|
Post by Jake Hedgedog on Jun 9, 2011 12:18:06 GMT 1
vagy még konkrétabban: melyik?
|
|
|
Post by Anastasia.Sya on Nov 7, 2011 12:41:15 GMT 1
Egyértelmû: MEOOOOOOWTH!!! XD De akár Persian is jó lenne
|
|
|
Post by David Farewell on Nov 7, 2011 15:31:02 GMT 1
Hmmm.... talán Bulbasaur... esetleg Squirtle vagy Charmander.
|
|
|
Post by Betty on Nov 7, 2011 20:14:00 GMT 1
Squirtle!!!!!!!!!!! Ezerszer és mindenkorra!!! Amúgy is imádom a vizet.
|
|
|
Post by Shina Thunder on Feb 19, 2012 11:15:51 GMT 1
Neee, túl sok a pokemon, amelyik bőrébe belebújnék! @.@ Igazából én szíves örömest lennék Raichu, Typhlosion, Growlithe vagy akár második evolúciója Arcanine, Bulbasaur, Jolteon, Bayleef, Lugia, Entei… hűha… @.@... Lehet, hogy Ditto lenne a legjobb válasz erre a kérdésre, vele mégis bármely látott pokemon külseje felvehető! *o* Ráadásul ő maga is nagyon aranyos. >.<
|
|
|
Post by Attila on Feb 19, 2012 11:59:38 GMT 1
Egyértelműen a nagyszerű garcos Hitmonchan! Őőő.. Vagy mégsem? Ott van még az izmoktól duzzadó Machoke is, na meg nem utolsó sorban a rejtélyes Gengar... Na meg Nidoking-et sem hagyhatom ki a sorból... Hmmm.. Nehéz. :S Egy Lucario-nak se lenne rossz lenni, de szerintem én egy Umbreon bőrébe bújnék a legszívesebben.
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on Feb 20, 2012 0:18:18 GMT 1
Határozottan tetszik a dittós ötlet. Én tendálódnék valami egész értelmes és különleges felé, mert nekem ezek a fontos szempontok, és úgy érzem, eevee lennék szívesen. És akkor még nagyon sok típus lehet belõlem, volna idõm eldönteni... a tréneremmel, hogy mit is akarunk.
|
|
|
Post by Nosh on Apr 7, 2012 18:21:32 GMT 1
Szerintem én Stunky/Skuntank vagy Seel/Dewgong, de lehetnék Gyarados is. Esetleg Hydreigon. Na mindegy sok Poke lennék.
|
|
|
Post by Boris Usaghi on Apr 7, 2012 18:32:49 GMT 1
Kérdés jogos. Szeretem a hasam és a lustálkodást is, némi gondolkodás után mégsem snorlax, hanem... hmm... Slaking
|
|
|
Post by Garrius on Apr 11, 2012 19:59:12 GMT 1
Mikor megláttam ezt a témát azt hittem nem tudnék választani de aztán kicsit elgondolkodtam rajta és egyértelmûvé vált:
Nem mondhatnám, hogy õ a kedvencem de ha választhatnék biztosan az õ bõrébe bújnék. Hatalmas, erõs és ami a legfontosabb: TUD REPÜLNI! ;D
|
|