalmasabb Topic az ilyenre sztem most csak erre tudok gondolni, hogy majd valaki jön és megment... Mert jól elintéztem magam >< Nem enged a chat írni, Betty kisasszony pedig rajtam röhög, szal:
|
|
|
Post by Attila on May 22, 2012 14:57:22 GMT 1
De am, ha le vagyok tiltva, azt fel lehet oldani, sőt ki is lehet kapcsolni, én is megtettem a pokde-dexen, de ezzel most nem zavarom a Prof-ot, mivel többet úgyse teszek ilyet ><
|
|
|
Post by Attila on May 29, 2012 14:15:59 GMT 1
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ BASSSSSSSZÚÚÚÚÚS!!!!!!! >< Megint bannolt.. >< Prof, nem kapcsolod ki a bant? Sokkal jobb lenne az életem. ><
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 29, 2012 21:04:58 GMT 1
Hogy érted el ezt már megint? Hihetetlen vagy, mondták már? Kiiktattam a funkciót.
|
|
|
Post by Betty on Jun 14, 2012 17:07:37 GMT 1
Szóval, van 180 fizkém(fizikai kémia) fogalmam, ennek nagy része olyan képletsorozat, amikből még a betűket se tudom azonosítani a jelentésükkel, nemhogy összerakni az egészet.
Példának okáért itt van a termodinamika első főtétele:
(delta)U = q + w
dU: rendszer belső energiájának megváltozása q: hőközlés a rendszerrel w: (rendszer által végzett) munka
Ez eddig stim, de hogyan lehet egyetlen mondattal megjegyezni az egészet egy életre? Hát így:
Wartortle feldobja a levegőbe Quilavát (dolgozik: munka), quilava lángszórót indít Ducklett felé (hőt közöl vele), aki felmelegszik (belső E-ja vált.).
Hogy meg lehet-e 1 képletet jegyezni történet nélkül? Hát persze, akár 10-20at is! De egy mennyiség után bizony összekeverednék... kivéve, ha pokémonos csatajeleneteket kell megkülönböztetni egymástól. Abból akár a 180 is megy! ;D
|
|
|
Post by Attila on Jul 7, 2012 10:48:36 GMT 1
Megvagy Prof! Lebuktál Olvasgattam a neten ezt-azt, és rájöttem ám, hogy mit csinálsz Tamarillo helyett! (Csak olvassátok el a véleményeket, vajon kivel fogtok ott találkozni )
Katt!
|
|
|
Post by Rei on Sept 2, 2012 22:18:18 GMT 1
Én észrevettem, hogy az előtörim témája szám szerint a 666. a sorban. Ez... érdekes!
Egyébként, egy rendes aláíráson gondolkozom, a mostani már saját magamat is zavarja... ért valaki készítéshez?
|
|